Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Игор

22
Quote from: KizaLion on March 22, 2009, 11:52:57 PM
Нико да прокоментарише данашње издање на Бањици. Јел неко зна колико смо укупно правих шанси имали?
Ми данас нисмо имали ниједну праву шансу.
23
Данашњим паролама, бацањем бакљи одозго и својим понашањем успели су да ископирају оне "генијалце" што су били преко пута нас на дербију. Вероватно су им исти смишљали и пароле, које су иначе занимљиве у периоду од  10-е до 12-е године.
24
Велики број и расположеност људи за навијање чини ми се да довољно није искоришћено, вероватно јер је најбољи у вођењу цело време био на улазу и помагао људима да уђу-свака част на цимању. Навијање испод нивоа ове полусезоне, најјаче је грмело "литар сперме то је права доза", остало испод нашег нивоа. Пароле право у центар као и сваки пут. Сад је мала пауза па настављамо...
26
Quote from: Skrimo on March 20, 2009, 09:18:25 PM
видех негде да неће се продавати карте у недељу већ ваљда само данас и сутра,тако да оно ко не зна.
Где, када и колико? Да би могли људи на време да се информишу.
27
Недеља 14 часова сви на Бањицу!
28
1. Тотенхем - Челзи X
2. Њукасл - Арсенал 2
3. Сантандер - Валенсија 1
4. Мајорка - Атлетико М. 2
5. Штудгарт - Херта 1
6. Шалке - Хамбургер 1
7. Рома - Јувентус 1
8. Наполи - Милан 2
9. Оксер - Ле Ман 1
10. Тулуз - ПСЖ 2
30
Пивница / Одг: Дизајн зона
March 19, 2009, 08:41:13 AM
cigobbrs  Скини тај скрнави грб са аватара иначе иде бан!!!
31
Пивница / Одг: Svaštara
March 16, 2009, 07:44:37 PM
Какви предлози?
32
Хајде да пробамо да наставимо добра издања од прошле 3 утакмице. Разлога је много (за оне који их можда траже) : Косово(17,март), Сабор(19,март)... Имамо шта да им поручимо!!!

Сви на Маракану!!!
33
Пивница / Одг: Svaštara
March 15, 2009, 05:40:48 PM
Стварно пишете свашта...
34
Мислиш ли ти да те судије што на овако суде, то раде због "траума из детињства", мислиш ли да то нема мало дубљу позадину?
То да су нам у клубу идоти, да се понашају кретенски, да раде ово или он то све стоји, али да је главни разлог лошег суђења овај што си ти навео никако не могу да се сложим с тобом. И на крају крајева зашто су се (судије) прихватиле тог посла кад сви знамо какве они притиске трпе и с чим се све сусрећу како код нас тако и свуда по свету, а то да су се продали за "здраво момак", "попиј сок"... све говори о некима од њих...
Тај лош однос може да створи код човека неку љутњу или разочараност али да се то тако после враћа то нимало није нормално.
35
Quote from: Пијанац on March 14, 2009, 07:52:08 PM
Кад смо код судије морам да кажем и ово. За човека који је данас судио утакмицу поуздано знам да је приватно Звездаш. А зашто су и Звездаши почели да нас копају је тема за једну дубљу анализу. Не бих сада писао о томе јер треба сачекати дан-два да се страсти после утакмице смире.  ;)
И много већи звездаши су се продавали за паре...

Суђење је видно било у корист домаћина поготово у другом полувремену и нема потреба да прође још који дан да би се то приметило...
36
Quote from: vtomic85 on March 14, 2009, 06:34:23 PM
Написао сам на званичном сајту ФКЦЗ, написаћу и овде...
а ви ме бришите, банујте, јебите, убијте...
Јак ти сајт на ком си писао о дешавању на Трибини....
Нећемо те бановати, ни брисати већ ћемо те оставити за пример.
Quote from: vtomic85 on March 14, 2009, 06:34:23 PM
Међутим, данас сам на Карабурми изгубио жељу да се појавим на Северу до краја сезоне. На сву срећу, то расположење ме није дуго држало
...или несрећу?
Quote from: vtomic85 on March 14, 2009, 06:34:23 PM
Или да лепо одем на Запад и да гледам фудбал... иста је атмосфера, једино што људи током полувремена седе, а на паузи стоје...
Ево решења!
Quote from: vtomic85 on March 14, 2009, 06:34:23 PM
Шта бре "тешко да се навија кад се губи 2:0"???????? Па, управо тад и треба да навијање буде такво да се руши стадион!!! Уосталом, ја сам изгледа био један од ретких који су дошли да би стварно навијали, тако да сам резултат видео тек кад сам дошао кући! Тад сам видео и да нам је поништен један гол, да нам је искључен играч, да је судија продужио 6 минута утакмицу... Појма ја нисам имао шта се дешава на терену током тих 90 минута. Јбг, брате, нисам се трудио да извирујем иза парола и барјака како бих видео да ли је помоћни судија махао корнер или гол-аут. То се много боље види са запада и истока. Север није за посматраче.
Био сам данас на утакмици, а нисам те приметио супермене!

Ја стварно не могу да верујем да неко може да напише овако глуп пост. Па дајте људи саберите се пре него поченете да пише глупости. Јел о једном оваквом нашем(ај нек буде солидном) издању толико глупости може да се напише? Постови типа "ја сам најбољи, ја сам ултрас 100 минута, вође не ваљају, у копу нико ништа сем мене не ради итд..." стварно граниче са научном фантастиком. Погледајте нашу Трибину у последње време, погледајте како то добро изгледа из утакмице у утакмицу, зар треба бити геније и приметити да смо много напредовали и да то радимо из утакмице у утакмицу. Наравно, нисмо савршени, али много добро све то скупа изгледа. Према томе уздржите се постова где величате себе иако ништа Северу нисте дали(или сте дали јако мало) и потцењујете оне који дају много да би све ово овако добро изгледало.
37
Још једном се показује да смо постали сеоски клуб што се тиче односа савеза, судија, челника и играча противничког тима према нама.
Јебеш пораз, ни први ни последњи, али овакав однос према нашем кулбу итекако зна да боли...
38
И опет онај гробарски фазон са каратама, нису пустили све карте за Север, па је доста људи ушло преко истока...неки су се и исекли на шиљке. Бројност на нивоу, изглед Трибине такође, али навијање испод нашег нивоа. Не знам зашто се јако мало времена посветило Урошу, за мене негативан утисак са данашње утакмице.
39
1. Манчестер Ј. - Ливерпул   1
2. Челзи - Манчестер С.   1
3. Астон Вила - Тотенхем    Х
4. Атлетико Б. - Реал    2
5. Атлетико М. - Виљареал    1
6. Херта - Леверкузен    1
7. Вердер - Штудгарт    Х
8. Сампдорија - Рома    1
9. Интер - Фиорентина    X
10. ПСЖ - Марсеј    1
40
Тема тек што је постављена, а неки су већ почели да је затрпавају непотребним постовима. До после утакмице тема је под кључем...изгледа да не може другачије!