QuoteБиће много боље кад буде играо и тај Салас јер чини ми се да је он уз Коромана камен темељац ове Бошкове тактике
Управо тако. Он је и доведен због те формације која тражи тип играча као што су он и Короман. Мали, брзи и незгодни. Ако их неко мења, онда то морају бити или Рашковић или Тришовић због покретљивости, а не као против Левадије, Милијаш.

QuoteНевероватно је да сви осим нашег тренера видимо да је Звезда са једним нападачем безопасна
Безопасни смо били и то много више против Браге на пример, па смо прошли. Не бих имао ништа против да са овако буђавом игром прођемо и Левадију и Ренџерс. Па о лепоти игре да размишљамо касније.

QuoteГај је био стварно добар
Због њега ћемо заплакати кад тад. Само да не буде у неком кључном моменту.

Оно што Бошко мора да уради је да се реши најмање једног од спорих везних ( Милијаш или Миловановић) приликом састављања тима. А оно што Пикси мора да уради је да доведе једног убојитог шпица и једног искусног штопера, и то да одреши кесу. И то проверене играче који могу одмах да се уклопе. Јер овакав жреб смо сада имали и ко зна када.

Ја не знам ни једног тренера на свету који толико има потребу да мења играчима страну...Короман лево, Тришовић десно...Да ли је Лукаш играо на својој страни против Ливаде? Бошку је и Баста био лево против Партизана или Воше, не сећам се...То је бре обично глупирање...
..кажу да причам много...

Зар је било ко од њих заслужио похвале?Против овакве екипе требало је увалити бар три гола.Па ови су мало бољи од оних усташа,а гробље је на две утакмице дало 11 голова!Бошко је курац од тренера,мада мислим да он и не саставља екипу,јер ако саставља онда се питам где му је етика.Како другачије објаснити да људи који су прошли целе припреме седе на клупи,а улази Молина који није ни ишао на припреме,или Броновицки после 3 заједничка тренинга.Немам ништа против њих,јер ако су квалитетни лако ће ући у првих 11,али ТРЕНУТНО не видим по чему имају предност у односу на Бурзановића,па и Трајковића.
Погледајте како се ради у Европи,пред крај једне сезоне,уговарају се трансфери за следећу,јер појачања морају да прођу комплетне припреме,па био то и Анри.Код нас у клубу не знају ни кад играју прву утакмицу,па терен изгледа као њива.Срамота!
Да ме неко не разуме погрешно,не желим само да критикујем,мислим да од овог тима може бити нешто,али ако хоћемо поново да стојимо раме уз раме са Реалом,Барсом,Миланом и другима,морамо почети и да се понашамо као они.
 ti samo hrabro,bori se

Quote from: "johny"
Погледајте како се ради у Европи,пред крај једне сезоне,уговарају се трансфери за следећу,јер појачања морају да прођу комплетне припреме,па био то и Анри.Код нас у клубу не знају ни кад играју прву утакмицу,па терен изгледа као њива.Срамота!
Ти очигледно још ниси укапирао где живиш...
Камоли среће да је тај Броновицки играо отпочетка уместо оног дебилног Анђелковића, камоли среће да је или Молина или Салас(да је био спреман) играо уместо оног преспорог Милијаша. Неки играчи могу да прођу и 100 пута припреме, ал не вреди, мораш нешто и да знаш о фудбалу. Нови играчи су се могли уигравати у ове 2 утакмице против Левадије, јер не видим начин на који би могли да нас избаце. Ту је Бошко погрешио...
Мада верујем у ову екипу, стварно добра појачања смо довели и верујем да ће се уиграти до Ренџерса и коначно ћемо играти ЛШ.

Quote from: "Igor_RS"
Quote from: "johny"
Погледајте како се ради у Европи,пред крај једне сезоне,уговарају се трансфери за следећу,јер појачања морају да прођу комплетне припреме,па био то и Анри.Код нас у клубу не знају ни кад играју прву утакмицу,па терен изгледа као њива.Срамота!
...камоли среће да је или Молина или Салас(да је био спреман) играо уместо оног преспорог Милијаша. Неки играчи могу да прођу и 100 пута припреме, ал не вреди, мораш нешто и да знаш о фудбалу.
Немој Милијаша да спомињеш у овом контексту, јер је дечко страшан фудбалер који једним потезом решава утакмицу. Није он крив што против Ливаде није играо на својој природној позицији, већ много офанзивније. Његову позицију тренутно заузимају Миловановић и Лукаш. Надам се скором одласку капитена у иностранство, те повратку Милијаша на позицију у тиму са које нам је прошле и предпрошле сезоне донео доста радости.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Па и мислио сам на његову игру против Левадије, очито да не може играти толико офанзивно. Искрено и ја бих волео да заузме место од капитена.
Милијаш је далеко од страшног играча....

Звезда-Синђелић 2:0

Стрелци Кастиљо и Миловановић

:(

Quote from: "Бока"Звезда-Синђелић 2:0

Стрелци Кастиљо и Миловановић

:(

Синђа је 3-ћа лига или 4-та?
А ми би у јевропу :ruke

Quote from: "Милош"
Quote from: "Бока"Звезда-Синђелић 2:0

Стрелци Кастиљо и Миловановић

:(

Синђа је 3-ћа лига или 4-та?
А ми би у јевропу :ruke
Bas sam gledao na SOS tekmu protiv Sindje, ljudi NE VREDI pustiti ovakvu ne uigranu ekipu protiv bilo koga, jednostavno Bosko non stop rotira igrace, stavlja ih na pozicije koje nisu njihove(pr:LUKAS desni bek,castilo prvo stoper, pa onda ofanzivni vezni, koroman napadac!!!) ja  ne znam sta on pokusava da napravi???Mi stvarno smo doveli extra igrace(plus nam treba jos 1-2 napadaca i jedan stoper, to stoji) ali nemamo vremena da uigramo ekipu. Mislim da bi trebalo da posle utakmice sa Levadijom jednostavno do susreta sa Rengersom, da sa najboljih  20 igraca ode na mini karantinske pripreme, fazon Kovilovo ili ne znam gde,i da jednostavno proba da uigra ekipu za tih 5-6 dana koliko bi imao.To je uradio PSV u sezoni kada nas je pregazio, s tim sto su oni isli toliko daleko da su pustili drugi tim da im igra u njihovoj ligi, dok su se oni pripremali.
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!

Нажалост нису сви прошли целокупне припреме...чак ми се чини да већина играча која ће у будућности чинити првих 11 није била ту од почетка припрема... Сада смо у великом проблему и то је свима јасно...
После Левандије за коју се надам да ћемо проћи без проблема имамо још недељу дана да се спремимо за гостовање горе! Морао би Ђуровски већ сада да има идеју какав тим жели и какву формацију планира да гура... Опет стиче се утисак да он ту идаље лута, да нема правог решења... Не сме се реванш у Београду дочекати у ситуацији у којој му тим није спремљен да дише као један...

Против Левандије се мора извести тим који ће моћи лагано да их прође...нису тих 90 минута пресудни већ су пресудни тренинзи на којима се спремају да изађу 15ог, ако буде све како треба, на мегдан Ренџерсу највероватније...

Колико видим на званичном сајту текму су почели резервисти,а првотимци су улазили у игру од 60-ог минута па надаље.Уместо да је најјачи тим уиграван са изменама које могу да помогну он заказује утакмицу за Пантића,Бановића и остале...
Времена још увек има довољно,али не могу се отети утиску да Бошко нема контролу над ситуацијом и да неће стићи да их уигра.Треба мало искулирати са оним ''Улазимо у ЛШ 100%'',далеко смо још од игре.

Не могу да верујем да jуче нападачи нису успели да дају гол чак ни Синђелићу! Не верујем да је Синђелић имало слабији од Левадије, али ако чињеница да ни нашим аматерима нисмо успели да дамо више од 2 гола (Миловановић и Кастиљо - главом са 15 метара!)није знак да се огласи звоно за узбуну, онда нам стварно нема спаса. Од почетка припрема одиграно је више од 10 утакмица, а нападачи нису постигли НИЈЕДАН гол! Дакле, није реч (само) о нападачима. Реч је о катастрофалној тактици тренера!  Ја сам стварно свим срцем био за Болета, да остане тренер, али изгледа да сам се грдно преварио!

Која иронија свега овога: сада по папиру имамо "најлакши" распоред да уђемо у ЛШ, а немамо нимало уигран тим. То је жива катастрофа!

И не само да тим није уигран, ми немамо ни правог нападача. Ђуровски не цијени превише Баркоса, док уједно форсира Ђорђевића, који је још апсолутно "зелен".

Нажалост, ни седам карантина нама више не помаже, јер једноставно немамо времена. До могућег дуела са Ренџерсима је свега 10 дана, а за 10 дана се не може уиграти један тим. Осим тога, 11.08. почиње и наше првенство, тако да за некакве карантине нема превише сврхе.  

Уз то, Ђуровски поставља играче на позиције, на којима они уопште не играју.

Свеукупно, ја само Бога молим, да ми прођемо Левадију, па онда како буде.

А ево шта наши бивши казу о жребу и Звезди опћенито у интервјуу за Блиц:

Трофејни стручњак је свестан да српски шампион мора да исправи недостатке, али не упире прстом у нападаче.
- Није проблем у Баркосу јер Звезда није нашла начин да пробије по боковима. Аргентинац није могао да се истакне у густој одбрани Левадије, није имао употребљиве лопте. Практично, није било правих шанси. Сада не треба тражити шпица за треће коло, он је морао одавно да дође! За седам дана и ванземаљцу је тешко да се привикне. Не каже народ узалуд да се прасе не гоји пред Божић. Шансу треба дати играчима који су већ у екипи, а не неком који ће пасти с крушке. Верујем да би превагу у корист нашег тима могла да донесе пуна ,,Маракана" у реваншу - објаснио је Петровић.

Стрпљење за странце
Драгослав Шекуларац, друга Звездина звезда, такође је умерени оптимиста.
- Имамо шансу, али прво да прескочимо прву препреку у Естонији. У фудбалу нема више формалности. Надам се да ћемо поправити форму у наредне две-три недеље. Од екипе очекујем већу борбеност јер лош терен не сме да буде оправдање. Странце нећу да критикујем. Потребно је много стрпљења јер су тек стигли из Јужне Америке у Србију. Верујте, није им лако да се привикну на другачији начин рада и живота.

Ух 2:0 против Синђе, сада смо дефинитивно у проблему. Сада још само фали Ракић или Пјана и онда ће настати тотална конфузија. Надам се да ће неко да извуче поуке из овога да се прасе не гоји непосредно пре Божића али сада је лако бити паметан шта је требало а шта није.
Ја не разумем чему више ове тренажне утакмице као против Синђе у коме Бошко замени 2687 играча у 90 минута.
Мени лично само остаје нада да ће се вратити из Естоније као победници а онда.....

Како сам читао у Блицу и Спорту једна измјена за реванш је сигурна. Умјесто Баркоса ће играти Ђорђевић. Осим тога постоји могућност да ће Милијаша замјенити Молина. Ја бих додао јос једну промјену: умјесто Анђелковића ставити Броновицког у прву поставу.

не знам који је ђаво Ђуровском и шта намерава али ово ми не мирише на добро...Он ко да се зајебава у припремним мечевима мења 30 играча на сваких 10 мин,мења позиције играчима,новог играча који је одиграо укупно 2 утакмице са тимом и имао мање од 10 тренинга проглашава за промашај,говори да ћемо играти са 3 шпица па играмо са једним ...страшно и ја сам био да он остане тренер и да не доводимо никог другог али не знам...

Посље ј..ања нема кајања!  :D  Сад требамо истрајати, а након пар мјесеци ћемо моћи направити први биланс. Ово, како Ђуровски поступа са Баркосом, ми се нимало не допада. Исто тако форсирање Анђелковића, који је можда направио један једини добар центаршут у текми против Ливаде. Још уз то, као што кажете, играче испробава на 77 различитих позиција. Утакмице као против Синђелића и јесу то да се нешто испроба, али он на свакој живој текми нешто експериментира. Како ће се онда уиграти тим? Ништа, ситуација је таква, каква је. Остаје само нада да прођемо Естонце, па цемо онда виђети.

Ђуровски је изјавио да је нашао слабу тачку естонаца и да ће против њих лако.....сад,дај Боже да је у праву  :flasa

Pala je Atina,pala je Vizantija,pasce i Tiranija koja navija da se stvori velika albania"

OCU KUCI!!!!