Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Ujka Vanja

2
Quote from: Игор on April 05, 2009, 02:08:03 PM
http://www.youtube.com/watch?v=dufnk9HO1hM&feature=channel

Ненадјебиво!
СГде само покупите те дегенске фразе...НЕНАДЈЕБИВО???Ја ово још нисам чуо у животу да је неко у мојој близини рекао.Зајебите те фразе одвратне...брутално,ненадјебиво,проклето добро....пичке материне!
3
Ја гарантујем да је ово најбоље наше издање на карабурми.Најсадржајније,можда и најмасовније...навијање...хм...имате клип па погледајте и то клип 0д 10 минута што је добар део утакмице,па онда коментаришите нешто.То што има пуно позера,и људи који још не схватају ствари како треба то је зато што растемо из дана у дан а онима који капирају то постаје све уочљивије.Никада се трибина не гледа кроз појединце него као ЦЕЛИНА.Како излгедамо као ГРУПА...како звучимо,какве пароле имамо...Како је овај незадовољни навео гомилу људи који не раде оно што би требали...ја гарантујем да има бар дупло више оних што раде оно што треба!Како код обичних навијача тако и у групама.
4
Па ако тај само крочи на терен ја ћу се вратити кући ко попишан...победили или изгубили!
6
Quote from: фрактура on December 02, 2008, 12:00:28 AM
Нејасна ми је та новонастала манија са потписима ббрс...
Како ти је нејасна?Па та група је и позната по томе што гледа само СОС канал!!!
7
Quote from: david.v on November 29, 2008, 09:41:27 PM
.Можда имају неки оправдани разлози зашто се не могу купити производи Делија,у некој продавници ??? .


Имају.
Иначе снимак један од бољих у последње време.
8
Quote from: Nikola013 on August 29, 2008, 08:32:09 AM
Што се тиче навијања ужасно ми је сметало што је очигледно срање на терену а ми им ту као певамо на на на ња ња ња (ово не говорим искључиво за суноћну текму већ и за предходне две првенствене)
Најбоље да смо кренули да им само звиждимо после примељених голова па не би ни овај резултат имао који си имао.Како тако људи размишљају?Север...не одуустаје тек тако лако и никада неће и баш зато је посебан и разликује се од других трибина.
9
Заиста немам више намеру да се овде надмудрујем са било киме.Ја знам шта причам а то што ти то не можеш да схватиш(или било ко други)није мој проблем.
Причаћемо на другом месту јер овде не може тек тако све да се каже.
10
Quote from: KizaLion on July 29, 2008, 11:32:46 AM
RSF је од скоро на одмору, као и ја, па није у могућности да чита форум.
Кажеш да није потребно да се пише колико је димова, бакљи упаљено, да је то срамота? Зашто онда ниси раније реаговао, шта си чекао до сада? На овом форуму регистрован си скоро 3-4 године, па ја тебе питам шта си чекао? Могао си побољшаш квалитет овог форума, да си некога од "извештача" усмеравао, или дао неки добар предлог. Да је можда Критичар или неко други дошао овде и дао линк од Наполитанаца на италијанском и рекао "е овако треба да изгледа извештај"... Или да си ти некоме рекао како треба да изгледају извештаји... Рецимо после прошлогодишње прославе титуле, писао си на форуму како смо упалили скоро 600 бакљи, зашто је то онда уопште битно? Значи то је битно, а да ли смо упалили 30 или 40 димова на неком гостовању онда то није битно? Зашто ти не пишеш извештаје за насловну страну делије.нета а одлично си упућен у све, за разлику од Цакија. Од тога би сви имали користи. Да си ти провео више времена на Кафеу био би ово много бољи форум, али ипак видим било ти је тешко да будеш растрзан на 2 стране.
Промашио си тему скроз.
11
Quote from: Radza on July 23, 2008, 03:53:46 AM
Ako ne jedino, ono daleko najvaznije, merilo vrednosti navijacke grupe, ili pojedinca kao navijaca,  jeste broj godina koje je taj pojedinac ('starost' grupe)  proveo/provodi uz klub, na tribini. Ni grlo, ni dlanovi, ni izgled tribine, ni pirotehnika, ni koreografije, bilo sve zajedno, bilo po segmentima,  pa taman bilo na najvisem mogucem nivou, ne znaci nista, nije merilo istinske vrednosti, ukoliko ti na toj tribini nemas 70/80% ljudi danas, a koji su tu bili i pre 15/20 godina. To je mera navijaca, odnosno grupe!

На напој трибини међу екипама увеј је гласило правило...нема везе ко је колико на трибини важно је ко колико допринесе.Значи неко може да иде 20 година на трибину и да стоји увек по страни а неко може да иде 10 и за тих 10 да уради многе ствари које ће побољшати нашу трибину.Значи ако се прича о екипама и групи онда је ипак и мерило ко је шта урадио за то време.То је и добро али и лоше.Добро је јер група напредује и све је боља и боља са таквим размишљањем,али је лоше зато што са таквим мишљењем много људи одустаје.То је проблем јер неко више нема снаге да даје себе за нешто и аутоматски зна да у екипи неће више бити прихваћен као пре...и одустаје.
Треба наћи начин како људи да остају на трибини.Ја мислим да је кључ свега у нормализацији сукоба на навијачкој сцени,јер свако ко пређе неку старосну границу полако почиње да схвата да му такве опасности у животу не требају више.
Лепа је то прича да је мерило колико си на трибини али у граду где постоји више већих и мањих група је јако тешко да тај параметар за ванијача буде најважнији.
12
Quote from: Mikelandjelo on July 24, 2008, 02:26:54 PM
Ми смо прије свега навијачи Црвене Звезде, и не постојимо као организација сами због себе. Ми као група, па и преко форума, треба да представљамо навијаче Црвене Звезде, тако да не изгледа као да нас боли кобас за тим како Звезда игра, и тако да клинци који тек треба да дођу знају да су овдје због Звезде, а не да би се надували и пребили неког. Приче како је наш фудбал срање и да је глупо коментарисати га не стоје. Јесте срање, али ми смо његова позитивна страна, једино што је остало од њега да ваља, и ако ми не будемо квалитетно учествовали у њему, са циљем да Звезда напредује, чему постојимо? Кога би то требало игра Звезде да више интересује од њених ватрених навијача?
Желим овом да додам да сам рад помоћи раду форума или некој сличној акцији, колико је то у мојој моћи.
Тужно је то што некоме мораш да објашњаваш шта је то Звезда.Ја сам нешто мало захватио оног старог времена и знам шта је Звезда и једноставно ми је смешно да причам о овом "фудбалу" који се одвија у нашој земљи јер ово је све сем фудбал!
Ја не могу на силу да терам себе да измишљам како ми је занимљиво да гледам оне тупсоне на терену,и не могу да лажем себе и људе око мене да ми је интересантно да гледам такав фудбал и играче који се на кретенски начин опходе према тој игри и уопште према нашем клубу.Није игра на терену Звезда,нити играчи који играју тренутно на терену...Звезда је прича која се везује за многе ствари.Ја не верујем да постоје људи који долазе на стадион у овим данима да би гледали фудбал.Ја кад би само због фудбала долазио...не би ме стадион видео последњих 15 година минимум. О чему да пишемо???По мени је и увреда за Звезду да њени навијачи прихвате овакво стање као реално и да почну да коментаришу овај фудбал и скорашње наше "успехе" ...другим речима да сепомире да смо сада канта и да неће у скорије време видети бољу игру...па ајде онда да коментаришемо оно што имамо.
На нама је да навијамо када тим и води и губи,када видимо не залагање да реагујемо,када не знају када је доста да мењамо....али да коментаришемо игру,довођење другоразредних и трећераздрених играча...да се примамо ко мајмуни на то...за мене је то бескорисно и глупо.
13
Quote from: Ђоле on July 21, 2008, 08:16:48 PM
Као што Обеликс рече,кафе је у једном тренутку заиста био авангарда у односу на званични сајт,али и форум.
Док се неке ствари на званичном сајту нису промениле уопште није било тешко да било који сајт буде бољи од оног.Појављивањем већег броја људи који су активни на трибини онај сајт је добио тежину и не треба гајити емоције према ово сајту само зато што је тад званични сајт био катастрофалан.Место где се боље преносе информације на наше људе је БОЉЕ место па био то овај  или онај или неки трећи сајт.
14
Quote from: Ђоле on July 21, 2008, 08:16:48 PM
Правовремени аудио и видео клипови,извештаји тачни,прецизни и са свих могућих текми,безброј слика одличног квалитета,итд. .
Нема итд...клипови,слике то је оно што ваља на овом сајту...то итд не постоји.
15
Ако причамо о фудбалу као игри мени је смешно да коментаришем игру нашег тима,смешно ми је да се упустим у неку озбиљну анализу игре,или играча,тренера...јер је све ово спрдња од фудбала и од игре.Онај који то не види тај тек не зна шта је фудбал.
Коментарисање игре нашег клуба ништа неће променити,нити ће наша трибина функционисати боље због тога...само ће се јављати којекакви "познаваци" лопте да износе своја мишљења.
Наш фудбалски клуб има свој сајт и верујем да на њему може да се коментарише игра и ја би тај сајт препоручио онима који желе да коментаришу игру нашег клуба.Тамо када напишеш нешто можда и прочита неко ко одлучује о нечему везано за то,а кад напишеш на нашем сајту то нема никакву тежину.Ми знамо кад треба да се бунимо,знамо да прпеознамо не залагање на терену...и умемо да одреагујемо у таквим ситуацијама тако да није тачно да смо ми неми на игру на терену и дешавања око самог тима.
16
Quote from: obelix on July 20, 2008, 10:51:53 PM
Неколико пута сам прочитао завршетак твоје поруке и никако ми неке ствари не иду у глави. Нико мене не плаћа да долазим и да навијам, баш као ни тебе па ми није јасно што неко то схвата као обавезу. Ја на Север долазим због своје љубави и добре воље да одвојим време за то. Најискреније ти кажем без икакве провокације и не видим разлог да ми тамо не буде и лепо, не видим разлог да не ћаскам са својим ортацима који су и у групама и који нису. Исто тако је и овде на нету. Немам обавезу да долазим овде.
Трибина никада није функционисала преко људи као што си ти који ово схватају као неку опуштену зазанцију.Да су и они који воде север у том фазону...не би ни ти био тако опуштен сад веруј ми...нити би те интерсовао север као што те сад интересује.
Северу баш недостају људи који озбиљно све схватају да би се послови поделили да би и они што "раде" на северу могли по некад да уживају.Мени је највећа сетисфакција задовољни људи на нашој трибини који ће и сутра доћи ту,али да би они били задовољни неко мора да биде озбиљан...то је тако.
17
Quote from: obelix on July 20, 2008, 10:51:53 PM
Па зар није сва лепота овог вида комуникације управо у томе да ти можеш да чујеш шта ја као, обичан, просечан, навијач мислим о раду групе у којем учествујем у "оном најосновнијем"? Зар то тебе заиста не занима? Мени би то, да сам на твом месту, искрено занимало. Зар не мислиш да тај "једносмерни" вид комуникације не доводи управо до осипања одређених људи, а са друге стране се трудимо да нам сваки човек буде важан?
Па од 100 постова нађу се рецимо 3 која нешто можда допринесу да неко ко је у организацији трибине застане код њих и размисли о томе нешто.
18
Quote from: obelix on July 20, 2008, 10:51:53 PM
Споменуо си резултате на интернету, без жеље да будем било какав провокатор, али какве резултате очекујеш од њега?
Очекујем да форум буд еместо где ће се идеје оних који воде север пропагирати и да ће наши форуми пратити рад наше трибине.Или ће тако бити или их уопште неће бити.Јер онима који виде трибину уопште не треба овакво место уколико није делотворно за нашу трибину.Да се поново запате којекакве појаве по овим форумима...да се причају којекакве глиупости као раније...то нашој трибини не треба!
19
Quote from: obelix on July 20, 2008, 10:51:53 PM
То што ја мислим, а нисам једини, да ми као група имамо неких озбиљних проблема, то је друга ствар, али понекад није лако ни саслушати другачије мишљење поготово када си бесан јер тај неко ко ти попује, по теби није урадио ништа. Пар пута си Кизи набацио да се цимао око фотки и то је то, а шта ћемо са оним да је био у првом реду неколико пута када су биле прилично гадне ситуације и да сам због тога поносан што ми је пријатељ и што га познајем, да сада не набрајам, од НС па до Зрењанина... Ко зна колико људи, без наметања да су ово или оно урадили за трибину, даје последњи динар, штека се и има проблема у свом приватном животу али се цима на неки свој мали микро начин који није свима видљив. Кизу спутавају многе ствари и зато је његово и мало цимање ствар коју треба похвалити а не осудити га.
Какве то проблеме озбиљне има наша група?И ако их има како да се превазиђу?И ако не знаш како бар ми реци где су ти проблеми овде на сајту помињани и како се о њима писало!
Што се тиче Кизе свака част ако се негде показао и њему и свакоме ко јетсе то урадио...ту нема шта да се прича.
На крају ово пасуса си написао микро цимање...ја не знам шта да ти кажем на то стваро?Можда сам ја онда залутао овде.Излгледа да су овде "добродошли" ти са микро цимањима,они који имају већа цимања изгледа нису пожељни овде да ремете "мир".
20
Quote from: obelix on July 20, 2008, 10:51:53 PM
Таква времена су иза нас, али то је место где неко попут мене и Кизе може да размени мишљење са тобом који толико улажеш себе у читаву причу и то је добро. Знаш зашто? Зато што ћеш на тај начин чути нешто друго од онога што те окружује а део је приче и може да буде корисно.
Гомила ствари је прихваћена управо тако са форума где људи пишу своја виђења ствари на нашој трибини.Ипак,од гомиле тих критика и идеја треба изабрати оно што је заиста нама потребно.