Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - acafcrs

1
Можда ово и није најидеалније место за ову тему, али разлог за то је што се у овом подфорум највише пише латиницом (то су најчешће вести које се преносе из новина).

На сајту

http://www.srbijazemljaheroja.com/cirilica.html

све текстове написане латиницом можете пребацити у ћирилицу и као такве их преносити на форум.
2
Мали огласи / Naočare za sunce
June 27, 2006, 11:57:25 AM
Tražim naočare za sunce Giorgio Armani 281 s. Ako neko može da ih ponudi neka se javi na pm ili na mail acafcrs@yahoo.com.

Sliku ovih naočara možete videti na sledećoj lokaciji
http://sunglassesitaly.com/Productsview.asp?key=157
3
Evo sta pise Blic Evropa o nasim dugovima prema Zemunu. Nadam se da ce se to resiti vrlo brzo.

Crvenoj zvezdi preti suspenzija

Crvena zvezda još nije izmirila dugovanja prema Zemunu u iznosu od 280.000 evra za kupovinu Vladimira Stojkovića i Nenada Milijaša. Dogovor dva kluba bio je da se isplata izvrši u četiri rate (tri puta po 80.000 i jednom 40.000 evra), od kojih je prva trebalo da legne na račun Zemunaca do 28. februara, druga 28. marta...

- Rok je istekao još pre mesec dana, a mi nismo dobili ni dinara od Crvene zvezde. O tome smo obavestili i Fudbalski savez Srbije i Crne Gore i Zajednicu prvoligaša, međutim, niko ne reaguje. Ne znam dokle će i zbog čega Crvena zvezda i Partizan po svim pitanjima biti povlašćeni klubovi - pita se Ranko Karić, generalni menadžer Zemuna.

U Zajednici prvoligaša veruju da će se slučaj brzo rešiti, ali i podsećaju na konsekvence.

- Imamo čvrsto obećanje Dobrivoja Tanasijevića, člana Upravnog odbora Crvene zvezde, da će klub do petka izmiriti prvi deo dugovanja. Ukoliko se to ne desi, a pošto je rok za isplatu već istekao, Crvenoj zvezdi preti suspenzija. Naravno, konačan sud u tom slučaju doneće disciplinski sudija Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore Boro Obadović, jer je ovo u njegovoj nadležnosti - izjavio je Miodrag Janković, generalni sekretar Zajednice prvoligaša i dodao:

- Zemuncima su neophodna novčana sredstva za njihova dugovanja prema klubovima od kojih su kupili igrače. Ovako, svi su stopirani.

U ime predsednika Dragana Stojkovića, portparol Crvene zvezde Milan Bošković izneo je stav kluba povodom ovog slučaja.

- Crvena zvezda je u finansijskim problemima, jer je pred početak zimskog prelaznog roka doneta odluka da se ne proda nijedan igrač. To ipak ne znači da u narednih nekoliko dana klub neće uplatiti prvi deo duga - rekao je Bošković.

Crvena zvezda je, podsećanja radi, prošlog leta vratila golmana Vladimira Stojkovića iz Zemuna, dok je ove zime, uz dosta problema, dovela njihovog kapitena Nenada Milijaša. Kako će se okončati čitav slučaj, ostaje da se vidi.
4
Пивница / Ronaldninjo - nova reklama za nike
November 22, 2005, 10:42:10 AM
Ne znam da li ste imali prilike da vidite novu reklamu za nike, reklamu  u kojoj Ronaldinjo pinpuje loptu i sa sesnaest metara je odbija od precku i to cetiri puta, bez padanja iste na zemlju.
Meni stvarno nije jasno da li je ovo moguce, mislim, voleo bih da je tacno, ali se bojim da je rec o namestaljci.
5
Мали огласи / Kappa proizvodi - kupujem
August 03, 2004, 07:48:02 AM
Kupio bih neki nas kappa duks, dres ili nesto slicno. Mozete mi pisati na acafcrs@yahoo.com