Stojković spreman da preuzme Zvezdu


Predsednik Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore Dragan Stojković rekao je da je spreman da postane predsednik Crvene zvezde, ali da će konačnu odluku o prihvatanju funkcije doneti posle detaljnog upoznavanja sa stanjem u klubu.
"Spreman sam da preuzmem Zvezdu, ali moja odluka zavisi od razgovora sa Nadzornim odborom i stanja u klubu. Želim da se upoznam sa kompletnom situacijom, sa finansijama, igračima, infrastrukturom. Praktično, treba da napravimo jedan rendgenski pregled", rekao je Stojković.
Popularnom Piksiju u septembru ističe mandat predsednika FSSCG, a Zvezda je još od kraja maja bez uprave i predsednika, koji su podneli ostavke. Bivši predsednik Dragan Džajić formirao je pre odlaska radnu grupu na čelu sa predsednikom SD Crvena zvezda Aleksandrom Boričićem, koja treba da sazove izbornu skupštinu.
"Dogovorili smo sastanak za početak sledeće nedelje. Ne znam koliko će trajati razgovori i upoznavanje sa situacijom, dugovima. Kada vidim šta i kako, daću definitivan odgovor", rekao je Stojković, koji je četiri godine proveo na "Marakani" i koji je proglašen za petu "Zvezdinu zvezdu".

Vec ima tema o svemu tome >>>

http://www.delije-caffe.co.yu/phpBB/viewtopic.php?t=2297