Пекарић је још наш играч,Бурзановић је отишао на позајмицу у Будућност,Субашић је такође још наш играч!
Трајковић је на позајмици,као и Вукобратовић!

Мислим да Субашић и Пекарић нису напустили Звезду, али се на њих више не рачуна. Чак нису прошли ни припреме, па је мало вероватно да ће играти на пролеће, чак и у случају да не пронађу клуб.

Баш ме занима што Пекарићу није пружена права шанса. Некако сам имао утисак да се ради о добром играчу док је био у Воши.



Мислим да су Пекарића сјебале повреде!

Quote from: CEBEP on February 15, 2009, 07:21:00 AM
Кратка сумација прелазног рока....
Довели смо читав тим, 10 играча, а отпустили-позајмили-продали 14.

ДОШЛИ: Џеферсон Силва (Аваи, Бразил), Фереира (Бразил), Оумару (Чангша), Авал Исах (Ама Зулу, Ј. Африка), Паркер (Танда Ројал, Ј. Африка), Пејчиновић (Рад), Врањеш (Борац, Бањалука), Гвозденовић (металург, Украјина), Туторић (Коџаели, Турска), Шишић (Олимпијакос).

ОТИШЛИ: Мисдонгард Бетолигар (Будућност, Подгорица), Максимовић (Војводина), Трајковић (Трасивулос, Грчка), Бајковић (Жерминал Бершот, Белгија), Ђорђевић (Ђер, Мађарска), Петковић (Ајнтрахт, Немачка), Гај (Ал Ахли, С. Арабија), Перовић (Напредак, позајмица), Вукобратовић (Инђија), Девић, Марковић, Бурзановић, Субашић, Пекарић (слободни играчи).


Ово би на неки начин био и коначан биланс прелазног рока. На списак играча који су отишли треба додати Едгара и Мијаиловића, док ваља споменути и то да се екипи поново придружио голман Ранђеловић. Доста је било тумбања, али је ипак добро да су отишли сви они који се не уклапају у концепцију спортског директора. Доласке не би коментарисао превасходно зато што је доласком мује бачена једна велика мрља на све до тада урађено.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт