Recent posts

1 8 9 10
April 09, 2009, 08:58:52 PM
Мирнес Шишић нема новца за кирију
Фудбалер Црвене звезде Мирнес Шишић нема новца да плати кирију због неисплаћених дуговања клуба. Станодавац му је стога рекао да мора да напусти стан.
"Од када сам у јануару дошао (у Звезду), нисам примио ни динара. Прва два месеца сам плаћао стан сам, али заиста нема смисла да то и даље чиним", изјавио је Шишић агенцији Бета.
Шишић, који је и репрезентативац Словеније, истакао је да је таква ситуација срамотна за некадашњег европског и светског шампиона.
"Ми старији играчи сваког дана млађим дајемо по 1000 динара да имају. Гарантујем да барем седморица играча не може данас да каже да ће сутра имати за кафу и сок. То је срамота. Само нам спортски директор (Илија Ивић) пружа подршку, али он није задужен за финансије. Остале чланове управе и не виђа ", рекао је огорчен Шишић.
Шишић је нагласио да ће фудбалери Црвене звезде наставити да испуњавају своје обавезе, али само због себе и навијача.
Незадовољни играчи Црвене звезде затражили да се да у петак састану са председником клуба Ден Таном да разговарају о ситуацији у клубу. Састанак ће највероватније бити одржан уочи поподневног тренинга.
Извор БЕТА

April 09, 2009, 07:42:05 PM
Ми брате рођени чекамо на тај потез и сам знаш колико дуго...Разумем те ја у потпуности!Али пази, у реду је да Чеда каже за једну текму да смо лоше одиграли, па и за две, па и три, али ево ово је пета коју смо МОРАЛИ да добијемо!Како то да сваку битну текму ми морамо да пукнемо и одиграмо најлошије у сезони!!!И ја стојим иза тога да један човек стоји иза свега, али треба се и запитати одкуд он ту, како и кад је дошао!Не би он дошао да је код нас владао колектив и да нисмо ваћ тада били у сосу...Додуше не оволиком!
April 09, 2009, 07:29:43 PM
Quote from: дај гол on April 09, 2009, 07:19:15 PM
ови играчи немогу боље
О чему ти причаш. Ова екипа уз два квалитетна бека и једног штопера може да игра лепу улогу у Купу Уефа наредне сезоне. Проблем је неуиграност, потреси у клубу и око њега, константа хајка, нешто слабији тренер...
Ова екипа поседује квалитет и после генерације која је играла против Милана је најквалитетнија. Ивић је направио одличан прелазни рок сем што је појео говно са продајом Марковића и Петковића
April 09, 2009, 07:19:15 PM
ја немислим да је баш толики проблем у том терању,просто неко овде написао већ,ови играчи немогу боље,мозе неко да се нетруди,али да професионалци онако стопују лопту,као од зида да се одбија...па ја незнам ста је радио скаутинг?И то није само на овом дербију,чак кад смо и добијали утакмице,одокативно је да сем Милијаша и Коромана ..остали су игарчи за мали фудбал на ади и ништа више
April 09, 2009, 07:15:02 PM
а сто је горе,питао сам другара који је гробар у фазону насшта вам личи бре оно са песмом диана љубави?Одговор је био,ма неразумете ви то,то је посвећено диари ,оно диара-диана  :D :D :D :D :D
April 09, 2009, 07:13:32 PM
Искрено све би их отерао од првог до задњег... И Чедомира јер ова екипа игра лошије него јесенас када је дошао... Али... Зар не мислите да је проблем у том терању... Мало мало па неког терамо, одлазе тренери, играчи, помоћници, ови, они, председници, директори, а једино један човек вечито остаје... Знамо сви који!!!

Мене срце боли и дан данас што је једини човек који је имао перспективу да наследи Џају из периода стварања европске Звезде наивно насео и испао смешан и искоришћен од стране појединих менаџера, превараната и "финансијера"... Да, говорим о Буњевчевићу, једином запосленом у Звезди који је смео да седне поред нас на Северу и да заједно са нама прати утакмицу, а верујте ми виђам га и после тога, присутан је на свакој утакмици, додуше не на Северу...

Хоћу да кажем да све што ваља и све што заличи на нешто или неког ко је решење за будућност, "онај" намести да се закења ситуација и да пропадамо и да се балмирамо све више и више... Мислим да су чак и збуњени што смо мало повукли ручну око протеривања и ове управе, хтели су да нас још гомила скандала доведе до тога да кажу: Не може другачије морамо да купимо Звезду!

Да завршим, није решење да одмах отерамо Чеду или неке од играча... И да су најбољи на свету схватите да им треба уигравање и уигравање, минимум полусезона или цела сезона да би то заличило на нешто...

Треба да отерамо из Звезде оне који јој не мисле добро а не оне који су доведени од ових првих... Дакле... Ја знам који треба да нам буде следећи потез, али ја не одлучујем о томе...
April 09, 2009, 07:10:35 PM
А да не буде све тако црно, наше су се комшије постарале.Наиме, јуче на полувремену, тик после звиждука судије се чула песма са разгласа и коју је стока са одушевљењем прихватила.Ево линка поменуте песме:

http://www.youtube.com/watch?v=nA2wpBhPnr0

Нема шта,Срби за пример!!!  ;D    :D
April 09, 2009, 06:47:50 PM
без обзира на све већ речено и на говна у управи и на нас који не реагујемо довољно бурно после свега што се дешава у нашој Звезди (иако ни сам не знам шта чекамо) ја могу само рећи да је после сваког дана, после сваког пораза и примљеног гола волим све више!
и једина ствар која ме теши је та да чврсто верујем да нас има много који деле  моје став. док је год тако и док је год тај број све већи и већи ја мислим да ће све мање и мање бити битан број снимача и дерби навијача.
ми смо ту због Звезде и она је једина битна!!
April 09, 2009, 06:17:54 PM
Неколико ствари бих хтео да истакнем после оне срамне игре која је довела до ситуације да можемо бити задовољни што смо изгубили само са 2:0. Прво, не бих да браним играче али се не сме заборавити да се последњих годину дана врши свакодневна хајка на наш клуб. И после неких добрих партија медији нису писали о томе, већ су износили неку небитну штроку из клуба. Врло је могуће да ту хајку режира неко изнутра, а да се предпоставити и зашто. Велики клубови кад су у кризи гледају да не износе прљав веш у јавност, већ плаћају новинаре да пишу било шта лепо о клубу не би ли се стање кризе макар и вештачки превазишло. Код нас је евидентно да је ситуација обрнута. У таквим условима играчки кадар тешко да може да остане имун на све то и да пружа добре партије у континуитету као да се ништа не дешава.

Друго, одбрана нам је катастрофална. Ми смо се зимус одрекли два стандардна првотимца и то је некако прогутано. Сада на позицији левог бека морамо да импровизујемо, а на месту штопера први пут после јако дугог периода немамо бар једног играча репрезентативног калибра. Кад се дода и очајни Нинков који мора да игра јер нема резерву на тој позицији уопште не треба да нас чуди што свако може да нам да 2-3 гола.

Трећа ствар је Чедомир Јаневски. Све и да занемаримо његове тактичке промашаје, преко једне ствари не би смело да се пређе. Човек је ладно после утакмице изјавио да није видео начин на који ми у другом полувремену можемо да им дамо гол.  :o Па пичка ти материна, плаћен си не да видиш, него да створиш начин да их победимо, а не да им дамо један пишљиви гол. После такве изјаве он нема више шта да тражи на месту тренера Црвене звезде. Да смо клуб какав би требали да будемо, он би од јутрос био слободан у потрази новог ангажмана.

Четврто, двојац Ивић-Мирза. Човек каже да је малом Мирзи потребан простор у игри и минутажа. Па исто то сам ја говорио и за Бурзановића. Што си онда који мој онога отерао, а истог таквог довео?
April 09, 2009, 05:49:46 PM
Када се прича о певању, ја бих изнео потпуно супротно мишљење од онога које је до сада преовладавало. Није ми први пут да се са утакмице вратим пун утисака, а онда дођем на неки од форума где морам да читам жалопојке. И после једног ранијег дербија на јенеа сам ово написао, а поновићу и сада. Ја гробаре до другог гола НИСАМ ЧУО. Сви ви који тврдите да јесте запитајте се да ли сте ви и ваши другови око вас довољно добро певали.
1 8 9 10