Quote from: "KizaLion"Nikola, morao sam ti obrisati post, jer ovo su teme koje su posvecene Severnoj tribini, a ne "igracima".

Evo jedva nekih slika i u nasoj galeriji!
http://www.delije-caffe.net/galerija/index.php?g=2006-2007/cz_partizan_128derbi

Ма Кизо ОК је скроз, знаш ти да ја пишем искључиво на подфоруму Севрна трибина, а мало сам се и занео па тако...

Поздрав другари!

Е да заборавих да питам да ми неко појасни шта је значила она парола "Паметна одлука што нисте"

Поздрав, Делије!

Све у свему, добро наше издање у суботу. Од целокупног навијања једино имам мало замерки на певање, може то много боље.
На делу до истока се понекад не чује вођа, па се мало касни са песмом, па дође до мешања гласова, мада би могла и која шипка тамо да се постави, мислим да би навијање у том делу било много боље-неки једноставно не желе да се укључе док се не ''подвикне''. Код оног минута ћутања има доста људи који нису знали о чему се ради па су се ''дебилисали'', мислим да се требало поновити пар пута са шипке да се ово не би десило.

И овај пут је резултат утицао на навијање(што је последица великог броја нередовних навијача), могу само да замислим како би добро било да су наши манекени гузили пакистан као што су они нас.

поред феноменалне пиротехнике, стробова и барјака, по мени наш највећи плус је било навијање при резултату  4:1 за њих

велика срамота што је кафе остао без акредитације за дерби


Quote from: "djera"велика срамота што је кафе остао без акредитације за дерби

Срамота, него шта - стоп Г92!
Боле Воле!  :nene


Фотка месеца :


Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!


Quote from: "Nikola013"Е да заборавих да питам да ми неко појасни шта је значила она парола "Паметна одлука што нисте"

Поздрав, Делије!
паметна одлука што нисте понели заставе.

КУМОВИ ВРБАС
НОВИ САД
СУБОТИЦА
ЗМАЈЕВО
БАЧКА ПАЛАНКА

СВАКА ЧАСТ ВОЈВОЂАНИ!  namigivanje

E misevi,misevi nikad bolji derbi jebe mi se za rezultat na kraju krajeva  :D   Pre utakmice ste se pokazali kao i uvek u pravom svetlu...a bogami i posle tekme ! Nisu price za forum tako da necu nista pisati zna vec ceo grad :ruke  bravo misevi

Quote from: "goblins"E misevi,misevi nikad bolji derbi jebe mi se za rezultat na kraju krajeva  :D   Pre utakmice ste se pokazali kao i uvek u pravom svetlu...a bogami i posle tekme ! Nisu price za forum tako da necu nista pisati zna vec ceo grad :ruke  bravo misevi



После опоравка од резултатски негативног и навијачки позитивног шока само да похвалим навијање,димови,бакље и све остало екстра, много смо далеко испред оних преко пута.

Постављено је још 20 слика у галерији!


Читава Ибарска магистрала у великој колони комбија и кола заједно на дерби.



После неког циматања са муријом један мањи део људи из конвоја корача уз песму ка  Маракани.


Наша дужност је да сада одржимо ову нашу снагу и да још ојачамо. Дерби је показао ко је ко,а разноразни форуми су показали колико сви једва чекају да било шта чују негативно о нама. На њихову жалост са овог дербија немају шта да чују.
Овај дерби је добро одрађен али следећи мора још боље...у свим сегментима.

Ево и дербија из мог угла... Донекле је испоштован договор из информатора подељеног прошле недеље у Железнику, конкретно о долажењу на време и заузимању места у копу! Моја екипа и ја дошла је сат и по пре почетка меча! О навијању и репертоару песама је већ било речи, нећу да се понављам! Згрожен сам бројем телефониста и фотографа, уочио сам и на шипци дигиталце... Индијанаца и залуталих никад више око мене, кад би знали ПОЛА песама било би одлично... Нерешиви и вечити проблем наше Трибине!  Згрануо сам се понашањем појединаца приликом одавања почасти трагично преминулом другу са Севера... Звиждали, јебали мајке глодарима и свима доле на терену, немам појма у чему је проблем да се одћути један минут! Страшно! Можда им је ,,слабо" озвучење било проблем, као нису чули а... Избила је и туча у другом полувремену, не би да лупам а није ни место! Одушевљен сам и ,,фанатицима" који су напустили Север после 4. примљеног гола! Свака част ,,делије"!
Ипак, било је и лепих момената на овом дербију! На самом почетку НАПРЕД ЗВЕЗДА АЛЕ и димњада... Крв ми се ледила у жилама! Ова песма ми је омиљена... Пиротехника се палила у више наврата, а најјачи су били стробови на крају текме! Корео и пароле за чисту 10-ку! Пријатељи, браћо, кумови... Хехе! Поменуо би пуно заплењених и попаљених глодарских и, чини ми се једна паокова застава! Парола која је пратила ову ,,представу" је до јаја! О дешавањима на Аутокоманди и пре текме не би да дискутујем! Ко је био, видео је! Колико су тачне гласине о заплени глодарског ђубрета стока панчево?! ПОЗДРАВ СВИМ ДЕЛИЈАМА!

Колико су тачне гласине о заплени глодарског ђубрета стока панчево?!

Видећеш ускоро...

Brate nisu glasine, zastava je uzeta.