Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - acafcrs

1
Слава му.
2
Северна трибина / Одг: 20 година
January 09, 2009, 07:47:36 AM
СРЕЋАН НАМ РОЂЕНДАН
3
За мене је најблиставији моменат Ивићеве каријере био на самом почетку. 12.12.1992 у Софији смо играли против Андерлехта. На 2-1 за Андерлехт у игру је ушао Илија Ивић и потпуно преокренуо игру Звезде. Мислим да је био стрелац за изједначење на 2-2, а касније је Панчев на Белодедићеву лопту од 70 метара дао гол за победу.

Морам да нагласим да информације потичи из моје главе тако да су грешке могуће и свака исправка је добродошла.


Quoteп.с. Мало приватности... Имао сам бенд са другарима у средњим деведестим годинама и имали смо један ехтра хит "Илија Ивић" који би могли да рехабилитујемо...
Имао сам прилике да чујем песму, отпевану, али без музичке пратње и могу вам рећи да јако, јако добро звучи.
4
Френклин Салас је са екипом Лига Де Кито постао првак Јужне Америке. Био је један од стрелаца у пенал серији.
5
Терен / IN MEMORIAM: Рајко Митић
March 31, 2008, 08:05:09 AM
Слава му
6
Слава му!
7
Терен / Novi dresovi
July 06, 2007, 08:23:44 AM
QuoteЧини се исто тако да је позадина дреса на коме је број некако тамније црвене боје од пруга на предњој страни.

Играчи се озноје и то је разлог зашто је на леђима тамнија црвена боја него на рукавима.

Quoteсада уместо да су само избацили крпу они су обојили леђа у црвено и то још чини се другачијом нијансом црвене него што је на пругама.Дресови по мом мишљењу треба или да су скроз црвени или да су скроз на пруге,а ово нит смрди нит мирише

У лиги шампиона не смеш да играш са дресовима на којима се број не налази на једнобојној подлози. Nike дресови баш због тога на леђима немају пруге иако су иницијално направљени са пругама и на леђима.
8
Мали огласи / Ер макс 360
April 25, 2007, 08:36:17 AM
Шта би са тим новим контигентом патика? РСФЦ послао сам ти ПМ са сликама жељених модела.
9
Мали огласи / Ер макс 360
April 04, 2007, 08:03:41 AM
Ако има још патика јави ми на ПМ, модел је мања брига, број 46.
10
Терен / КК ЦЗ - Сезона 2006/2007
February 13, 2007, 11:23:24 AM
Ја сам одувек био против одстрела тренера, али мислим да је Шакота неким својим потезима претерао. Ја не знам како га није срамота да каже да смо слабији него прошле године, па ко му је састављао тим, а при том и најскупљи тим у Србији. На почетку сезоне се обећава не знам шта, а сваке сезоне прднемо у чабар, сваке године имамо све лошију екипу.
11
Терен / КК ЦЗ - Сезона 2006/2007
January 30, 2007, 09:06:53 AM
QuoteДовели су већ неког Рајса...Него јел има неко да постави текст, наравно питање је колико је све то тачно, о томе да је Буркс ишамарао девојку испред Таш клуба. Видим јутрос у новинама велик наслов, ал нисам извалио које су новине...

Глас јавности

Буркс претукао невенчану супругу

Кристл затекла Антонија у загрљају са малолетницом и штиклом га лупила по глави, па је он "послао" у Хитну помоћ

Кошаркаш Црвене звезде Антонио Буркс у ноћи између недеље и понедељка испред клуба Таш буквално је пребио своју невенчану супругу Кристл Лудвиг, са којом има двоје деце, а затим га је привела Интервентна бригада полиције.Будући да му од пре неколико дана друштво у српској престоници прави земљак Ентонио Рајс, "староседелац" Буркс желео је да га упозна са ноћним животом у Београду, који се иначе одмах допадне готово свим страним спортистима без изузетка, па је одлучио да га изведе у клуб "Таш".
У једном тренутку, када су Амери већ постали присни с присутним женским друштвом, у клуб је ушла Кристл и затекла Антонија у загрљају са девојком за коју је тешко проценити да ли је пунолетна, каже један од очевидаца. Изнервирана Кристл изула је ципелу и штиклом лупила Антонија по глави, толико да га је расекла. Обливен крвљу, Буркс је побеснео, извео жену из клуба и почео махнито да је удара, да чак тројица присутних момака нису успела да га обуздају.

Убрзо су на лице места стигла кола Хитне помоћи за Кристл, односно, Интервентна бригада која је успела да смири Антонија, а затим га и приведе, преноси утиске један од очевидаца, који је желео да остане анониман.

Тек придошли Рајс званично је представљен јавности на "малом Калемегдану", а обојица Американаца потом су присуствовали јучерашњем тренингу и понашали се сасвим нормално, као да се ништа није догодило...
12
Можда ово и није најидеалније место за ову тему, али разлог за то је што се у овом подфорум највише пише латиницом (то су најчешће вести које се преносе из новина).

На сајту

http://www.srbijazemljaheroja.com/cirilica.html

све текстове написане латиницом можете пребацити у ћирилицу и као такве их преносити на форум.
13
Терен / Прелазни рок јануар 2007
December 26, 2006, 11:32:49 AM
Ево последњих дана доста се прича о Рамбу Петковићу (по ко зна који пут), али не верујем да ћемо га довести. Мислим да наша управа трага само за младим играчима на којима ће моћи да заради што није случај са Петковићем који би вероватно и завршио каријеру у Звезди. Моје лично мишљење је да је то велика грешка и да би пар искусних играча (и Петковић) могли значајно да унапреде игру Звезде и да би млади играчи још више дошли до изражаја јер на њима више не би било толико притиска. Наравно да не треба претерати и отићи у другу крајност и направити од Звезде пензионерски дом, али један, два, искусна играча, била би права мера.

Велика предност Рамба је и језик који би побољшао комуникацију са јужноамериканцима којих ће бити све више у нашем клубу.
14
Сећам се тога времена, али не и свих детаља. Еуфорија је владала око Звезде и то не само због Барселоне. У првенству нам није баш ишло, изгубили смо на Маракани и дерби пред Барселону, али смо сви били еуфорични, надали смо се новим походима у Европу. Сезону пре испали смо од Ксамакса, била је то прва сезона после санкција, и за све право разочарење. Ту сезону у Европи почели смо маестрално, Хартс је избачен, екстра гостовање против Кајзера, 4-0 за нас у Београду уз опште лудило (мислим да су то били голови којима сам се највише радовао). Меч у Барселони је добро почео за нас, контра напад и лопта се од Братислава Живковића одбија у гол Барселоне. У стану у коме сам гледао текму опште лудило, скачемо по креветима, столицам. Са стадиона се чула групица наших, који су били смештени на сам врх Камп Ноу стадиона. Сећам се наслова, да ли из Коп-а или Пуних трибина не сећам се тачно, 'Само је небо изнад нас' описујући колико су високо били. Ту утакмицу смо изгубили 3-1, уз одбрањен пенал Звонка Милојевића. У Београду је владала општа еуфорија за ту утакмицу. Карту сам набавио код тапкароша, не баш по ценам од 50 и 100 дм, била је јефтинија. Лично сам мислио да не само можемо да избацимо Барсу него да можемо до краја Купа купова. Мислим да смо сви тако размишљали. Сећам се и информатора који је дељен на улазима, на коме је поред упутстава за кореографију писало да је потребно само 2-0 за пролаз и да то уз наше бодреље неће бити велики проблем. Шта рећи за саму утакмицу, кореографија на све четири стране, српска застава на истоку, југ је био подељен на четвртине и обојен у црвено бело, на западу грандиозна панорама Београда, а на северу карневал, картони, заставе, најлони, пам памови (или како год се зову). Ја их још увек чувам, због једног од њих пропустио са гол Барселоне. Прво полувреме је било лагано, нико се није претерано отварао, а на трибинам доста добро навијаље. Носило нас је озвучење са атлетске стазе, хит је био 'У срцу моме...' која се први пут чула против Кајзера. Друго полувреме је почело добро за нас. Центаршут са десне стране и Јовичић главом за 1-0. Али Ђовани је успео да нас залети само неколико десетина секунди касније. Многи су се још увек грлили и славили наш гол, а Барселона је изједначила. Мислим да је највише 5% људи на стадиону видело тај гол. Јако брзо смо дошли до себе и наставили да бодримо наш тим до краја. Можда смо могли и до победе да мрсимуд Огљеновић није давио лопту пар пута. Треба рећи да је Дејан Станковић пропустио ову утакмицу због картона, и то је за нас био велики хендикеп за нас, то је била његова сезона. После утакмице сви смо били у фазону да овога пута нисмо имали среће, али да ће сезоне које долазе бити наше.

Само се надам се да вас нисам сморио овим постом.
15
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
September 28, 2006, 08:32:35 AM
Стварно сте претерали. Сваки пут када завршим са читањем форума дође ми да повраћам. Пљујете по управи, појачањима, тренеру већ данима. Намерно нисам написао имена, јер то није ни битно, јер временом проћи ће и они, доћи ће други, али не заборавите једну ствар, наши су, ко год да су и како год да се зову. Само се мало присетите шта сте писали ранијих месеци, година, нема играча, тренера, управе  коју нисте пљували. Па тог истог Ковачевића сте хтели да убијете после Стразбура због фаула који је направио. Смирите се мало, радите свој посао најбоље што можете (долазите на стадион, навијајте), не верујте свакој новинарској патки, сваком плаћенику који је за пар црвених спреман и по мајци својој да пљује.

На крају крајева, незадовољни сте радом управе, тренера, и не желите да то задржати за себе, хоћете то да прокоментаришете са неким, није проблем, данас ћете доћи на утакмицу, па лепо са својим другарима причајте, критикујте, пљујте, али не овде, ово није место  за тако нешто (није место за коментаре које сте написали у последње време, критика је ОК, али ово пљување стварно мора да престане).
16
Терен / Nova sezona 06/07
September 13, 2006, 11:20:02 AM
Можда ово није право место за моје питање, али нисам могао да нађем одговарајућу тему. Да не дужим, интересује ме да ли се бодови из ове лиге преносе у ту нову мини лигу или се прерачунавају или се креће из почетка? Хвала.
17
Пивница / Glodarski blamovi - kroz istoriju...
August 24, 2006, 11:12:20 AM
Quote
?????? ?? ?????? ??????

http://www.megaupload.com/?d=DZTODCGF

????? ?? ??????, ??? ???? ???????, ?? ????? ??? ? ??????????? ?? ??? ??????? ???? ?? ?? ???? ?????? ?? ??????. ??? ?????? ?????.
18
Пивница / Glodarski blamovi - kroz istoriju...
August 24, 2006, 10:06:14 AM
?? ???? ??????? ?? ???????? ???? ??????? ?? rapidshare-?, ?? ?? ???? ???? ?? ???? ?????? ???? ??? ? ???? ?????. ??????? ?????.
19
Терен / FKCZ WEB
July 26, 2006, 07:56:09 AM
Stvarno ne mogu da verujem da oko nas ima toliko perfekcionista, ali samo kada je u pitanju tudj rad. Da li ste tako kritični i kada sebe ocenjujete, ne bih rekao (evo npr. grb koji koristi DelijaHH, mogao je malo više da se potrudi i da skine ono crno oko njega). Lako je naći zamerku, ali kada treba da se sedne i nesto uradi, to je već malo teže. Pustite ljude da rade svoj posao, imaju oni nekoga ko ocenjuje kvalitet njihovog rada.

I da ne zaboravim, manite se priča kako se na sajtu vidi koliko smo veliki, kako od dresova to zavisi... Ljudi, to su gluposti, veliki smo onoliko koliko smo na terenu veliki, onoliko koliko smo u sali sa trofejima veliki, koliko smo veliki na tribini. To je ono što čini klub, navijači i uspesi na terenu, sve ostalo je buranija.
20
Терен / РК ЦЗ - Сезона 2007/08
July 26, 2006, 07:41:18 AM
U kvalifikacijama za Ligu šampiona igraćemo sa turcima, Mili Pijango. Prva utakmica se igra u Turskoj 2. ili 3. septembra, dok smo mi domaćini nedelju dana kasnije.