Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - REDMAN

41
Терен / Odlasci / Dolasci
May 13, 2006, 04:22:35 PM
Sad ću reći nešto što se mnogima neće svideti.

Prvo, Stojković jeste Zvezdino dete, ali je isti taj Stojković branio za Zemun u onoj skandal utakmici prošle sezone kada se igralo sa jednom loptom. Nikada mu neću zaboraviti krađu vremena, ono izležavanje i glumatanje kao da Zemunu znači taj bod za opstanak. Tu smo se i oprostili od titule.

Drugo, jeste dobar golman, ali nije nezamenljiv. Jedino u slučaju da na golu ostane Ranđelović, biće bože pomozi. Imamo mi i Banovića koji je takođe dobar golman, i nije mi jasno kako Ranđelović dobi pre njega šansu. Mi smo za Stojkovića dali neku siću, a godinu dana kasnije izvukli 3 miliona, odnosno oko 2,5 milki što idu Zvezdi. Malo li je rođaci na ovu skupoću :zbunjen .

Treće, imao sam neki osećaj da će Stojković biti prodat, a isto tako imam neki osećaj da će Žigić ostati namigivanje . Kao tražio ga Arsenal za 10,5 miliona (od kojih 50% ide Ćalasanu, joj Džajiću...  :bes ), pa Venger demantuje. Sad kao Nemci traže Žigića za 6mil, pa te pare mogu da daju nekim Afrikancima koji nemaju 'leba da jedu, dokle oni misle da od nas kupuju evropske igrače po afričkim cenama. Mišljenja sam da će Žigi biti produžen ugovor na još 2 sezone kako bi Ćalasan bio spušten na zemlju, pokušati sa njim da uđemo u LŠ, a kasnije ga prodati. Nije mi jasno šta se svi tripuju da će njemu cena da padne, pa čovek iz utakmice u utakmicu postaje sve veći ubica.

Otprilike bi to bilo to, eventualno očekujem još jednog igrača da ode (čitaj Dudić) ili Milijaš ako ovi pederi daju dobru kintu (da slučaj bude slićan kao sa Stojkovićem), ostale čobane Joksimovića, Krivokapića,... koji su nam jeli živce da podelimo timovima u ligi, ko rakari što u ligi imaju desetak igrača u protivničkim timovima.

P.S. Nek mail-uje Pixiju neko da je J.J. Okoča slobodan igrač :D
42
Evo napokon nekako iskopah sliku na kojoj se jedva vidi grb caffe-a



Oko sokolovo :D
43
Терен / Odlasci / Dolasci
April 26, 2006, 11:54:22 PM
Lukovic je pre dva-tri dana u Novostima dao intervju da ne mrda iz Zvezde ovo leto. Kaze da zeli da napadne LS. Kaze neka ceka Loma, ovaj Roma :D .

Evo nasao sam ceo clanak ->

Zvezda preča od Rome!

BEK, koji pleni sjajnim driblinzima, perfektnom tehnikom, odličnim centaršutevima i preciznim izvođenjem penala. Uloga Aleksandra Lukovića (23) u timu Crvene zvezde je neprocenjivo blago, što potvrđuju brojna interesovanja evropskih klubova. "Maše" se milionima, a u pitanju je defanzivac!
- Ma, bolje je da me gledaju kao napadača. Volim da se ubacujem u napad, budem asistent, pronađem Žigića... Uživam kada "zaboravim" na odbrambene zadatke, ali, onda me Zenga kritikuje. Da budem iskren, italijanski trener mi je mnogo pomogao da budem kompletan igrač i da popravim igru u odbrani. U ovom delu sezone, i na tom planu, sve je pod konac - smatra Luković.
* Posle sezone bez trofeja, dolaskom Valtera Zenge, Zvezda je pred osvajanjem duple krune?
- Dobra atmosfera, sjajna psihološka priprema i besprekorna analiza protivnika, samo su neke novine. Pobeđivali smo i kada nismo igrali dobro, što je najveći plus za ovu generaciju Zvezde.
* U prvom delu šampionata ste zablistali?
- Stvarno smo jesenas bili u zaletu i to je možda moja najbolja sezona u klubu od 1997. godine, kada sam došao kao kadet kod Duleta Savića. Sve mi je polazilo za nogom i nisam bio iznenađem stalnim zivkanjem menadžera.
* Da li je to dodatno opterećenje za igrača koji je u usponu?
- Pokušao sam da pobegnem od tih priča, "gurnem ih pod tepih". I uspeo sam sve da preguram. Sada hoću da sa svojom generacijom izborim plasman u Ligu šampiona i da se na taj način bar donekle iskupimo za neslavnu epizodu protiv PSV.
* Postoji li neki dogovor sa rukovodstvom kluba oko, eventualnog, odlaska u inostranstvo?
- Onog trenutka kada ponuda bude potaman za sve, spakovaću se i otići. Ali, ne ove godine - kategoričan je Luković. - Neću da žurim, volim ovaj klub, meni je na "Marakani" lepo.
* Postoje li idoli, evropski klub za koji se navija?
- Mislim da je moj stil igre sličan Ešliju Kolu iz Arsenala. Od malih nogu navijam za Romu i voleo bih da sledeća destinacija bude Rim. Super je i što postoji interesovanje čelnika "vučice".
* Osvajanje duple krune svakako je cilj svih u klubu?
- Ostao je još "poslednji udarac". Verujem da nećemo napraviti grešku, već da ćemo sezonu završiti sa dva trofeja!
* Porodica je kamen temeljac i velika podrška?
- Otišao sam iz Kraljeva odavno, ali otac Dragan, majka Nada i brat Branko su uvek uz mene. A sada i verenica Slađana, uskoro će i svadba - zavšršio je ovu priču, uvek nasmejani Aleksandar Luković.

MONAKO NAJIZDAŠNIJI
1. ROMA - 2 miliona evra
2. DINAMO (MOSKVA) - 2,5 miliona evra
3. MONAKO - 3 miliona evra
4. UDINEZE - 1,5 miliona evra
5. EVERTON - bez konkretne ponude

PRAVAC NEMAČKA
LUKOVIĆ očekuje da po završetku sezone neće ići na odmor, već na pripreme reprezentacije za Mundijal.
- Odigrao sam sedam utakmica i mislim da je selektor Petković zadovoljan. Bez obzira na jake rivale, a posebno Argentinu, siguran sam da nećemo imati samo epizodnu ulogu.

KUM NIJE KONKURENCIJA
DVA kuma na istoj poziciji u timu. Aleksandar Luković i Dušan Anđelković znaju se od malena, a sada su zajedno u Crvenoj zvezdi.
- Drago mi je što mi se Dušan pridružio. Nismo konkurencija, stalno smo zajedno i smatram da će u Zvezdi pokazati sav svoj potencijal i opravdati očekivanja.
44
Htedoh reci,

Ajde ako neko moze da nadje slike sa te tekme, 100% sam siguran.  :rofl
45
Sad sam na eurosport-u gledao Penafiel - FC porto, navijaci Porto-a imaju zastavu na dve motke sa logo-om caffe-a samo plavo beli :zbunjen . Ajde ako neko moze da nadje slike sa te tekme nek nadje, 100% sam siguran.
46
Терен / Od sezone 2006/07
April 21, 2006, 10:58:32 PM
Ali to znaci i to da ce o tituli vise uticaja imati bas taj derbi. Tada vise necemo morati da strahujemo da li su Zeka i Bjeka zatvorili teska gostovanja, jednostavno nece nas biti briga jer cemo njih da tucemo pa igrali mi i sa pola tima.
47
Quote from: "lucky_star"????? ????? ?????? ??, ????? ? ???? ??? ?? ????? ???? ??? ????? ? ?????  :zbunjen

???? ?? ???????, ? ???????? ??????? ???? ???? ?? ?? ?????? ? ???? ???? ?? ????? ?????????, ???????, ???? ?? ??? ????? ???????? ??????? ??????? ? ??????  :o  ??? ?? ????? ?????? ????????. ????????? ?? ?????? ?????? ????, ??????? ??????,... ???????, ?? ?????? ?? ?? ?? ?? ??? ????? ???????? ????? ????? ? ?????????, ? ?? ???? ????? ?? ????? ?????????.
48
Quote from: "Generalstab www.delije.net"Sutra cemo na utakmici skupljati pomoc za Mariju. Bilo bi lepo kada bi svako od nas odvojio neki dinar za pomoc ovoj devojcici. Svi koji procitate ovo,obavestavajte dalje ljude da mogu da se spreme, da bi sto vise skupili para.
49
Пивница / Србија у НАТО?
March 29, 2006, 07:51:36 PM
Onoga, ko bi kojim slucajem doneo odluku da se pristupi NATO-u, bi trebalo obesiti na sred Terazija. Da se udruzimo sa onima koji su nam decu masakrirali, za civile pricali da su kolateralna steta. Bacali po nama kojekakav radioaktivan otpad, pa nam se sada deca radjaju sa mutacijama. Btw. o tome niko ne prica, a slucaj meni poznat je rodjenje prijateljevog deteta sa spojena dva prsta. Oni u cudu doktora pitaju sta je to, zbog cega bla bla bla...na sta im doktor kaze uz smesak "a nije to nista, jedna hirurska intervencija..., kakva nam se deca radjaju vi ste dobro i prosli", u prevodu ima da bude ko nov.
50
Пивница / E-mule
March 29, 2006, 02:17:03 PM
Kizo nadji nekog raspolozenog sa dobrom konekcijom i uplati neki news (ako ne taj od 10$ onda od 5$), podelite trosak na po 2,5$ :) i uzivaj. Ni na jednoj p2p mrezi ili torentu nema ono sto ima na news-u! Ako ti je i 2,5$ mnogo, nadji jos nekog lika pa podelite na 3 dela :D .

U vezi dc++ nesto korisno
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=46560&page=1&pp=25&highlight=DC%2B%2B+uputstvo

Probaj i Bear Share.
51
Ovo sto pisem je mozda i uradjeno pa ja ne znam jer ne citam novine i slabo gledam televiziju, ali bi moj predlog bio da se izda saopstenje i baci svim medijima. Javni poziv ljudima da dodju, Zvezdin rodjendan, spektakl...pravi na Sever ostali na Istok i Zapad. Uradjeno je to putem informatora ali 90% i vise ljudi koji su procitali informator su svakako nameravali da prisustvuju. Poziv treba uputiti vracevima, meteoroloskim statisticarima ciji dolazak zavisi od vremenskih prilika, i ostaloj tromoj masi koja bi radije da sedi kuci i drka na politicare, nego da dodju na stadion.
52
Ispred kokosinjca ostade pun k...c ljudi, nemam sta pametno da pisem  o navijanju kad nisam usao. Jedan decko je priveden, tacnije brutalno maltretiran pa priveden bez razloga. Neki su snimili telefonima kako ga 4-5 svinja obara na zemlju, samo zato sto je panduru rekao da nema prava da samara dete od nepunih 15 godina (preskocio ogradu i usao u dvoriste neke kuce). Valjda ce neko staviti snimak da svi vide mamu im jebem.

Ispred sam video i Sapcane, nove dukserice su im bruka, kao i kacketi. Stvarno nemam reci, jer kad vidim one sto dolaze u nekim krpama i stampaju grb delija, onda neki Ultras Kljaicevo  :o , pa da ne nabrajam dalje, ovi su samo prijatno iznenadjenje. Da ne pricam da je bilo i dosta starijih likova (preko 25)
53
Daj ako je beda skeniraj je kod nekoga da dostampamo par komada!
54
Stadion prima 5000 mesta, tako kazu. Informacije su da su sve karte trebovane, kao prva utakmica na stadionu koji se zove po tragicno nastradalom Majicu. Ja cu doci ali im pet glava necu dati, frikombinovacemo neki blef.
55
Терен / Odlasci / Dolasci
January 12, 2006, 09:43:49 PM
Quote from: "Бока"
Quote from: "REDMAN"Primetio sam na tv-u da je na prozivci bio i neki lik sa kikicama :o , jel zna neko ko je to? Nije valjda draman isao kod Panjkovica na nadogradnju kose :rofl .

Silva

Silva, Da Silva  :D
56
Терен / Odlasci / Dolasci
January 12, 2006, 06:40:54 PM
Primetio sam na tv-u da je na prozivci bio i neki lik sa kikicama :o , jel zna neko ko je to? Nije valjda draman isao kod Panjkovica na nadogradnju kose :rofl .
57
Пивница / Мало да се смејете :)
December 25, 2005, 12:40:03 AM


Pazite lika u publici :D
58
Терен / КК ЦЗ 2005/06
December 21, 2005, 01:11:37 PM
Nek odrade Rim, da daju Romanistima sansu za revans :D .
59
Пивница / Viasat Explorer
December 20, 2005, 05:15:58 PM
Da sam znao da ce biti snimao bih :(
60
Пивница / F I L M O V I
December 19, 2005, 12:02:12 AM
The Jacket (sa Brodijem u glavnoj ulozi), treba da bude premijera za koji dan, odlican film.

Cinderella Man (Bajka o bokseru, sa Raselom Krou-om)

Finding Forester (Shon Koneri i neki mali chamuga)

Two for the money (Al Pacino i neki gay)

...toliko za sad.