Копирано је, нисам ја рачунао, а да јесам не бих се зајебао сигурно  :finger  :finger

А да ти ипак наставиш да играш Фудбал Менаџер?

Quote from: "rukometas_bg"Ранђеловић(нажалост немамо бољег), Бајалица, Туторић, Броновицки, Кастиљо, Лукаш, Бурзановић, Молина, Салас, Трајковић, Јестровић.
Са овим тимом идемо до краја, ако не налетимо на Бајерн раније

Drz' se rukometa.

QuoteРанђеловић(нажалост немамо бољег), Бајалица, Туторић, Броновицки, Кастиљо, Лукаш, Бурзановић, Молина, Салас, Трајковић, Јестровић.

Дакле на овом форуму свашта може да се прочита... На овај пост не знаш просто да ли да плачеш или да се смејеш.....

ВОЛЕО БИХ ДА ОСТАНЕМ

Африканац на проби у Звезди Мисдонгар Бетолигар се представио јавности.
За национални тим одиграо 24 утакмице, и уколико потпише, био би једини Чађанин у Европи, уз омладинца из Француске. На Маракану стигао на препоруку менаџера

Уторак је у Љутице Богдана протекао у знаку Мисдонгарда Бетолигара, тампнопутог фудбалера из Чада, који се тренутно налази на проби у Црвеној звезди. Овај 22-годишњи момак, чудног имена, привукао је велику пажњу, како саиграча, тако и медија и навијача, јер долази из земље која тешко да је позната по фудбалу. Једино је познао да је Чад дуго био француска колонија и да обилује пустињама. Међутим, Бетон или Бетмен, како га већ зову, није без разлога стигао на Маракану, а у прилог томе иду и његови голови – био је најбољи стрелац клуба Унион Дуале и камерунске лиге, а играо је и у афричкој Лиги шампиона.

Уз то, поменути надимак му добро стоји, уз врло корпулентну грађу која са собом, очигледно, носи и велику снагу. У поређењу са неким овосезонским појачањима, Чађанин, штавише, делује озбиљније, бар према приказаном на тренинзима. Углавном се служи десном ногом, а и скок-игра му није страна.

После другог одрађеног тренинга Бетон се представио ,,седмој сили", а у улози преводиоца био је Ненад Јестровић, који добро барата француским језиком.

- Нисам до сада био у Европи, али сам чуо у Африци за Црвену звезду, знам да је била европски и светски шампион. Свиђа ми се овде, наравно да бих волео да останем.Саиграчи су се показали као одлични домаћини – први су утисци симпатичног Чађанина.

Бетолигар је открио занимљив детаљ – једини је држављанин Чада који би могао да заигра у Европи! Није било много његових земљака на Старом континенту, а играч из Чада који је оставио траг у европском фудбалу је Жафет Н` Дорам, у Нанту.

- За репрезентацију сам одиграо 24 утакмице, и једини сам тренутно у Европи. Уствари, знам да има још један мој земљак, игра у неком клубу у Француској, али у омладинцима.

Откуд у Звезди?

- Добио сам позив менаџера, који ми је саопштио да Звезда тражи голгетера, и пристао сам.

На крају, питање које је изазвало највише осмеха: да ли је упознат са фудбалском величином Јестровића, који се у овом случају ,,жртвовао" у улози преводиоца?

- Ах, знао сам ја и раније за Јестровића, европски фудбал се и те како прати у Африци, а чуо сам и од неких пријатеља – кроз осмех је рекао Бетолигар.

Ови новинари никако да се договоре,ови из спорта кажу:,,Углавном се служи десном ногом"
А ови из блица: ,,Досадашњи голгетер камерунског клуба Унион Дуале показао је да се добро сналази у скок игри, и да боље "барата,, левом него десном негом".

Кеца луд збуњеног.....  :rofl

Quote from: "Maximiliano"

На Маракану стигао на препоруку менаџера


Да то није можда онај познати менаџер госн Јутубић који га је препоручио?
Ако јесте онда нема зиме за нас (у Европи).
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

Уз дужно поштовање свим странцима у Звезди, морам да истакнем следеће  :lol: . Невјероватно је како ми доводимо играче. Наставља се са праксом да Пикси распише конкурс и онда менаџери нам доведу нешто... Некад нас усере па добијемо добро појачање(Гај), а често зна да нам се деси Баркос, Аилтон, Тадеу и многи други.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Quote from: "Вечити ДЕЛИЈА"Здраво делије! Учланио сам се на овај форум у нади да ћу као неко ко воли Звезду имати шта паметно да напишем, али и прочитам на њему. Повремени сам посетилац звездиних утакмица, тачније пошто живим далеко од Бг-а, дођем кад год за то имам могућности. Упознао сам се са правилима овог форума, али пре свега имам жељу да учествујем у спортским темама. Овде су свакако људи који су увек уз црвено-беле, али читајући ове постове мислим да овај подфорум ипак није развијен онако како сам ја замишљао.

Прво брате свака ти част, види се бечка школа.  :D
А ово болдирано не знам како си замишљао, али расправе су углавном ок, само што има тако понеки бисер ...



Мени се на изглед допада овај баја из Чада. На свим сликама се види да је јак ко животиња. По конституцији ме подсећа на оног Јекинија из Нигерије, што им је био прва звезда на СП 1994. Тако бре треба да изгледа нападач, а не да га зову мршавко ко Баркоса.  :finger

Мали офф:

Валтер Зенга је постао тренер Динама из Букурешта.   :(  Да има мало памети у нашој управи, захвалили би се алкосу и ангажовали Зенгу оног момента када су сазнали да је поново вољан да ради у региону.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Quote from: "Pijanac"Мени се на изглед допада овај баја из Чада. На свим сликама се види да је јак ко животиња. По конституцији ме подсећа на оног Јекинија из Нигерије, што им је био прва звезда на СП 1994. Тако бре треба да изгледа нападач, а не да га зову мршавко ко Баркоса.  :finger

Мали офф:

Валтер Зенга је постао тренер Динама из Букурешта.   :(  Да има мало памети у нашој управи, захвалили би се алкосу и ангажовали Зенгу оног момента када су сазнали да је поново вољан да ради у региону.

Тој доброј замисли би се само испречила она његова жена, јер јој Београд смрди и неће тамо да живи...  :bes

Ево шта ми рече један румун којег познајем преко онлајн игре:

QuoteHe was unemployed this summer and, as he said, he had offers from Levante and Olympiakos.

А нама су продавали неке приче да има уговор са арапима, ово оно....

па шта смо требали да чекамо да се смилује Зенга а потом његова жена па не знам ко онда још...није управа причала да он не може него је он то прво говорио у интервјуима за нашу штампу.

Желео бих да се укључим у ову "расправу" зато што имам потребу као навијач Црвене Звезде, а не као неко ко је нов на форуму и хоће да се прави паметан и филозофира. Дакле износим моје лично (можда не и исправно) мишљење.

Зенга је тренер који је преузео Звезду у тренутку када је она поседовала одличан састав (који би сада далеко догурао, сигуран сам у то) и мислим да осим неке харизме коју је поседовао није више ништа битније унео у клуб и игру. Дакле почетник са феноменалним саставом за нашу (јадну) лигу. Постигао је одличан резултат у дуелу са Ромом, али је био и сведок (несрећног, 165цм високог   :zbunjen  ) пораза и елиминације. Једино што ме интересује је тачан разлог напуштања црвено-белих. Тај одговор у себи можда крије и делимично слику и исправност Пиксијеве политике. Пре свега не знам што се неко "каје" зато што Зенга није враћен и стварно ми није јасно у чему би нам он то помогао.
Можда је у предстојећем периоду, најпотребније окренути се ономе што следи. А даље, у зависности од ситуације и резултата, у ходу или на тенане размишљати о председнику, оставци, смени... Људи, не заборавите где живимо, каква је финансијска ситуација (мислим да то увек треба да нам буде на уму). Онда кроз призму тога, гледајте да ли би неко други, а да није Пикси донео толико пара и спонзора Звезди? Да ли би неко други успео да задржи (не распрода) најбољи део тима који је обећавао светлу будућност? Да ли би неко други успео да у експресном року доведе квалитетног тренера и играче? Једном речју, да ли је у Србији, у овом тренутку, могуће преузети Црвену Звезду и створити визију која ће гарантовати Лигу Шампиона? Мислим да НЕ и свакако да нити браним , нити кудим Пиксија и остале чланове управе, већ кажем да је потребна изузетно дубока и поуздана анализа да би неког окривили и повукли радикалније потезе.
Верујте да немам намеру да се правим паметан и никад нисам мислио да се нешто претерано разумем у фудбалске прилике, али све потиче из жеље да Звезда буде опет она велика у Европи и Свету!  :sampion     namigivanje

Управо си започео рат ...  :batine

Што се тиче Зенге, мени је он био ок, али мало кења да је одбио Леванте и Оли, а као онда дошао у Букурешт?!? Шта као жени смрде и Валенсија и Атина, јел? Матере ти.



Quote from: "Mikelandjelo"Управо си започео рат ...  :batine

Не разумем зашто рат, кад сам имао намеру да "спустим лопту на земљу" на неки начин, то јест да истакнем да се ни у једној важној или мање важној одлуци не треба залетати.
Волео бих да ми образложиш детаљније.

Quote from: "Mikelandjelo"Управо си започео рат ...  :batine

Што се тиче Зенге, мени је он био ок, али мало кења да је одбио Леванте и Оли, а као онда дошао у Букурешт?!? Шта као жени смрде и Валенсија и Атина, јел? Матере ти.

У нашим медијама се је управо кополтирало, да је његова супруга за једне румунске новине изјавила, како јој БГ смрди и да јој је нечист, те не жели више да ту станује. То је Зенга одмах демантовао, е сад колико ту има истине, то враг зна.

А није више ни важно. Он је био наш тренер, сад тренира Динамо Б и то је то.

Ма дај бре маните се Зенге и оне његове Румунске сељанчуре. Боље да се богу молимо да овај наш алкос бар мало схвата ситуацију у клубу и зна шта ће да ради у двомечу са Пољацима...

Quote from: "Вечити ДЕЛИЈА"Не разумем зашто рат, кад сам имао намеру да "спустим лопту на земљу" на неки начин, то јест да истакнем да се ни у једној важној или мање важној одлуци не треба залетати.
Волео бих да ми образложиш детаљније.

Зато што је Пикси доста укењао овог лета, па му се популарност смањила, чак се на форуму појавио "антипикси блок" ...  :lol:  Пусти сад то, да видимо како ћемо проћи с Пољацима, па ћемо онда о томе.



Баш тако. Мислим да ће игра и резултати, у наредних месец дана од прилике, бити од изузетне важности за све структуре у клубу. И наравно, за нас навијаче.

Јел зна неко да ли ће бити преноса сутра са Олимпијакосом?
(ценим да није оф топик) :D
size=24]!!!КЛИКНИ!!![/size]