Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Игор

1
Недеља 14 часова сви на Бањицу!
2
Хајде да пробамо да наставимо добра издања од прошле 3 утакмице. Разлога је много (за оне који их можда траже) : Косово(17,март), Сабор(19,март)... Имамо шта да им поручимо!!!

Сви на Маракану!!!
3
Сутра у 15:15 сви на ЈНА!!!
Карта је 500 дин ко не зна и може да се купи на њиховим благајнама...
4
Наставак фудбалског првенства је на прагу и већ на самом почетку Црвена Звезда игра једну од најважнијих утакмица сезоне, која би могла много тога да одлучи.

Током зимске паузе у наш клуб је дошло доста нових појачања. Од самог почетка им треба ставити до знања да су дошли у клуб који је другачији од осталих и чији навијачи несебично дају себе, али исто траже и од играча.

Званични став групе Делије Север је да у што већем броју дођемо у четвртак од 15:00 часова на тренинг екипе, створимо победничку атмосферу и на тај начин максимално мотивишемо играче за предстојећи меч.
5
Северна трибина / Ћирилица
January 20, 2009, 10:39:22 PM
На овом форуму је ОБАВЕЗНА употреба нашег ћириличног писма и тачка!
Свако кршење овог правила носи са собом брисање постова, упозорење и бановање са форума.
7
Вероватно има људи који нису у потпуности упућени ко је Урош МИшић и о чему се овде ради. Урош је двадесетогодишњак који је прошле године у децембру на утакмици против Хајдука био један од неколико десетина навијача који су напали човека за кога се касније испоставило да је полицајац ван дужности, који је у том тренутку био у средини трибине окружен навијачима и наоружан пиштољем. У том нападу је задобио 6 лакших телесних повреда које у збиру чине једну тешку, никако опасну по живот, то је званични извештај судског вештака. Пошто живимо у времену каквом живимо, времену најгорег медисјког мрака, горег него и за време Милошевића, кад се правда и чињенице селективно објављују, Урошев случај је максимално исполитизован, вршена је невероватна медијска хајка пуна неистина и као резултат дошли смо до пресуде од 10 година за наводни покушај убиства!!! На пресуди је неколико Урошевих другара повикало ка судији Клошару, колико су те платили за ову преуду, срамота, ни у једном тренутку нису упутили никакву претњу, и суд је то искористио да их осуде на по 30 дана истраге, а потом им прети казна од 6 месеци до 3 године. То је први случај у Србији икада забележен да је тако нешто урађено. Нико од нас не тражи да Уроша ослободе затворске казне, али да угасе један млади живот на овакав начин? Преко једног срамног, максимлано исполитизованог процеса? НЕ СМЕМО И НЕЋЕМО ДОЗВОЛИТИ ДА СЕ ТО ДЕСИ!!!
ПРАВДА ЗА УРОША!!!

ОБАВЕЗНО ПОГЛЕДАТИ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=paiME71P6Z4

http://www.aca-coa.rs.sr/

Шаблон
http://img255.imagevenue.com/img.php?image=70050_urosen4_122_344lo.jpg&loc=loc344


8
Среда, највероватније у 16 часова, долази Кула. Треба наставити све боља издања, треба завршити полусезону баш онако добро и успешно као што је она била од самог почетка.
Кад неко сазна тачно време одигравања утакмице нек постави, сувишни коментари и даље нису добродошли!
9
Северна трибина / Долази Чука
November 28, 2008, 10:37:25 PM
Субота 16 часова, знате шта је чинити...
10
Фудбал : Субота 16:30 СВИ на стадион, сви у халу, борба се наставља!
Рукомет : Недеља 19:00 на бањици

ПРАВДА ЗА УРОША!
СЛОБОДА ЗА ДЕЛИЈЕ!
11
Северна трибина / ОФК-а
October 23, 2008, 07:11:12 AM
Утакмица је у суботу  у 17 часова.

Циљеви остају исти...

Правда за Уроша!
Слобода за Делије!

Пробајте да не пишете глупости...неће се толерисати!!!
12
Северна трибина / Недеља 05.10.2008
October 02, 2008, 05:49:15 PM
У недељу имамо две важне утакмице. Игра се дерби и игра се прво коло ЛШ у рукомету.

Дерби је у 17 сати, карта је 300 динара и то је дефинитивно. Надам се да сте сви свесни колико је сада важно доћи и колико је важно остати хладне главе тај дан. Не смемо да паднемо на њихове фазоне.

Рукомет је предвиђен за 15:30 на Бањици, али има још наде да би можда могао да се помери термин.

Кад се буде знао тачан термин, тада ће се знати како ће се пратити ове две утакмице. Обе су нам навијачки врло важне, на дерби долазе говна из уефе и фифе, а са Бањице иде директан ТВ пренос. Сви мора да виде наше ставове, сви мора да виде да је Правда оно за шта се ми залажемо.

Правда за Уроша!
Слобода за Делије!

Опет се понављам(из теме у тему), писање глупости повлачи за последице брисање постова, па чак и појединих чланова форума. Другим речима, ако немате рећи нешто паметно, боље ћутите!!!
13
Северна трибина / Сви у Кулу!
September 26, 2008, 07:15:26 PM
Сутра у 15:30 играмо у Кули. Неће бити нимало безазлено али морамо да наставимо тамо где смо стали. Педер Џомба ће као и сваки пут желети а нас одврати од уткамице, не дајмо се поколебати већ направимо инвазију на Кулу! И...сви памет у главу!
Борба се наставља!
Правда за Уроша!
Слобода за Делије!


Едит : Погледајте добро овај снимак и видите да ово наша борба за правду има смисла!
http://www.youtube.com/watch?v=brx89J5tgFk
Инвазија на Кулу!
14
Сутра у 18:00 играмо утакмицу на Мари.
Небитно је ко нам долази, већа позивница од ове НЕПРАВДЕ што се данас десила нам не треба!
15
У недељу у 19 сати у шумицама играмо утакмицу за пласман у Лигу Шампиона. Карте су обезбеђене, Ваше је само да се појавите. Ајде да напунимо Шумице и да подржимо рукометаше у борби за ЛШ. Сетите се само како је било на последњем дербију кад смо славили титулу, а замислите како би то изгледало са пуним шумицама.
16
Утакмица почиње у суботу у 17 часова.

Ако неко има информације о цени карте, о ценама превоза нека напише, а остали нека се уздрже коментара док не прође утакмица.

Сви у Зрењанин у суботу!
17
У суботу у 13:30 играмо против Војводине, пошто је 4. марта био рођендан вољеног нам клуба, било би лепо да нас дође што више па да направимо праву рођенданску прославу. Поред тога долазе и сланинари, чисто да имамо некога са друге стране.