Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - cazzo_FCRS_forever

1
Forum Help / Smajli
October 12, 2007, 05:25:33 PM
neko je jednom postavio bas dosta zvezdinih smajlija.


zna li ko gde se to nalazi???

unapred hvala.
2
Терен / Od sezone 2006/07
April 21, 2006, 01:34:05 PM
Terzic: "Fudbalska liga 12 klubova"

Od sledece sezone na
3
Терен / ODLOZENO--Obilic i kup tekma
March 15, 2006, 02:54:05 PM
zasto?????

kazu zbog vremena a to je cista laz.
Necu da ulazim u detalje ......................................
4
Терен / Sta je nasledio Piksi???
September 14, 2005, 01:45:49 PM
Šta je zaista nasledio Piksi?

Dragana Stojkovića po dolasku na čelo FK Crvena zvezda dočekala je pustoš i veliki finansijski minus, prenosi u svom izdanju dnevni sportski list "Sport".

U članku "Piksi nasledio milionski minus" autor teksta pozivajući se na svoje izvore bliske klubu, navodi da su tvrdnje bivšeg rukovodstva da je klub uz nekoliko miliona evra duga ( u kreditima) ostavila i nekoliko započetih projekata i u solidnom stanju - netačna, jer je ekspertski tim za dva meseca u potpunosti "snimio" finansijsko poslovanje kluba.

U nastavku prenosimo najvažnije delove teksta...

"Kada su odlazili sa Marakane tvrdili su da ostavljaju maltene blagostanje,silne projekte,ideje...i lako nadoknadiv minus u iznosu od par miliona evra, na osnovu bankarskih kredita. Medjutim, kada se zagrebala prašina koja se godinama taložila po brojnim knjigama i dokumentima, ispalo je da je posle nekadašnje uprave u Ljutice Bogdana – ostao jad i čemer!

Kako "Sport" saznaje na predstojećoj sednici Skupštine koja će biti održana u ponedeljak 19.septembra biće obelodanjene sve cifre, odnosno kompletan minus sa kojim je novo rukovodstvo moralo da se suoči posle izbora 6.jula.
Autor teksta izmedju ostalog navodi da će čitanje ovog izveštaja koji trenutno pišti Stojković i saradnici izazvati pravi šok?!

U Ljutice Bogdana je trenutno jedna vrsta finansijske apokalipse prouzrokovane nenamenskim uzimanjem kredita u nekoliko banaka. Trenutno u jednoj beogradskoj banci leži 2,3 miliona evra koji pripadaju Crvenoj zvezdi (za koje klub ne dobija kamatu). Medjutim, u istoj toj banci je podignut kredit veći od 7 miliona evra na koji se uredno uračunava godišnja kamata!

Autor teksta navodi da će izveštaj čelnih ljudi Crvene zvezde pomoći da se mnogo toga rasvetli i lakše shvati zašto su stopirana sva veća ulaganja u klub (spominje se dvocifreni milionski minus).

Kako "Sport" saznaje, Stojković će posle čitanja izveštaja biti otvoren za svaku vrstu pitanja. Ostaje da se vidi da li će u izveštaju Stojković navesti i blokade i brojne sabotaže na koje je novo rukovodstvo nailazilo kod banaka i potencijalnih sponzora.

Na kraju teksta, autor otvara još neka pitanja:

"A to što fudbalski krugovi uveliko pričaju da pojedini članovi donedavne uprave kluba tajno ili polujavno mešetare sa klubovima i sudijama, a protiv Zvezde, sigurno nije tema izveštaja koji će Stojković pročitati. Ili će možda u ponedeljak u Media Centru na Marakani biti baš reči i o tome?" piše "Sport".


Voleo sam Piksija kao fudbalera a bogami cu ga izgleda zavoleti i kao direktora.
5
Apel večitih pred novi kup derbi



U nameri da spreče nasilje na fudbalskim stadionima, ministar prosvete i sporta Slobodan Vuksanović i fudbaleri Partizana i Crvene zvezde Ivica Kralj i Marko Pantelić apelovali su danas na navijače da smire strasti i da sportski bodre ljubimce na predstojećoj utakmici polufinala Kupa Srbije i Crne Gore.

Vuksanović je danas organizovao konferenciju za novinare u Vladi Srbije, na koju su došli i Kralj i Pantelić, kako bi uputili apel navijačima da se na utakmici polufinala Kupa SCG 11. maja ne ponove scene tuča i incidenti sa poslednjeg duela dva najpopularnija srpska kluba.  "Ono što danas rade Kralj i Pantelić ima istu težinu kao i svi njihovi sportski uspesi. Oni su ovde da pomognu državi i da država i vlada pomognu njima kako bi deca mogla da gledaju utakmice, da derbije
pamte po golovima, driblinzima, a ne po tučama i nasilju", rekao je Vuksanović.

On je rekao da će se "za godinu dana" fudbal u Srbiji igrati kao u Engleskoj i da će i navijači biti disciplinovani, kao što je to učinjeno na Ostrvu.

Ministar prosvete i sporta zatražio je od policije i sudskih organa da budu "nemilosrdni" i da sprovode Zakon o sprečavanju nasilja na stadionima i da ne prave nikakve izuzetke po tom pitanju.

"Zakon će se, bogami, poštovati", poručio je ministar.

Golman Partizana Ivica Kralj pozvao je navijače oba tima da budu uz svoje ljubimce i da ih bodre na sportski način i poželeo je da najveći srpski fudbalski derbi bude uzor evropskim.


beta


Kapiten Crvene zvezde Marko Pantelić obratio se samo navijačima Crvene zvezde, pozivajući ih da budu razumni i da "još jednom pokažu da su najbolji u Evropi".

"Navijajte svim srcem za nas, jer ćemo i mi tako igrati. Zamolio bih ih da budu nikad bolji i nikad pametniji", rekao je Pantelić, dodajući da je "derbi svetinja"i  da će "trajati večno".

"Ima navijača koji više mrze protivnika, nego što vole svoj klub. Apelujem da na utakmicu dodju zbog kluba kojeg vole", dodao je napadač Crvene zvezde.

Na pitanje da li će menjati dresove posle utakmice, što do sada nije bio slučaj u duelima "večitih rivala", igrači Partizana i Crvene zvezde imali su drugačiji stav.

Dok je Kralj rekao da, iako to do sada nije činjeno, ne vidi razloga da se to sada ne učini, Pantelić je rekao da "Zvezdin dres ne bi menjao ni za šta na svetu".

"Za mene je dres Zvezde svetinja. Ceo život sam u Zvezdi i to je klub koji volim. Svoj dres bih mogao da poklonim nekom navijaču ili igraču koji mi ga traži, ali nikada ne bih uzeo tudji dres. To je moja privatna stvar i nema veze sa ovom akcijom", rekao je Pantelić.


KRALJU :finger
6
Северна трибина / MUSLIN ODLAZI
May 14, 2004, 11:37:23 AM
Muslin odlazi iz Crvene zvezde?

Fudbaleri Crvene zvezde ce, najverovatnije, uskoro ostati bez trenera Slavoljuba Muslina. Trofejni trener kluba, koji je za dve sezone u prvom mandatu, pre tri godine, i sada, posle godinu dana rada, osvojio, ukupno pet trofeja, ipak ce otici iz kluba.

Muslin, kako je rekao, nije uspeo da se izbori za tra
7
Пивница / Izrada flash stranice
April 26, 2004, 02:08:10 PM
da napravi ovo samo naravno sa Delijama i nekom zescom muzikom i naravno da mi posalje ili ovde da postavi.

http://www.casuals.dk/data/images/proud.wmv


unapred hvala.
8
Северна трибина / ljudi.........
October 10, 2003, 01:18:52 AM
dobio sdam sina nocas i ubiven sam od alkohola.


VOLIM TE ZVEZDO ISTO KAO STEFANA.

pozdrav

PS:izvini Kizo.
9
Северна трибина / kom-ZVEZDA
September 13, 2003, 06:24:29 PM
70 MIN 0-0

katastrofe ako ove ne cepimo :bes  :bes  :bes