Шакота из утакмице у утакмицу показује своју тренерско незнање, како ли је он освојио то што је освојио у Грчкој,живо ме занима. Пораз од смешног Хемофарма је жалосна ствар.

Драгичевић је повређен на мечу са Задром па зато није играо у Солуну,а сад одиграо само 3-4 мин.
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Пардон Драгићевић.
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Bomba iz Memfisa!
V. PRERADOVIĆ, 5. novembar 2006

POGOĐEN indolencijom svojih košarkaša u derbi porazu od Hemofarma, trener Crvene zvezde Dragan Šakota ovim rečima je opisao najgoru igru sezone: "Ironija je da je debitant bio naš najbolji i najborbeniji igrač. Ostali su samo bili prisutni, mogli su bar da mu aplaudiraju"!
Posle samo četiri dana u Beogradu i dva timska treninga, novi plejmejker crveno-belih Antonio Burks pokupio je simpatije navijača. "Upakovan" u 183 centimetra i 89 kilograma, odlične tehnike i prodorne brzine, sjajnog osećaja za pas-igru i sasvim solidnog šuta, 26-godišnji momak iz Memfisa isporučio je "delijama" i ono što najviše vole - srčanost buldoga i defanzivnu agresivnost terijera.
- Ovo je moja prva utakmica, nisam bio siguran šta treba da radim, više sam igrao na instinkt - kaže Burks, koji je instinktivno ubacio 22 poena, ukrao dve lopte i jednom asistirao za 23 minuta na terenu "Pionira". - Još se ne poznajem sa saigračima, ali ćemo se kroz utakmice i treninge upoznati i biće sve bolje. Moram da naučim akcije koje traži naš trener.
Iako je Gurović iskoristio zasluženo pravo na jedno slabo veče, Burks je prepoznao Zvezdine šuterske kvalitete.
- Sviđa mi se ekipa, ima mnogo dobrih šutera, ali i visokih igrača koji se dobro snalaze pod košem. Čini mi se da je trenutno najpotrebnije da se fokusiramo na odbranu. Kada poboljšamo taj deo igre, sve će biti mnogo lakše - priča Burks, koga još ne trese nostalgija za rodnim Memfisom u kojem je proveo ceo život. - Sviđa mi se Beograd. Iako sam daleko od kuće, zasad se dobro zabavljam.
Antonio je zabavio i gledaoce kada je u poslednjem napadu druge četvrtine tražio tajm-aut po NBA pravilima.
- Mislio sam da će trener zvati tajm-aut - sa širokim osmehom opisuje Burks svoju prvu evropsku lekciju. - Pošto to nije učinio, ja sam tražio tajm-aut da dogovorimo poslednju akciju. To je dokaz da moram još mnogo stvari da naučim. Samo par puta sam na televiziji gledao evropsku košarku, stil igre se bitno razlikuje od američkog. Iako dvorana nije bila puna, primetio sam da navijači imaju mnogo više energije od publike u Americi.
Nema sumnje da su "delije" dobile novog ljubimca.
- Od mene mogu da očekuju borbu za svaku loptu, jači tempo, više lakih poena za moje saigrače. Samo tražim malo strpljenja, dok ne počnem da se osećam kao kod kuće.


JOLANDIN ZAGRLjAJ

IZOSTALI su aplauzi saigrača za sjajan debi Antonija Burksa, ali nije i zagrljaj njegove devojke Jolande Šelton posle uspešne premijere. Dugogodišnji par, koji ima ćerku Bruanu i sinove Antonija Juniora i Ejdena, smešten je u iznajmljenom stanu u Bulevaru kralja Aleksandra. Dok ne upoznaju beogradske restorane, najlakša je porudžbina iz poznate picerije "Golub".

Врло лоша организација игре нашег тима! Разбише нас Вршчани, па то је страшно! Гуровићева најслабија партија ове сезоне, као и целог тима... Једина добра ствар јесте у томе што смо добили врло доброг организатора игре БУРКСА, који се добро показао и био најсветлија тачка у редовима црвено-белих!

Quote from: "делијаЛЕ"Гуровићева најслабија партија ове сезоне, као и целог тима... Једина добра ствар јесте у томе што смо добили врло доброг организатора игре БУРКСА

А јеби га, не може Чича сваку утакмицу да одлучи. И мене радује игра Буркса, који је показао да је прави вођа. Али му је потребано мало времена да се навикне и да научи да не може он да трежи тиме-оут  :rofl
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Па не може и не мора Гуровић сваку да одлучи али да игра преко курца то више никад не би требао. Уопште му се није играло, можда је поштеније било рећи да му се не игра...а онда тек оно увлачење кад се извињавао публици?!
А што се Буркса тиче, први утисак је-јако добар играч.Мора се признати да ове године имамо 2 одлична странца.
Само да још имамо доброг тренера, где би нам крај био...

:lol:

Томас одличан странац.

Zvezda savladala i Uniks
07.11.06. 20:50

Crvena Zvezda - Uniks 87:84 (25:16, 27:18, 20:29, 15:22)

Posle uspeha u Solunu, košarkaši Crvene Zvezde su ostvarili pobedu i u drugom kolu ULEB Kupa savladavši u "Pioniru" ekipu Uniksa iz Kazanja, jednog od favorita D grupe.

U redovima domaćih najefikasniji je bio Milan Gurović sa 25 poena, Antić je postigao 23 uz 11 skokova, dok je Kšištof Lavrinović sa 25 poena bio najbolji igrač gostiju koji su i pored 19 poena deficita u trećoj deonici došli u priliku da u uzbudljivoj završnici slave.

Narednog utorka izabranici Dragana Šakote ugostiće madridski Real.

S obzirom na to da smo igrali oslabljeni ovo je odlicno
Fudbalere Partizana naljutio optimizam Izraelaca, pa najavljuju da će im u revanšu, večeras od 19.15, "utuviti u tikvu" svest o tome ko je bolji"

@маестро
Ово је топит искључиво везан за јадранску лигу, а твој пост одговара топику УЛЕБ куп.
Али нема везе, опрештено ти је, ипак си ти нови  :)
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Ова тема везана за Јадранску лигу?Па ова тема је везана за све осим за Јадранску лигу...шта све још нећу чути :batine

Избачени смо из Пионира заједно са Партизаном и ОКК.Дугујемо 14 милиона динара и уколико се не исплати 30% до понедељка текма са Реалом неће се играти у Пиониру.
Нешто размишљам брука би била да молимо Човића да нам даје он о његово говно од хале,можда је време да се коначно уђе у Арену?

Данас се то и у новинама спомињало, а и по информацијама које ми је дао један од људи који раде при Арени мале су шансе да ми заиграмо тамо... Например каже да полиција није уопште одушевљена идејом да се тамо играју утакмице јер су незадовољни многим решењима. Прилази Арени, унутрашња конструкција, много пролаза, много места за манипулације (шта год су хтели овиме да кажу). У сваком случају и у њиховој смо милости, а они се још увек позивају на неке папире који недостају и бла, бла, бла...
Никада нисам био у Арени, а чуо сам да је веома акустична...
Ја бих волео да утакмицу играмо било где само не у Железнику...

Quote from: "Djole"Избачени смо из Пионира заједно са Партизаном и ОКК.Дугујемо 14 милиона динара и уколико се не исплати 30% до понедељка текма са Реалом неће се играти у Пиониру.
Нешто размишљам брука би била да молимо Човића да нам даје он о његово говно од хале,можда је време да се коначно уђе у Арену?
Pa da, sto da ne. Nemamo para za garsonjeru, sta da radimo?
Iznajmimo hacijendu! :finger

Jedino je realno da se ode u Novi Sad, da nam bude radikalno bolje :finger , jer Maja Gojkovic nudi NS kapacitete. E sad posto nasa uprava nikako ne zeli da bude radikalno bolje, bice zanimljivo videti sta ce se desiti (posebno to sa Realom)...

PS Priznajem, mozda bi ta utakmica sa Realom i mogla u Areni, ali da se tamo preselimo, nema teorije...
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Нисам ја ни мислио да се селимо тамо.Што би се селили кад на текме геј лиге ионако долази максимално 2000 људи.

Цибона - Црвена Звезда 83:70 (26:13, 17:25, 13:12, 27:20)

Gromiko Zvezdin!
Od Dragan Štikovac | Postavljeno  Danas | NLB Jadranska Liga , Košarka | Ocena:

Jedan od najtalentovanijih evropskih košarkaša, Rus Pavel Gromiko (17, 199 cm), nalazi se na korak od potpisivanja ugovora sa Crvenom zvezdom!

Talentovani krilni igrač je prošlog leta napustio Dinamo iz Moksve i pojačao imenjaka z Sankt Petersburga, ali je po raspadu kluba postao slobodan igrač.

Kontakt sa crveno-belima je ubrzo uspostavljen, i Gromiko se već nalazi u beogradu na treninzima tima sa Malog Kalemegdana.

Reč je o košarkašu koji je na prošlogodišnjem EP za kadete bio drugi strelac šampionata sa 23,6 poena i ubedljivo prvi skakač sa impresivnih 14,5 skokova po meču!

Kao jedan od najtalentovanijih košarkaša Evrope, učestvovao je ove godine i na turniru "Košarka bez granica" u Parizu.

---------------------------------------------------------------------------------
Шта ће нам сад овај?Колико видим игра на позицијама на којим играју Гуровић,Антић(Александров)...Само трпају играче на крилним позицијама а на центарским дува кошава...

па дечко има 17 година сигурно неће играти у првом тиму бар не одмах...

Ма Шакоти ни Џордан не помаже. Мислим да нама треба добар тренер. Али свака част управи на довођењу младих талентованих играча.

Tako smo i Bajeva doveli ;pljuga .
..baklje gore, pesma cigana...