Чекајте да дође 100%ацб да нам објасни да су нам противници Бајерн, Тотенхем, Атлетико... :rofl

Твенте ми звучи занимљиво и као гостовање и као дуел,а мислим да су пролазни.Гроцлин можемо да поједемо за доручак што каже Киза.Волео бих једног од та 2.Сарајево - не дај Боже!

Potpuno je nebitno sta Dragan Stojkovic prica na konferencijama za stampu i da li boluje i pati ili se smeje. Potpuno je nebitno sta Dragan Stojkovic misli o timu, igracima, treneru, navijacima. Dragan Stojkovic je jedan potpuno nebitan lik, marioneta, prazne glave i tupavog pogleda koji ocigledno nema nikakvu kontrolu nad klubom cij je navodno predsednik. Dragan Stojkovic je posluzio svrsi. Na celo kluba doveden je kreten bez mozga i obraza kako bi sirom otvorio vrata "sponzorima" koji, cini mi se, sprovode tihu privatizaciju kluba, bez zakona o sportu, bez aukcija, tendera, kuraca, palaca. Imam utisak da se ono djubre vise nizasta ne pita, vec samo figurira kao portparol pravog gazde kluba. A svi znamo ko su gazde: tzv. sponzori - ratni profiteri, JUL-ovski olosh, ljudi sa poternice interpola, novi srpski feudalci. Ovom pool-u sponzora fale jos samo Zeljko Mitrovic i Bogoljub pa da se zaokruzi jedno 1000 godina robije u VIP lozi. Mnogo je manja steta ovo ispadanje iz LS, mnogo je manja steta i da ispadnemo iz lige i vratimo se za 10 godina od ovoga sto se radi sa nasim klubom. Crvena Zvezda se otima od zvezdasa i prelazi u ruke vlasnika Srbije. Ovo govno sluzi samo kao paravan dok se proces "tranzicije" ne zavrsi.

Заборавио си да поменеш Снежану и Паси пољану ...

Quote from: "Johnny Blaze"Копенхаген
Твенте
Елфсборг
Гроцлин
сарајево
Nije "Sarajevo", nego "Anorthosis Famagusta FC (CYP)"!!!

Копенхаген нам и није баш потребан. Твенте исто није наиван. Остали би требали без проблема добити, али...

Све је то ок али....

Управа је и рекла пре почетка да ЛШ јесте могућност али не и реалан приоритет. Што се тиче УЕФА купа ту су ствари другачије и мислим да ће реално бити већи проблем ако се не уђе у лигу купа УЕФА.
Одустао би од било каквих оптуживања јер колико год је лош противник ми смо очигледно још лошији јер ако оваквом Ренџерсу не можемо да дамо гол читавих 180 минута онда и не требамо да играмо ЛШ. Није прошао бољи тим него спретнији и искуснији.
Ја лично и даље верујем у овај тим и мислим да са ће са Јестром ствари доћи на своје. Врло лако може да се деси да Баркос проради поред Јестре. Овом тиму требају голови и победе које могу да врате самопоуздање. Не знам на памет са ким играмо следеће коло првенства али би било лепо и вредно да добијемо неког са 4 или 5 комада да се напад мало распуца....Мислим да није у питању научна фантастика када ово кажем.

A ја баш мислим да је научна фантастика да некоме увалимо 4-5 комада. Волео бих да нисам у праву је то реалност. Што се тиче жреба за уефа куп сетио сам се једне изјаве Муслина од пре пар година. На питање кога прижељкује за противника одроворио је да то није битно и да је за нас сваки противник тежак. А имали смо много јачи тим. Па ми смо ливаду прошли на гузове а сви могући противници су јачи од њих. Вечити сам оптимиста и увек се надам да ће бити боље, и сад се надам неком преокрету. Надам се да ће неко од странаца заблистати и да ће јестровић заиграти у форми у којој је био у Андерлехту.. Нажалост баста и Миловановић нису продати ( читај нико их није хтео) и плашим се да ће "морати" да играју не би ли били продати на зиму.

Quote from: "УлтраКерШме"
не браним га али човек је у праву ,не игра он бре доле на трави него играчи ,кога бисте ви стручњаци довели уместо њега,шта мислите да он зарађује од Звезде или шта?
Док је он играо мање сам бринуо, јер умео је са лоптом, сад више не игра, сад је на месту председника, а то подразумева неке друге квалитете
Председник је одговоран за тим на терену, он их је куповао, и довео тренера, то је његова визија тима
Чињеница је да није успео
А кога би довео?
Кад је отишао такав човек као што је Џајић, који има иза себе то што сви знамо и поштујемо, не видим зашто не би и Пикси
Уосталом који је уопште био критеријум да он дође?
То што воли Звезду?
Па волим је и ја
Ако је то критеријум онда има доста кандидата, па ко уђе у ЛШ њему капа доле
Мислим да ће такве ствари искристализовати приватизација, али то је нека друга тема

Quote from: "Sima"Potpuno je nebitno sta Dragan Stojkovic prica na konferencijama za stampu i da li boluje i pati ili se smeje. Potpuno je nebitno sta Dragan Stojkovic misli o timu, igracima, treneru, navijacima. Dragan Stojkovic je jedan potpuno nebitan lik, marioneta, prazne glave i tupavog pogleda koji ocigledno nema nikakvu kontrolu nad klubom cij je navodno predsednik. Dragan Stojkovic je posluzio svrsi. Na celo kluba doveden je kreten bez mozga i obraza kako bi sirom otvorio vrata "sponzorima" koji, cini mi se, sprovode tihu privatizaciju kluba, bez zakona o sportu, bez aukcija, tendera, kuraca, palaca.
Потписујем

У праву сте сасвим. Крајње је време да вратимо Дргана Џајића, уз услов да га више не боле леђа. Можда ћемо тада имати потпуно спреман тим на почетку сезоне, као на пример против ПСВ-а, или Зенита..Можда ћемо тада пролазити просечне екипе, као што је на пример Екерен...Можда тада нећемо ићи са пожутелим играчем по петицу у Виго...Можда ћемо сачувати Костур Тима, и коначно остварити трогодишњи план...
Дафинитивно, са Џајом у светлу будућност. Само ако су га прошла крста.
..кажу да причам много...

Све више верујем у ону причу да нама неће бити боље све док се целокупна ситуација у држави не промени, смејали смо се румунима, копали су овде код нас њиве за 10 марака, ево их они готово редовни учесници свих такмичења. Џабе нама и тона лове, кад људи неће да дођу, па нек понудимо и бољу цену одлучиће се за другу страну јер што да ризикују. Замислите дође нама Мурињо, прођу три кола, имамо 1 победу од 1:0, и два ремија са неким слепцима. Одмах би њему наши новинари објаснили да он не зна ништа више од једног Косановића, Бата Ђоре, Ђуровског итд. Да је он само један фенсић који је дошао да узме паре, жену и децу би му провлачили кроз жуте таблоиде, водили би евиденцију шта једе и пије, како је обучен...сељачка посла.
Ситуација ће се овде тешко променити јер садашњим бизМисменима одговара оваква ситуација, то су све грабљивице које су навикле да пливају у овим турбулентним водама, и никоме не пада на памет да уђе са стране. Све у свему ја нешто и не видим скори напредак.

Quote from: "Verbal Kint"У праву сте сасвим. Крајње је време да вратимо Дргана Џајића, уз услов да га више не боле леђа. Можда ћемо тада имати потпуно спреман тим на почетку сезоне, као на пример против ПСВ-а, или Зенита..Можда ћемо тада пролазити просечне екипе, као што је на пример Екерен...Можда тада нећемо ићи са пожутелим играчем по петицу у Виго...Можда ћемо сачувати Костур Тима, и коначно остварити трогодишњи план...
Дафинитивно, са Џајом у светлу будућност. Само ако су га прошла крста.

Мој колега да Џајић није задужио клуб и увео га у говна,имали би добру екипу са старим играчима,Ковачевић,Луковић,Јанковић,Жигић,зато је и отерана стара управа,и доведен је Пикси који је моро све те добре играче продат,да би се дуг који је био велик врати,ко да је он то хтео,није!!! био је Пикси приморан да их прода.

Вуковарац свака часта теби и томе слично, али боље би ти било да два-три пута прочиташ шта је човек написао пре него што оставиш коментар.

Вербал не би било лоше да уопотребиш неки смајли типа  :batine  namigivanje како те буквалисти не би погрешно разумели.

Quote from: "SerbianEagle"Копенхаген нам и није баш потребан. Твенте исто није наиван. Остали би требали без проблема добити, али...

Па јеботе ако смо спали на то да нам је тај Копенхаген зајебан противник, онда не треба ни да играмо европу. :bes
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]

Копенхаген је прошле сезоне добио Манчестера са 1:0. Сећам се да су ови ''наши Данци'' Цаззо и Милош говорили о томе да је Копенхаген постао јако организован и финансијски моћан клуб, те да се очекује да у наредном периоду буду стални учесници Лиге шампиона.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Ипак кипрани... извињавам се, изгледа се неко зајебао у рачунању синоћ.

Боље да не напишем шта мислим о Пиксијевим изјавама. Бићу банован, а тек сам стигао.  :boks

Елем, Копенхаген не би био згодан, остале би требало да прођемо.


Европа је још увек на Маракани, а следећи ривал је....
.....Гроцлин, Пољаци
..кажу да причам много...