August 14, 2008, 12:38:55 PM Last Edit: August 14, 2008, 12:50:24 PM by Red Star Forever
Последњи пут вас опомињем, све, па и оне који су писали на теми Апоел-Звезда на овом подфоруму, ИМАТЕ ПОДФОРУМ ТЕРЕН СА СПОРТСКИМ ПРИЧАМА ПА СЕРИТЕ О  ТРЕНЕРУ И ИГРАЧИМА И ОСТАЛИМ СРАЊИМА НЕВЕЗАНИМ ЗА НАВИЈАЊЕ ТАМО!!!

Следећи пут нема упозорења, него бановање и ако попиздим ја ћу лично угасити цео форум!!!

п.с. 1. И на темама са сликама, графитима и заставама је почело са претеривањем и постављањем свега и свачега, само ви тако наставите па ћете изгубити место за промоцију својих небулоза... А због вас неколико остали ће да испаштају... Пазите шта радите!!!

п.с. 2. Свашта су појединци себи дозволили и постављали разне глупости на подфоруму, нема више, готови су одмори и креће највећа цензура свих времена!!!
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Упутство за намештање ЋИРИЛИЦЕ:
Ући у:
Control Panel- Regional and Language Options
                     Languages   па ту онда кликнеш на Details и подесиш.

Аli пре тога пробај да вратиш иконицу. Само десни клик на старт мени-тулбарс и укључи language bar.

Као што видите тренутно најважнија и најозбиљнија тема на форуму је "Правда за Уроша", тема која је отворена са циљем да се подржи наш брат који је неправедно у затвору и да се укаже на жандарске неправде.
Тема је искључиво везана за то!!!
Али, као и увек ту се нађу неки којим својим коментарима (намерно или не)покушавају да усеру све што нормални људи напишу. Мало, мало па морам да бришем ДЕБИЛНЕ постове. Е па, доста је било више, од сада СВАКО ко напише нешто што нема везе са темом биће БАНОВАН, без обзира ко он био. Ако сада не схватате тренутак у ком се налазимо и важност сваког нашег следећег потеза, онда боље заобиђите и форум и Трибину у широком луку!!!