Ма... Узећемо ми титулу, у то не сумњам, далеко је плеј оф... Појачаћемо се до тад...
Али шта за Либерец?? Па даље??

Quote from: "lucky_star"
Quote from: "Pijanac"http://www.fc-redstar.net/newscontent.aspx?cultureID=2&ID=616&News=616

"Прелазни рок траје до четвртка у пноћ и све је могуће. Можда се деси нешто доста важно што ће обрадовати све навијаче Црвене звезде", загонетно је рекао Стојковић захваливши се Жигићу и Ковачевићу на свему што су пружили у дресу нашег клуба.

До ког четвртка?

Onog sutrasnjeg  :)

пазите реално ми немамо конкурента у нашој лиги и сигуран да ћемо је освојити јер ко може да нам одузме титулу код нас,нико...Само шта ћемо са европом,опет има негде да се обрукамо јер није европа за стварање новог тима...Звезда је ове године узела око 15 милиона сигурно што од продаје играча,што од спонзора итд. мислим да је то довољно да изађемо из дуга и да у наредне 2-3 године не продајемо најбоље играче и да доведемо пристојна појачања у супротном :(

Баш ме занима чиме бисмо могли до краја сутрашњег дана да се обрадујемо?  
Ако не будете сутра, сви овде, скакали од среће, онда...
...нам не преостаје ништа друго, осим да скачемо уз "here we go" (али у председниковом офису).

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Pametan je ovaj Piksi. Pre neki dan se hvalio kako je uspeo da dovede cak i jednog reprezentativca. U medjuvremenu su otisla TROJICA !

PS. Ljudi, ovo je isti govor kao i posle prodaje Lukovica, Stojkovica, Dramana, Dudica...

Quote from: "lucky_star"Баш ме занима чиме бисмо могли до краја сутрашњег дана да се обрадујемо?  
Продаји Басте !

Quote from: "lucky_star"Баш ме занима чиме бисмо могли до краја сутрашњег дана да се обрадујемо?  
Знам ја шта је у питању.Продаја Кривокапића и Јоксимовића.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!

QuoteKako Sportska centrala saznaje, u redove našeg prvaka će posle ovih transfera a do sutrašnjeg isteka prelaznog roka - stići jedan od učesnika ovogodišnjeg Svetskog prvenstva. Uskoro opširnije, ostanite uz vaš omiljeni sportski sajt!

Evo to je sa sportske centrala.

Ja nagadjam da je Danijel Ljuboja.


Iako se ne može smatrati "bombom" koju je najavljivao predsednik Dragan Stojković, novi stranac koji dolazi u redove Crvene zvezde svakako predstavlja interesantno pojačanje.

Reprezentativac Ekvadora Segundo Alehandro Kastijo (24) biće novi igrač Crvene zvezde, javili su ekvadorski mediji.

Menadžer igrača, Horhe Gerero, potvrdio je da će Kastijo doći u redove "crveno-belih" na pozajmicu do kraja sezone, uz opciju za otkup njegovog ugovora.

Tek što je Nenad Kovačević napustio Crvenu Zvezdu, stiže i igrač koji će ga zameniti u veznom redu crveno-belih.

Naime, ekvadorski mediji su objavili da će standardni reprezentativac ove zemlje i igrač Deportivo El Nacionala, Segundo Alehandro Kastiljo, pojačati Zvezdu!


ovo sa
http://www.sportskevesti.net/articles/2708/1/Ekvadorac-na-Marakani.html

као шта неко каже  бар нам је остао костур Тима, имамо младу екипу и за две три године ће харати европом (као и досад) ;pljuga

Ma niste mi uopste jasni,ni ja nisam zamisljao bas ovakav razvoj situacije,ali nikako ne moze biti kao sto je bilo za vreme stare uprave,a kamoli da je gore.Mnogi me podsecaju na one koji govore da se bolje zivelo za vreme Milosevica nego sad,a ne secaju se nekih banalnih stvari kao sto su restrikcije,inflacije,ratovi,nestasice namirnica.
Odlaze najbolji igraci i to stoji,medjutim doveden je sasvim solidan Gaj koji je meni bolji od Dudica,zatim reprezentativac Georgijev,Trisovic,Milijas,najbolji strelac lige Djokic,najbolji igrac lige Trajkovic,golman Stojkovic.To su sve dela ove uprave.
Sa ovim postom se ponavljam jer sam nedavno nesto slicno napisao,i ne kazem da je situacija ruzicasta ali svi koji misle da je isto ili gore nego pre nek se sete odlazaka Drulica,Vidica,Boskovica,Pjanovica,a na njihovo mesto su dovodjene vedete poput Spalevica,Bratica,Lerinca....i kompanije

Quote from: "cazzo_FCRS_forever"Iako se ne može smatrati "bombom"

Ма како не може?Сутра ће Пикси да га прогласи за бомбу :D
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]

Па докле више!??!  :batine  :batine  :batine  :batine  :batine

Quote from: "lucky_star"Онда нека и Пикси крене лагано.
Нек иде док је млад.

Лаки, нисам знао да слушаш Цецу ...  :finger



Quoteпазите реално ми немамо конкурента у нашој лиги и сигуран да ћемо је освојити јер ко може да нам одузме титулу код нас,нико...
Једино сами себи можемо.


Стојић је све време гурао Жигића па ће он и покупити пола пара од трансфера.
Не треба заборавити и да је после СП свим Српским играчима опала тржиштна вредност.
Скептик сам по питању ових појачања, нису прошли припреме, па ће Јоксим, Перовић, Криви добити предност.

Не знам колико сте упознати око Порта они су кубурили са кинтом 3-4 године чувајући екипу и онда је та екипа у само две године узела куп УЕФА и ЛШ. Звезда сад треба све распродати да буде у плусу, а онда три-четири сезоне држати једну екипу без икаквих промена, неће бити титула у ЛШ али макар ће се догурати у 1/8, 1/4 финале купа УЕФА.
#1041;удимо људи иако смо СРБИ

Neznam sta ce da bude od svega ovoga, ali zvuci dobro.......
"Naime, ekvadorski mediji su objavili da će standardni reprezentativac ove zemlje i igrač Deportivo El Nacionala, Segundo Alehandro Kastiljo, pojačati Zvezdu!

Ugovor bi trebao da bude ozvaničen u četvrtak u Beogradu, a Ekvadorac koji je odigrao sve mečeve za reprezentaciju na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj će doći na pozajmicu do zime, sa mogućnošću da produži boravak u Zvezdi do leta 2007. godine.

Talentovani Kastiljo je bio blizu prelaska u Internacional iz Porto Alegrea, osvajača ovogodišnjeg Kupa Libertadores, ali je ovaj klub ipak odlučio da dovede Fabiana Vargasa iz Boka Juniorsa.

Kastiljo je odigrao 111 mečeva Nacional i postigao 11 golova, dok je za selekciju Ekvadora nastupio 13 puta uz i postigao jedan gol.

Talentovani vezista se navodi pre svega kao fudbaler razornog udarca i sjajne sok-igre, međutim ovaj igrač je veliki borac na terenu, i sličan po načinu igre doskorašnjem kapitenu Kovačeviću. Ima izuzetne fizičke predispozicije i bori se za svaku loptu od prvog do poslednjeg zvižduka sudije.

Rođen 15 maja 1982. godine, Kastiljo je visok je 178 santimetara, a težak 76 kilograma".

Objavljeno u saradnji sa JadranSport.org.

Plus Trisovic, i eventualno jedan solidan pozadi sa Gajem ne izgleda tako lose.....

Quote from: "jovicn"Odlaze najbolji igraci i to stoji,medjutim doveden je...golman Stojkovic. To su sve dela ove uprave.

Продали су га за дупло пара колико се зарадило од једне утакмице са Миланом. Ваљда дечко вреди више од једног дневног пазара?!
Продали су играча који је после прве полусезоне добио титулу "Најбољег младог голмана Европе" и тиме се огрешили и према дотичном и према навијачима и према традицији клуба.

Продали су Жигића за дупло мање пара него што је клубу нудио Вест Хем (јебено велика лова која би покрила јебено велике дугове клуба!)

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Skandal
Piksijev dragstor na ,,Marakani"
Za Žigićem otišao i Kovačević


Rasprodaja na ,,Marakani" je završena. Posle Vladimira Stojkovića, Aleksandra Lukovića, Hamana Dramana, Milana Dudića, Boška Jankovića i Milana Biševca, Crvena zvezda je juče ostala bez još dvojice reprezentativaca - Nikole Žigića i Nenada Kovačevića!

Gorostasni napadač crveno-belih prodat je Rasing Santanderu za pet i po miliona evra, dok je transfer dojučerašnjeg kapitena Zvezde u Lens težak dva i po miliona.

- Žigić je potpisao četvorogodišnji ugovor sa španskim prvoligašem, a Kovačević je stavio paraf na trogodišnju vernost francuskom klubu. Ugovori su potpisani na zadovoljstvo svih nas - poručio je Dragan Stojković, predsednik Crvene zvezde, pretposlednjeg dana letnjeg prelaznog roka.

Prvi čovek crveno-belih smatra da se klub na ovaj način odužio dvojici reprezentativaca za učinjeno u prethodnom periodu.

- Obojica su mogli da odu još zimus, ali smo sve ponude za njih odbili zarad Lige šampiona. Kad već nismo uspeli da eliminišemo evropskog giganta kao što je Milan, onda smo rešili da rekonstruišemo tim i unesemo svežu krv. Žigić je zaslužio da naplati svoj kvalitet, baš kao i Kovačević za koga, jednostavno, nismo mogli da odbijemo ponudu. U njegovom slučaju nismo mogli da postignemo dogovor kao u slučaju Biševca, tako da će on posle reprezentativnih obaveza otići u Francusku, za razliku od Milana koji će se za novi klub debitovati tek u januaru.

Piksi kaže da ne žali što Nikolu Žigića nije prodao pre osam meseci, kada je Vest Hem nudio deset i po miliona evra.

- Možda bi neko menjao titulu za novac, ali ja ne bih. Žigić nam je bio potreban za osvajanje šampionskog pehara i Kupa, tako da posle ostvarenog cilja jedino možemo da žalimo što on nije imao zasluženu minutažu na Svetskom prvenstvu. Činjenica je da mu je cena znatno pala zbog neigranja na Mondijalu.

Prvi čovek našeg najtrofejnijeg kluba preneo je impresije predsednika Santandera Franciska Hernija o našem reprezentativcu.

- Sam njegov dolazak u Beograd dovoljno govori o želji Rasinga da dovede Žigića. Dugo u noć smo pregovarali kako bismo došli do željene svote, tako da posle svega možemo biti zadovoljni. Istina, bili bismo još zadovoljniji da je čitav iznos transfera pripao Crvenoj zvezdi, ali činjenica je da ne možemo poništiti ugovor u kojem stoji da 50 odsto od prodaje Žigića ide njegovom menadžeru.

Crvena zvezda, prema nezvaničnim informacijama, čak nije dobila ni 50 odsto od transfera svog napadača jer se procenjuje da je deset odsto pripalo posredniku koji je ubrzao Žigićev odlazak u Španiju.

- Bez obzira na to što u slučaju nekoliko igrača nismo mogli da dobijemo pun iznos transfera, finansijsko stanje kluba je sada znatno povoljnije. Mnogi će reći da nam je stalo samo do para, međutim, mi bez novca ne možemo dovesti kvalitetna pojačanja. Deo para uložili smo u Georgijeva, Gaja, pa i Bajevića, a deo ćemo odvojiti za dve bombe koje će odjeknuti tokom današnjeg dana. Prelazni rok ističe u ponoć i do tada ćemo dati sve od sebe da uspešno okončamo pregovore sa atraktivnim pojačanjima - poručio je Dragan Stojković, uz konstataciju da se Crvena zvezda našla u poziciji da proda još nekoliko igrača, ali da bi to bilo mnogo.

G. Anđelković

------------------------------------------------------------------------------------
Crveno-beli angažovali reprezentativca Ekvadora
Kastiljo u Zvezdi za 180.000 dolara

Dragan Stojković juče je najavio dve bombe u igračkom kadru Crvene zvezde, a ,,Blic" saznaje da jedna od njih dolazi iz Ekvadora. Reč je o Segundu Kastilji, 22-godišnjim vezisti, koji je bio učesnik Svetskog prvenstva u Nemačkoj.

Prema pisanju Ekvadoraca, Kastiljo će u Crvenoj zvezdi imati ulogu pozajmljenog igrača od strane El Nacionala, koji će za šest meseci dobiti 180.000 dolara. On na ,,Marakanu" dolazi kao zamena za Nenada Kovačevića, a ukoliko zadovolji predsednika Dragana Stojkovića i trenera Dušana Bajevića, srpski šampion će u januaru imati priliku da otkupi njegov ugovor.

Kastiljo je do danas odigrao 15 utakmica za reprezentaciju Ekvadora, a kao zadnji vezni igrač postigao je dva gola u nacionalnom timu. Rođen je 15. maja 1982. godine i u svojoj zemlji važi za jednog od najboljih fudbalera. U Crvenoj zvezdi će biti peti stranac, ne računajući fudbalere iz Crne Gore - uz Brazilca Eli Tadeua, Senegalca Ibrahima Gaja, Bugarina Blagoja Georgijeva i Japanca Takajukija Suzukija.

G. Anđelković

Je l' ima neko (a da valja) da ga nisu prodali? jesu li stigle i adekvatne zamene?  :bes  Mamu im jebem, pa ti ljudi nisu normalni, oni se svi redom, kako se menjanju,  ponasaju kao da smo mi slepci i idioti. Konjina dobija automobile, umesto da je \doneo\ pare u klub.