Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Миле Прженица

1
Мали огласи / Одг: Kupujem fantomku ??
October 16, 2008, 12:30:01 PM
Ал су популарне те фантомке  ;D
2
Пивница / Одг: Svaštara
October 16, 2008, 09:09:56 AM
Хвала.
3
Пивница / Одг: Svaštara
October 07, 2008, 08:41:08 PM
Није та песма."Тресу ми се дамари" ми треба.
4
Пивница / Одг: Svaštara
October 07, 2008, 06:45:30 PM
Тражим песму од Зорана Кулине - Тресу ми се дамари.Ко може да помогне нек ми се обрати на пп.
5
Ваистину васкрсе!!!
6
Вечна му слава!Хвала за све!
7
QuoteКрај за незаборав, након шоуа нашег тима на терену почиње шоу на Северу... Читавих 20-30 минута након краја утакмице Севером одзвања нова песма... Игра, скакање, опште лудило и најава сјајне атмосфере за среду...

Колико нас је само песма понела говори и чињеница да када смо остали без бубња,људи су импровизовали ударањем у столице.Заиста незаборавно!
8
Quoteдобро је што се са шипке показивало како требају да се држе три прста

Гледам прво на д.нет-у па сад и овде...Као да је сада први пут показано како да се држе три прста па одједном неке импресије због тога.Показивано је и на претходним утакмицама и зашто је овај пут тако посебно,додуше истина да је знатно више људи него раније кориговало држање три прста.
9
Терен / IN MEMORIAM: Рајко Митић
March 31, 2008, 08:52:37 AM
Вечна слава и хвала!Почивај у миру!
10
Руку на срце,парола гробаара је можда чак и најлепша која је до сада изнешена.Свака част!
11
Срећна нам слава браћо!
12
Почивај у миру брате Србине!
13
Ко мисли да у оваквом тренутку треба мирно протествовати тај је,без намере да увредим некога,дебил!Једноставно у овом тренутку једино нередима се шаље јасна порука и јасан став!
14
Quote from: "Кале"Е људи јел се окупљамо само у суботу?Или постоји окупљање и у недељу?

Питање упућујеш на погрешну адресу јер не организујемо ми суботње окупљање,тако да и ако постоје неке индиције о евентуалном недељном окупљању,такође неће бити под нашом организацијом.Тако да прати дешавања,па ћеш знати ако буде нешто.
15
Делије су се свакако бориле за Космет и помогле Србе са Космета колико год је било у нашим могућностима и битно је да ми то знамо!

Мислим да не треба долазити са обележјима јер на једном оваквом скупу најмање што нам треба је инцидент због нпр неког малоумника испорвоцираног нечијим обележјем.Могуће је да се у маси људи нађе неко ко једноставно не схвата важност овог скупа и да због своје незрелости и пре свега глупости,условно речено упропасти све.Важно је да апсолутно све прође мирно и пре,за време и после скупа.Овим скупом би требали да пошаљемо одређену поруку свима који би да нам узму Космет,а та порука мора бити кристално јасна и не треба дати повод било коме да због евентуалних испада буде у могућности да изврће суштину ствари!
16
Још једна брука у низу за целу Србију!Изроди погани!Да због њих у ваздуху стоји опција одласка наше највеће фудбалске легенде!

Што се тиче 5-ог октобра,режим јесте смењен тада,али је апарат режима остао скоро идентичан,што значи да је само пола посла обављено!
17
Olympiakos - Gate 7 & Spartak Moscow / 8/2/81 - 8/2/2007
February 08, 2008, 09:59:40 AM
Ave to all our Brothers!

R.I.P.
18
Слава му и хвала!
19
Терен / Млађе селекције
January 31, 2008, 12:25:39 AM
Једноставно треба вратити стари закон о забрани одвођења играча у иностранство до одређене године.То би подигло квалитет клубова а и репрезентације.Е сад друга ствар је колико је то реално и изводљиво.
20
Терен / Млађе селекције
January 30, 2008, 07:14:36 PM
Немојте уооште очекивати у било ком послу да се неко управља "емоцијама",па ни у овом.То што смо ми у пријатељству са Гате7 њима ништа не значи,када је корист једне од страна у питању.Исто тако глупо је очекивати да сутра неки наш играч не пређе у неки Хр клуб нпр.Не кажем да је то у реду,али једноставно они не гледају на многе ствари на начин на који ми гледамо.Нема више ту принципа,морала...само паре и интерес...нажалост!