"Zvezda ce uvek biti prvi i jedini klub koji volim,u ostalim cu igrati samo zbog novca i imena" tako kaze Bosko Jankovic u jucasnjem blicu.

A ostali? Da li i oni misle tako?Ili mozda kao i svi prethodni???
:zbunjen

A da on i ostali ostanu iz ljubavi narednih deset godina,jer ljubav nema cenu :D -kol'ko se ja razumem.

Quote from: "bojan"A da on i ostali ostanu iz ljubavi narednih deset godina,jer ljubav nema cenu :D -kol'ko se ja razumem.

Tako je,ljubav prema Zvezdi nema cenu!

Ja sam citao njegov intervju na SC i rekao je da postuje odluku uprave da ga ne proda u Porto,ali se nada da ce se portugalci vratiti sa ponudom na kraju sezone!

Quote from: "bojan"A da on i ostali ostanu iz ljubavi narednih deset godina,jer ljubav nema cenu :D -kol'ko se ja razumem.


Tacno tako, kada zaigraju barem 5 godina mogu da im s 'kinem kapu, "sve prolazi Zvezda traje..." namigivanje
S

Koliko FK Crvena Zvezda ima svojih zvezda?
Zasto su oni postali Zvezdine zvezde?
Kada je poslednji put neko postao Zvezdina zvezda,a ko i kada ce postati nova Zvezdina zvezda?


Nema nama vise zvezdica.Daj boze ali tesko. :(
..a patrole Kalabic Nikole...

I ja sam pročitao njegovu izjavu da se nada da će se Porto javiti u Junu.Zamislite,jednu polusezonu je odigrao u prvom timu(ne računam igranje na dvojnoj registraciji) i odmah oće vani,a zatim mi priča bajke o ljubavi prema Zvezdi.
Neka se on lijepo oduži Zvezdi zato što je napravila igrača od njega i pružila mu šansu,neka ostane do 25-e pa nek pali đe oće.E tek onda ću da vjerujem u priču o ljubavi.

Nego,pročitah da su ponuđeni novi ugovori Žigiću,Lukoviću,Biševcu,Mrđi,Jankoviću,Peroviću,Basti i Milovanoviću.Ne znam šta će biti ali me,u svakom slučaju,raduju pozitivne vibracije sa te strane.
a nama se moze sve sto se pozeli,da polete ribe i zaplivaju ptice,jer za nas samo Zvezda je zivot,ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE...

Pa ti ugovori su najverovatnije napravljeni zato da bi, kada doticni igraci dostignu cenu mogli lepo biti prodati, da slucajno ne bi otisli za dzabe. Nece oni odsluziti pune ugovore... :bes  Sve u svemu, ko i do sada, s tim sto ce mozda oni u foteljama ukrasti jos koji dinar na njih kada odu u Ukrajnu, Gruziju...
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

zasto nema zigica medju 9 igraca koj su potpisali ugovore???
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!

Pa Ziga ima jos ugovor do 2007 kao i Pantelic,prema tome tu je .sa njim treba ugovor takodje produziti na bar jos dve sezone.Valjda ce pristati.

Nego ovo je konacno pravi potez uprave,napokon???
Sada jos samo da se dovedu jos dva-tri starija iskusna igraca i LG nam ne gine (a dupla kruna nece dolaziti u pitanje)

Nego sta je sa Dudicem ???
Do kada njemu ugovor vazi ???

Dudić je postigao dogovor sa upravom da ode na leto. To je isprva uradio i Pantelić, ali je odlučio da ipak produži ugovor do 2007.
U "Novostima" od pre neki dan piše da je Zvezda spremila finansijska sredstva za dovodđenje nekoliko "stranaca", t.j. naših pečalbara. U širim krugovima (to nije iz Novosti) spominju se Perica Ognjenović, koji je nezadovoljan statusom u kijevskom Dinamu, Zoran Njeguš, Jovan Stanković i Nenad Lalatović, koji greje tribine Šahtjora. Naravno, tu je i stara priča o pozajmicama Drulića i Boškovića, koje su manje verovatne...

Trudim se da se ne nadam mnogo, da se opet ne razočaram. Daj Bože da stvari po nas krenu na bolje.



Quote from: "North_RS"Pa Ziga ima jos ugovor do 2007 kao i Pantelic,prema tome tu je .sa njim treba ugovor takodje produziti na bar jos dve sezone.Valjda ce pristati.


Al kako ocekivati da potpisu za nikakve pare u nikakvoj ligi ako im neki dormund ili udineze ponudi 5-6 miliona evra...
Mozda bi  mogli da pocnemo  traziti  sve ove nase bivse igrace neuspjele u inostranstvu (kao sto rade komsije)  tipa drulica , lalatovica ili sto da ne boskovica...
Inace sto se tice Jankovica svaka mu cast , kapa dolje majstore!!  :sesir
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color][/i]

[/quote]

Al kako ocekivati da potpisu za nikakve pare u nikakvoj ligi ako im neki dormund ili udineze ponudi 5-6 miliona evra...
Inace sto se tice Jankovica svaka mu cast , kapa dolje majstore!!  :sesir[/quote]

hehe... dortmund nece sigurno da ponudi nikom nikakve pare u skorije vreme jer su pred bankrotom...
A sto se tice Jankovica prekjuce mu je bio rodjendan, pa Bole srecno ti bilo i da sto duze ostanes na Marakani.
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...

ahaha ma samo mi pade na pamet ,zaboravih da njih mozemo eliminisat sa liste potencijalnih kupaca :)
pridruzujem se cestitkama  ;pivo
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color][/i]

Cuo sam Pantelica kako kaže da vjerovatno odlazi u junu a da je ugovor potpisao samo da bi poslužio kao primjer ostalima.
Što se novca tiče,mislim da je uletio neki kapital sa Anteljem i Djordjevićem.Milovanović je rekao da je dobio ponudu koja se ne odbija,pa valjda tako nastave i ubuduće
a nama se moze sve sto se pozeli,da polete ribe i zaplivaju ptice,jer za nas samo Zvezda je zivot,ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE...

jankovic je obicni dripac, koji jedva da je odigrao jednu polusezonu u Zvezdi i vec daje intervjue od kojih bi svakom normalnom deliji trebala da se digne kosa na glavi  :boks
istina je da svi zele sto pre da zapale odavde i to je njihovo pravo, samo da ne seru vise kako im je do Zvezde i ostale budalastine

Mozda i jeste dripac, ali svaka mu cast za ovaj gol danas. Ove makazice odavno nisam video.
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...