Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Пијанац

41
Интересантни су и ови извештаји на званичном сајту клуба. Ако је веровати њима, сваку утакмицу нападамо 75-80 минута, стварамо шансе, ал' нас гол неће па неће...  :)
42
1. Астон Вила - Челзи  1
2. Хал - Тотенхем   X
3. Севиља - Атлетико М.  1
4. Ла Коруња - Валенсија  2
5. Волзбург - Херта  2
6. Леверкузен - Хамбург  X
7. Палермо - Јувентус  2
8. Сампдорија - Аталанта  1
9. Нанси - Лион  2
10. Ст.Етјен - Бордо  1
43
Quote from: CEBEP on February 15, 2009, 07:21:00 AM
Кратка сумација прелазног рока....
Довели смо читав тим, 10 играча, а отпустили-позајмили-продали 14.

ДОШЛИ: Џеферсон Силва (Аваи, Бразил), Фереира (Бразил), Оумару (Чангша), Авал Исах (Ама Зулу, Ј. Африка), Паркер (Танда Ројал, Ј. Африка), Пејчиновић (Рад), Врањеш (Борац, Бањалука), Гвозденовић (металург, Украјина), Туторић (Коџаели, Турска), Шишић (Олимпијакос).

ОТИШЛИ: Мисдонгард Бетолигар (Будућност, Подгорица), Максимовић (Војводина), Трајковић (Трасивулос, Грчка), Бајковић (Жерминал Бершот, Белгија), Ђорђевић (Ђер, Мађарска), Петковић (Ајнтрахт, Немачка), Гај (Ал Ахли, С. Арабија), Перовић (Напредак, позајмица), Вукобратовић (Инђија), Девић, Марковић, Бурзановић, Субашић, Пекарић (слободни играчи).


Ово би на неки начин био и коначан биланс прелазног рока. На списак играча који су отишли треба додати Едгара и Мијаиловића, док ваља споменути и то да се екипи поново придружио голман Ранђеловић. Доста је било тумбања, али је ипак добро да су отишли сви они који се не уклапају у концепцију спортског директора. Доласке не би коментарисао превасходно зато што је доласком мује бачена једна велика мрља на све до тада урађено.
44
Нека је вечна слава Ђоки Бомби.

Најискреније саучешће Дејану Миловановићу и остатку породице.
45

1. Каен-Лориент  1
2.ПСЖ-Сент ентјен 1
3.Хановер-Штутгарт  X
4.Херта-Бајерн М.  1
5.Лацио-Торино  1
6.Интер-Милан  2
7.Сантандер-Виљареал  1
8.НЕЦ-Херенвен  X
9.Ђенова-Фиорентина  1
10.Сошо-Тулуз  1
46
Храбро срце:

http://www.kurir-info.rs/clanak/sport/kurir-12-02-2009/svi-zvezdasi-na-jednom-mestu

Стварно леп гест,лепо је видети Видића са Звездиним дресом и још једном је поновио шта је за њега Звезда и Делије :

- Lep gest, stvarno lep. Uvek sam govorio da mi je Zvezda pomogla da napravim uspešnu karijeru. Trenuci provedeni na Marakani i huk sa severne tribine se ne zaboravljaju. To je nešto što ostaje za ceo život - istakao je Nemanja Vidić.

Човек који је освојио све!лигу шампиона,постао првак света,освајао титуле у енглеској и даље чврсто стоји на земљи и за њега како је сам изјавио је најлепши тренутак у каријери и опште у животу гол партизану и одлазак на Север међу Делије!!!За мене он је 6-а Звездина Звезда!   


Е сад није ми баш јасан овај потез управе!иако је леп,незнам шта треба да значи !???Као мисле на бивше играче и легенде!Један Стојковић(који је једва чекао да се прода) испада већа легенда од Дулета Савића,који је доживео да га избацују са Маракане  ???  Значи свака част Дејану Станковићу и Видићу.али ово све остало не може да се назива великим Звездиним играчима и  легендама!!!!!!!
47
Пивница / Одг: Ja te volim Srbijo...
February 12, 2009, 12:20:40 AM
Људи, ова је тема посвећена спортским достигнућима земље Србије. Ја сам је оживео да би се изказала подршка нашем повређеном рукоментом репрезентативцу. Молим вас немојте скретати са теме тако што ћете неког оптужити за хаварију која се дешава свуда око нас. Данас када се свирепа убиства дешавају на готово сваком ћошку ружно је било кога оптужити а да се претходно дебело не загледамо у своје двориште.
48
У четвртој утакмици другог дела припрема остварен је реми, резултатом 2:2, против великог дужника од летос (0:4), пољског Сласка. Како наводи званични сајт Пољаци су у првих 20. минута два пута прешли центар и два пута постигли гол. Онда је екипа показала карактер :) и поред грубе игре противника успела да у другом полувремену изједначи. Стрелци су били Соме и Клео из пенала.
49
Пивница / Одг: Ja te volim Srbijo...
February 09, 2009, 06:34:35 PM
Желео бих само да упутим речи подршке српском рукометном репрезентативцу Жарку Шешуму. Овај момак је прексиноћ задобио тешке телесне повреде у нападу који је извршен у мађарском Веспрему. У општем лудилу је наш Жарко још и најбоље прошао и очекује га операција кости лица. Хрвату Пешићу је извађен бубрег, док је румунски репрезентативац Маријан Козма задобио смртоносни убод ножем право у срце. Човеку остаје само да се запита ''Куд иде овај свет?'' и ''Који то болесни ум може да потегне хладно оружје на професионалне спортисте, по неком неписаном правилу углавном доброћудне момке?''

Нека је вечна слава Козми! Издржи Жарко!
50
У трећој припремној утакмици на Кипру је побеђена екипа чешког Брна. Резултат је био 2:1, а стрелци су били Клео и Милијаш. Свиђа ми се што Клео као да улази у серију. Милијашу је голман одбранио пенал. Ако је и то једном морало да се деси, добро је да се десило у припремној утакмици.
51
Славко Перовић је прослеђен на шестомесечну позајмицу у крушевачки Напредак. Имаће дечко прилику бар да игра, ако већ овде није у првом плану...
52
У пичку материну колико је шмекерски. Уместо да се голгетеру головима повећава самопоуздање, он му говори да намерно маши пенал. :o А зашто? Због буке оног крмета из Лучана, Нешка Миловановића. Такви нису смели реч да кажу у време док је Звезда имала ауторитет који јој припада. :(
53
1. Блекбурн - Астон Вила  1
2. Тотенхем - Арсенал  1
3. Севиља - Бетис  1
4. Осасуна - Валенсија  X
5. Леверкузен - Штудгарт  X
6. Шалке - Вердер  2
7. Фиорентина - Лацио  1
8. Палермо - Наполи  1
9. Ница - Лион  2
10. Марсеј - Бордо  1
54
Quote from: luconi on February 05, 2009, 01:36:27 PM
Интервју са Шишићем:

http://www.kurir-info.rs/clanak/sport/kurir-05-02-2009/primili-me-ko-brata-rodjenog


Увелико се у јавности овим текстовима прави атмосфера у којој би се на нож дочекао свако ко би имао нешто против да муја заигра за Звезду. Мајку ли им јебем...
55
Иако ми од доласка мује није више ни до прелазног рока, ни нешто претерано до спортског аспекта наставка сезоне, ајде да објавим и ово. На проби у Београду је извесни Марлес, 20-годишњи штопер из Обале слоноваче. Тренира са другим тимом и задовољио је једног од тренера, Братислава Живковића. Он ће своје утиске пренети Ивићу који ће одлучити о томе да ли ће овај играч потписати уговор. Ако би ствар прошла, овај момак би био 11-ти новајлија у овом прелазном року. Много је куме...  ???
56
Пивница / Одг: Svaštara
February 03, 2009, 06:13:11 PM
http://www.youtube.com/watch?v=ZIn6yJ_44Ck

Е, овако се васпита дете...  ;D
57
Quote from: Eribo on January 30, 2009, 07:19:38 PM
Quote from: Храбро срце on January 30, 2009, 05:32:19 PM
али ми није јасно зашто се одричу најважнијих и у овом тренутку најбољих играча(пре свега мислим на Милијаша) !

1. Капитен вероватно нема намеру да продужи уговор за годину, па да га продамо на лето и "зарадимо"(од свих силних трансфера задњих 10 година, неки су натрплаи се до гуше, а МИ имамо дуг дубок као океан) још бише.
2. Разлог за број један је - 16,5 мил. еура на рачуну/има Звезде :(, значи неможемо да га платимо како он то заслужује !
3. Ако Милијаш остане, са спортске стране је то супер. С економске рацку.....јер за 6 месеци постаје "босман", значи иде за ђабе следеће зиме.

Ја незнам шта овде има нејасно.

Види се да живиш на западу где се све гледа кроз новац. Теби је све ово што си написао сасвим јасно, док у нашим мозговима верујем да си створио конфузију. :) Овде се буразеру и данас живи на превару, од данас до сутра. Ујутру ћу да ти вратим 2 динара, поподне 3, а увече ћу да ти узмем 7. И тако у круг. Какви милиони, какви бакрачи. Динар од његовог трансфера неће отићи у отплату тог дуга о којем причаш.

О муји и да не говорим. Како се све изокренуло наопако за само 24 сата. Од сасвим солидног прелазног рока дођосмо до траги-комедије. Србија, земља чудеса!  :(
58
1. Болтон - Тотенхем  1
2. Ливерпул - Челзи  1
3. Ла Коруња - Виљареал  2
4. Сантандер - Барселона  1
5. Дормунд - Леверкузен  X
6. Келн - Волзбург  2
7. Наполи - Удинезе  1
8. Лацио - Милан  1
9. Ле Ман - Нант  1
10. Валенсијен - Ница  2
59
Не знам шта да кажем, све ово време сам се надао да ће Ненад ипак остати. Јуче кад сам видео вест на тв-у као да ми је водитељ шамар опалио. Не знам какви су Ивићеви планови по овом питању, спомињао је неке доласке у случају одлазака, али адекватну замену за капитена тешко да ће наћи.  :(
60
Ивић је потврдио да постоји могућност да Бурзановић напусти клуб на шестомесечну позајмицу. Како се такве позајмице обично заврше потписивањем уговора, готово је сигурно да ћемо остати и без овог играча. Разна су мишљења у вези овог момка, а ја ћу изнети своје. Упркос томе што су га од самог доласка у Звезду пратиле приче да воли да излази, цирка итд. не може се оспорити да је он један од ретких који зна да ИГРА фудбал. После гола који је дао на Кипру против Апоела искрено сам поверовао да би ово коначно могла да буде његова сезона. То сам тада хтео и овде да напишем, ал се не сећам зашто нисам. Међутим, изгледа да је проблем у томе што је он један од оних ликова који не може да издржи онај притисак ''морам да одиграм ил' ћу на клупу'', већ му је потребна потпуна слобода у игри, као и подршка саиграча, тренера, околине... Кад је све то имао код тренера Ђуровског и Јанковића он је пружао сасвим добре партије. Дао је 4 гола у дербијима, као и 2 у Европи чиме је показао да је и играч за ''јаче утакмице''. На жалост, Јаневски није у прилици да му пружи ту слободу, Ивићу се изгледа не уклапа у концепцију и зато је ипак најбоље да оде. У супротном би се намучили и ми и он. Срећно Марадона!  :)

п.с. Попиј једну лозу и за мене...  ;) ;D