Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - COFI

1
Терен / Prijateljska utakmica sa Juventusom!
July 21, 2005, 12:58:39 AM
U isto vreme kada je izasla vesto  Valteru Zengi dosla je i vest da ce Crvena Zvezda kao generalnu probu pred pocetak prvenstva odnosno kup UEFA,imati protiv torinskog јuventusa. Ovaj mec ce se odigrati u Kanadi 2 avgusta, a Zvezda ce inace i zaraditi tako sto ce za ucese dobiti 100.000 evra +placeni troskovi.
Mislim da je ovo fantasticna stvar i najbolja moguca proba!!!
2
Терен / Walter Zenga u Zvezdi!
July 20, 2005, 08:00:42 PM
Evo B92:

Kako B92 nezvanično saznaje, novi trener Crvene zvezde je Valter Zenga, proslavljeni golman Intera i italijanske reprezentacije i u prošloj sezoni trener rumunske Steaue, sa kojom je ušao u ligu Kupa UEFA. Zbog sukoba sa predsednikom kluba napustio je klub nekoliko kola pre kraja.

Iako je predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković u sredu izjavio da je potraga za novim šefom stručnog štaba završena i da Ratko Dostanić na toj poziciji ostaje i sledeće sezone, demanti ove informacije došao je nekoliko sati kasnije...

Iz nezvaničnih izvora saznaje se da je ugovor sa Zengom potpisan na dve godine. Finansijski detalji još nisu poznati.

PS:Ovu informaciju objavio je i RTS1
3
Северна трибина / Buducnost-Zvezda
November 15, 2004, 10:42:42 PM
Zaista tesko gostovanje u svim smislima kako cujem Varvari su se nesto tesko nalozili da ce "beogradjanima" da naprave sacekuse(toliko da je zabranjeno odavati i uopste pricati na tu temu na njihovom forumu) a za nase navijace u PG da ce da pokrenu "OGROMNU" akciju ciscenja grada.
;pivo

PS:Dali se ide orgaznizovano u PG ili kako vec?
4
Северна трибина / Ko umesto Dzaje???
August 27, 2004, 05:48:00 PM
Dajte svoje misljenje, ko bi po vama trebao da nasledi Dzaju?
Ja mislim da jedini covek(koji je i izrazio zelju da ulozi velike pare u Zvezdu) jeste Filip Cepter  ;pivo