Испали смо из купа поразом од гробља 26:25! >:( >:(
Бутулија време ти је да пакујеш кофере!! >:( >:(
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Не пратим нешто рукомет откад је дошла нова управа, а на место спортског директора постављен Предраг џукац Перуничић. Према његовим речима до краја сезоне пружиће се прилика млађим играчима а на лето планира да доведе три играча. Питање је само који ће играчи да оду, али ако остану најбитнији са три права појачања можемо опет да постанемо озбиљан клуб.
Председник Главонић је обећао да ће ускоро вратити цео дуг СЦ Шумице па да ћемо тамо наставити да тренирамо и играмо своје утакмице.
Кренули смо лошим путем, запали у дуговања, надам се да ће се мало активирати бивши играчи који су добили места у Скупштини клуба да потегну своје везе и врате клуб где му је место.

Мени није јасно да још увек нико не покреће причу о изградњи сале за РК и ОК. Ти људи се потуцају по разним салама а гинули су на терену чак и кад су били без пребијене паре.
Сећам се пре пар година је било донаторско вече где су се скупљале паре за реновирање сале СД која је у међувремену изгорела. Где су нестале те паре?
Не оправдавам их али момци и девојке који су чланови ОК и РК немају најосновније услове за рад па је самим тим њихов успех огроман

Из Звезде љути на понашање партизана у мечу Купа. Било је и неких чарки, пошто су партизани реаговали на сваку судијску одлуку, док је наводно тренер псовао децу делегату.
Председник клуба Главонић наводи како ће да повећају уговоре Ненадићу и Зеленовићу- Такође наводи да на лето ни један клуб неће имати новца сем нас и да ће сви хтети да дођу у Звезду, али како ћемо ми бирати ког ћемо да примимо  ???
ајде да видимо и то чудо

П.С. оно донаторско вече што сам помињао, нашао сам негде да је сакупљено око 250 000 евра, али су изгледа те паре негде нестале

[quote author=rukometas_bg link=topic=3386.msg66229#msg66229
П.С. оно донаторско вече што сам помињао, нашао сам негде да је сакупљено око 250 000 евра, али су изгледа те паре негде нестале

[/quote]

Конобар дебело наплаћивао пиксле... ;D >:(
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!