Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Mikelandjelo

21
Пивница / Одг: ХРИСТОС СЕ РОДИ !
January 07, 2009, 01:28:18 PM
Ваистину се роди!
22
Пивница / Одг: KAKO I KAD STE POCELI...?
December 27, 2008, 12:51:01 PM
Како ли ова ископа ову тему из нафталина!?  :)

Углавном, откад знам за себе навијам за Звезду, иако ме је ћале сликао са Партизановим шалом кад сам имао двије године ... Сви са мајчине стране су ватрени звездаши, почев од деде, који је радио на изградњи Маракане, па на овамо. Са очеве су, они који прате фудбал, гробари. Ја сам превагнуо на црвено-беле боје. Од малена сам храњен Баријем и Токиом, Пиксијем и Дејом, читао бројеве "Темпа" из осамдесетих ...  ;D

Први пут на "Маракану" сам дошао са школском екскурзијом у петом разреду ... Прва утакмица, против апатинске Младости, мислим да је то била 2001, меч пред квалификације са Леверкузеном.
23
И дан-данас ме душа боли због оног одласка Владимира Стојковића. Уколико се врати, бар ће дио ране да се излијечи. Био би одлично појачање, пошто реално, поред Стаменковића, ми више и немамо нормалног голмана.

Разлог због којег је имао проблема, како у Нанту, тако и у Спортингу су следећи: у Нанту се повриједио, па га је замјена одлично замјенила и преотела му позицију. У Спортингу је отишао тренер који га је довео, а са другим је ушао у сукоб изјавивши како "нема намеру да остане у клубу, ако неће бранити".
24
Значи, Ибрахиму Гају су одрешене руке да напусти клуб. Морам признати да ми је помало жао, јер је Гај могао да многима служи као пример борбе за дрес који носи. Жалосно је што је он из Сенегала показао много више љубави и борбе за Звезду него сва набеђена појачања одавде. Желим му све најбоље у наставку каријере.
25
Не мислим да треба мијењати тренера. Јаневском треба пружити шансу, можда и на дуже стазе. Гдје ћемо стићи ако мијењамо шефа струке свака три мјесеца? Ионако смо у говнима до гуше.
26
Пивница / Одг: Svaštara
December 12, 2008, 07:37:00 PM
Десетка на семинарском из хулиганизма ... Хвала свима који сте ми помогли, ово је и ваша десетка!  ;D
27
Пивница / Одг: ФМ 07
December 12, 2008, 07:35:27 PM
Чисто приједлог: да промјените наслов теме, да не помисли неко да још играмо ФМ 07 ...  ;D Рецимо у ФМ само ...
28
Шта Владимир Југовић представља у Црвеној Звезди? Шта му је ово уопште требало? Дали су му неку квазифункцију, а нити има утицаја на финансије нити на играчки кадар ...

Што се тиче Бетона, жао ми је лика. Мислим да се он могао боље искористити. Показао је досад више него 90 % ових никоговића. А очекивати је да ће пут под ноге ове зиме и Милијаш и Короман.
29
Еулекс долази на Косово и Метохију, уз наводне услове Србије. Шта то значи уствари, колико штети а колико користи, прије свега људима доле?
30
Моји родитељи су својевремено студирали у Суботици. Предавања која су држали (неки, не сви) Мађари су била 100% на мађарском језику.
Међутим, кад се нормалан човјек побуни против оваквих идиотизама добије етикету нетолерантног недемократског клерофаашисте ...
31
Пивница / Одг: ФМ 07
November 29, 2008, 03:51:03 PM
Вукобратовић је био екстра урађен и у претходним издањима.
32
Министарка спорта најавила усвајање закона о приватизацији до краја јануара 2009. И додала да ће се Звезда и Партизан приватизовати, да нема говора о "шпанском моделу" ... Мислим да је све јасно.
33
1. Тотенхем - Ливерпул ......x
2. Њукасл - Астон Вила ...........x
3. Хофенхајм - Карлсруе .........1
4. Вердер - Херта ...........1
5. Билбао - Виљареал ...........x
6. Бетис - Ла Коруња .........1
7. Јувентус - Рома ...........1
8. Милан - Наполи ..........x
9. Нанси - Бордо ..........2
10. Ница - ПСЖ .........2
34
Уопште не лупам. Ако то није ситуација у Србији, драго ми је. Али у РС је то јасно као дан.
35
Пивница / Одг: Svaštara
October 19, 2008, 01:55:32 PM
Треба ми мала помоћ. Па бих вас замолио.  :)

Наиме, у току овог семестра морам урадити презентацију за предмет Британска култура (студирам енг. ј. и књиж.), а тема моје групе (сами смо је одабрали) јесте "English Football Hooligans" ... Е сад, ко је боље упућен у материју, да ми окачи неке линкове, текстове, хронологију, слике, клипове ... Можете ме контактирати на пп.

Унапријед хвала!
36
Quote from: Ђоле on October 17, 2008, 10:47:14 PM
Браво дрвосеча,убо си у центар!
Што се тиче приватних факултета,не бих никога да потцењујем,јер врло је могуће да је знање које они тамо добијају рационалније и практично применљивије касније у послу,него ово наше бубање и разбијање главе.Али чињеница је да и ту треба да постоји неки баланс између државних и приватних факултета.

И ја апсолутно подржавам све што каже дрвосеча. Ђоле, не знам да ли је тако и у Србији, а највероватније јесте, у РС су приватни факултети уствари легално куповање дипломе. Људи уопште не похађају предавања, испите полажу интернетом (!?) и на крају имају иста права као и ми "државни" који се убишмо од учења ...
37
Треба свакако имати у виду да се многи људи доле боје грађанског (да не кажем братоубилачког) рата у ЦГ. Побуна против Миле дигла би оне што су уз њега, те шиптарију и усташију ... ЦГ је јако компликована државица.
38
Ко се сјећа кад је Трајковић прешао код нас, сјећа се и како је рекао како би волио да га отац види у Звездином дресу ... Мислим, међутим, да му се никад није пружила права шанса. А оно мало што је играо, и није се прославио нажалост.
39
1. Зенит - ЦСКА Москва ..........1
2. Челзи-Манчестер Јун. ........1
3. Лил - Оксер ...................x
4. Милан - Лацио ..............x
5. Каљари - Јувентус ............2
6. Фејенорд - Ајакс  ...........2
7. АЗ Алкмар - ПСВ .............1
8. Бетис - Севиља  ................x
9. Менхенгладбах - Херта ............x
10. Бајерн - Вердер .............1
40
Пивница / Одг: Бој на Маракани
September 16, 2008, 05:58:58 PM
Дођавола, ја ово тек сад прочитао ... До јаја је.  :D