>> Линк <<

Ево овде брате , други текст на страници , после овог о сутрашњој утакмици !!!
'' Ја сам четник мајко кокарда ми каже
да сам војник мајко ВЕЛИКОГА ДРАЖЕ !!!
Ја сам војник мајко Равногорског пука ,
десна ми ја мајко одсечена рука !!! ''

Quote from: "milan90"
Као што видите уопште не спомиње Пјановића( јел има неко информације у каквој је он форми?)

Пјановић не долази, проверена информација од човека лично!

Пјана је у форми, и даље држи просек гајбе пива за вече.

Немој ширити нетачне информације. Од како су их зликовци, Џаја и Бјека, раздвојили и Пјана и његов другар Илић капитен су драстично смањили испијање алкохолних конзумација. Пјана сада може да попије тек десетак пива и то малих од 0.3, док гробарчић почиње да лелује већ после испијених 0.5л вискија. Ипак је у добром друштву и циркање ишло боље...
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

и ЈуТјуб линк за Нонду...
http://www.youtube.com/watch?v=Seo2PwsNGO4

није лоше није лоше само овоме је вредност око 4 милки... нема шансе да дају толико пара, вероватно ће се ићи на позајмицу уколико се уопште оствари договор...

Добро је ДелијаХХ приметио, то је онај шхабан што нам је увукао гол против Роме, само кад сад опет погледам Жигин гол језа ме прође  :D  http://www.youtube.com/watch?v=taEY0rqeNYo

Па добро и Пјана је човек од алкохола и меса, попушта пред налетом година, јеби га природа је то.

И још нешто, извињавам се што дуплирам постове, пише ту негде да је и сам Нонда заинтересован да дође, могуће да после оних 3-1 вуче лепе успомене, Звезда је тад добро играла, види да не долази у џунглу што већина странаца мисли, атмосфера на нивоу  ;pljuga ...

Ракић отпада, Нонда долази у Звезду?
Уторак, 7. август 2007. 09:11

Иако је у понедељак било најављено да ће Ђорђе Ракић готово сигурно прећи из ОФК Београда у Црвену звезду, сва је прилика да се то ипак неће догодити.

Тренер црвено-белих Бошко Ђуровски у понедељак увече рекао је да су шансе за то минималне, али и додао да Звезда преговара са бившим нападачем Рена, Монака и Роме, Шабанијем Нондом.

"Могу сада да кажем да су минималне шансе да доведемо Ђорђа Ракића. Међутим, понуђен нам је играч Роме Шабани Нонда и преговори су у току", рекао је Ђуровски гостујући на телевизији "Фокс".

Нонда је прошле сезоне наступао као позајмљени играч у Блекбурну за који је постигао седам погодака.

Најбоље партије тридесетогодишњи репрезентативац Конга пружао је у Монаку, у чијем дресу је уписао 116 утакмица и 57 голова.

(МОНДО)

Quote from: "DelijaHH"Ако се не варам, то није изјавио Пикси, већ Дика. И није бла-бла, већ свака ријеч стоји.
Управу си то је Дикина изјава, а бла бла је било да не понављам оно што су и он и Пикси изјавили као што сам и рекао већ 10000 пута.
Моје лично мишљење је да се Пикси сјебао кад није истрајао за Бенитеза, овај Шабани у 30 год. има да гледа како да узме што већу кинту јер му каријера не иде баш узлазном путањом и боли га курац да се нешто доказује.Дај Боже да грешим и да нас овај са једно 3 комада уведе у ЛШ. :)
size=24]!!!КЛИКНИ!!![/size]

Не знам колико је добар потез довести Нонду. Он има 30.година, задње двије године је био на позајмице, а и имао је неке честе повреде раније. И питање је да ли је он у форми и да ли ће бити до краја августа кад нас очекују одлучујући мечеви за пласман у ЛШ. Али сачекајмо да видимо да ли ће од тог трансвера уопште доћи.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Шабан оде за Кувајт, писе СЦ, тако да га вјероватно нема нама.

Ма како је кренуло, довешће они Перицу, чија је екипа толико јака да је на Златибору попушила од Лучана ...  :lol:

Шта ће нам толики бескорисни црнци, и боље да иде у Арабију. Ако не могу да доведу нападача из ОФК-е онда нек се поубијају. Ццццц ...



Quote from: "Mikelandjelo"Ма како је кренуло, довешће они Перицу, чија је екипа толико јака да је на Златибору попушила од Лучана ...  :lol:

Шта ће нам толики бескорисни црнци, и боље да иде у Арабију. Ако не могу да доведу нападача из ОФК-е онда нек се поубијају. Ццццц ...

Брате, задржи се таквих популистичких изјава. Ако ОФК-а Ракића не жели дати пар дана прије почетка сезоне или тражи монструозно обештећење, онда то нема са неспособношћу везе, него са мањком капитала на страни нашег клуба или непостојеће жеље, да се за једног таквог играча уложи велики новац.

Како да не, а има се пара за нуђење Сантинију и сличним слепцима, да не говорим о бацању пара на Аилтона, Георгијева, а биће сличних дебила и међу овим појачањима, надам се што мање. И као нема пара за пишљивог Ђорђа Ракића. Наравно, друга је ствар ако се момак курчи попут Милковог синчића.



Хвала Богу што не долази Ракић!По мени,он је најглупљи нападач у нашој усраној лиги.Ево само један пример:ЕП за младе,текма против чеха,дуга лопта ка ракићу,чех који га чува скаче и из авиона се види да је лоше проценио и да ће га прелетети и да ће ракић имати један на један са голманом,али ракић повлачи човека за дрес и наравно судија свира фаул.Требао је само да сачека лопту,али ни то није знао.Имао је милион глупости на тих пар утакмица на ЕП(ова ми остала упечатљива),да нисам знао да ли да се смејем или да плачем.
 ti samo hrabro,bori se

Quote from: "johny"Ево само један пример:ЕП за младе,текма против чеха,дуга лопта ка ракићу,чех који га чува скаче и из авиона се види да је лоше проценио и да ће га прелетети и да ће ракић имати један на један са голманом,али ракић повлачи човека за дрес и наравно судија свира фаул.Требао је само да сачека лопту,али ни то није знао[/quote
Стварно не знам шта му би.... :rofl

Quote from: "johny"Хвала Богу што не долази Ракић!По мени,он је најглупљи нападач у нашој усраној лиги.Ево само један пример:ЕП за младе,текма против чеха,дуга лопта ка ракићу,чех који га чува скаче и из авиона се види да је лоше проценио и да ће га прелетети и да ће ракић имати један на један са голманом,али ракић повлачи човека за дрес и наравно судија свира фаул.Требао је само да сачека лопту,али ни то није знао.Имао је милион глупости на тих пар утакмица на ЕП(ова ми остала упечатљива),да нисам знао да ли да се смејем или да плачем.
:D  :rofl  :D  :rofl  :D  :rofl
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!

Новости јављају да смо добили још једно велико појачање за целу наредну сезону:


КАСТИЉО ДО ЈУНА 2008.

АЛЕХАНДРО Сегундо Кастиљо, сјајни еквадорски фудбалер, остаће у Црвеној звезди најмање до јуна 2008. године! Иако је постојала могућност да најбољи фудбалер црвено-белих прошле сезоне пређе у торински Јувентус, дошло је до застоја преговора пошто је "стара дама" већ попунила квоту предвиђену за играче ван Европске уније.

Кастиљо ће тако саиграче предводити у походу на Лигу шампиона, али и у одбрану дупле круне на домаћој сцени.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Е то је право појачање!!!

Мали огласи :

"Требамо тренера који има -киту и муда- у гаћама и који у прошлом , пардон овом животу није МИШ. "
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !