Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - United North

1
Eво прекопирано са www.delije.net....  

Комунистичка капа намењена навијачима Звезде јесте будалаштина, али је будалаштина која мене лично вређа, а верујем и многе од вас! Ово је линк ка капи


http://www.redstar-store.com/catalog/popup_image.php?pID=41

Мислим да је време за нову акцију и ако не желите да гледате индијанце у Пиониру са партизанским капама на глави немојте да вас мрзи да пошаљете маил на адресу КК-а! Па ако су нас наркомани са Егзита који везе са нама немају, удостојили чак и објашњења на нашем форуму, ове наше џукеле ће морати и да се извине због ове будалаштине!

mail: office@kk-crvenazvezda.net

subject: Партизанска капа


Ваша нова "креација", у виду ОДВРАТНЕ КОМУНИСТИЧКЕ КАПЕ СА ЦРВЕНОМ ПЕТОКРАКОМ НА ЧЕЛУ МОРА ДА СЕ ПОВУЧЕ ИЗ ПРОДАЈЕ!!!(kacket rs urban destroyed)

После толико година наше борбе против највећег зла који је задесило Српски народ, прогона наших другова са трибине јер су певали Српске песме и отворено се супростављали комунистичком режиму, ви сте направили навијачки реквизит, намењен Звездиним навијачима, у комунистичком фазону?!? Овим сте пљунули на све нас као и на клуб у којем радите који је одувек био познат као институција СРПСТВА!

Због ношења југословенских симбола на Северу су се до не тако давно делили шамари. Забрањене су марке типа Броз, SY, мајице Чегеваре и сл... Као неко ко ради у маркетингу клуба Црвена Звезда требали би то да знате. Верујем да не знате да ће ношење комунистичких симбола које сте креирали изазвати нове сукобе између Делија и слабије обавештених навијача Звезде, који ће из чистог незнања купити ваш одвратни производ. Такође верујем да то не желите!!!

Прекините производњу и продају ове капе одмах, а одговорног за овај чин позивам да се региструје на нашем форуму www.delije.net/forum и јавно се извини свим Делијама због својег незнања и глупости!!