Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - paki035

1
Терен / Valter Zenga
May 16, 2006, 12:32:31 AM
ITALIJANSKI TRENER POTPISAO DVOGODIŠNJI UGOVOR SA EKIPOM AL RAJAN IZ KATARA
ZENGI 1,8 MILIONA E
Ipak, bogati šeici su uspeli brzo da privole Zengu sjajnom ponudom, pa je Zvezda ispala iz trke.
CRVENA zvezda je od ponedeljka i zvanicno bez trenera, pošto je Valter Zenga potpisao dvogodišnji ugovor sa ekipom Al Rajan iz Katara. Dogovor je postignut na rucku sa gazdama kluba, a italijanskom treneru ce za dve godine pripasti 1,8 miliona evra!
Zenga je u nedelju sa svojim menadžerom prisustvovao finalu Kupa emira, a zatim utanacio sve sitnice oko svog milionskog ugovora, koji je mnogo bolji nego što je imao na "Marakani". U radu ce mu, verovatno, kao i u Zvezdi pomagati Masimo Pedracini.
Novac je u prvom planu svakom treneru - pricao je nedavno Zenga svojim prijateljima u Beogradu, spremajuci se da što pre spakuje kofere, ne želeci da pokuša da plasmanom sa crveno-belima u Ligi šampiona, otvori sebi vrata Italije.
Zenga je u aprilu imao ponudu Livorna, razgovarao je sa njihovim predsednikom, ali nije hteo da prihvati povratak u "kalco", pošto mu uslovi nisu bili po volji.
Ucinili smo sve da se saradnja nastavi posle duple krune, ali Zenga je tada tražio nekoliko dana da se odluci. Shvatili smo da je njegova želja da ide dalje, mada mu je predsednik Stojkovic ponudio ekstra-platu. U proteklom periodu imali smo dobar rad, zajedno ostvarili vrhunske rezultate i uveren sam da cemo brzo pronaci atraktivnog trenera - istice sportski menadžer crveno-belih, Stevan Stojanovic.