Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Woodoo

2
Сигурно се на том дербију у купу десило да је неко од њихових истрчао на терен а да је пре тога добио црвени. Е сад да л је био мирковић нисам сигуран, давно беше.
У праву је 100%антицрнобели за саву и мараму. Какав пацијент мораш да будеш да се тако самоповредиш.
3
Quote from: Пијанац on January 22, 2009, 06:28:11 PM


Јао, па скроз сам заборавио да смо други гол дали из ''крајње сумњивог пенала''.  :) Колико су само били бесни. Сећам се препуцавања сутра дан у школи између нас десетак и једног :) гробара. Један од коментара за Ташевског је био: ''ко га јебе што је био свиња па се ваљао у блату.''  ;D


је л на том дербију мирковић био искуључен, па у једној акцији у другом полувремену, кад смо ми нападали према северу, истрчао на терен да помогне својима да се одбране. био је на почетку тунела и гледао шта се дешава, а кад је пригустило излетео на терен и опуштено се вратио.
4
У иоле озбиљнијој компанији, посебно страној, где није пракса запошљавање преко везе вероватноћа запослења са дипломом недржавног универзитета је једнака нули.
Приликом одабира кандидата све приватне дипломе се гурају у страну.
Циљ тим приватним универзитетима није едукација, већ првенствено зарада, и избацивање што више дипломаца. Нормално је да бар 5% тих дипломаца има природан таленат за бизнис, или подлогу у виду посла који их већ чека чим дипломирају. Онда ти приватни факултети користе те људе који су код њих дипломирали за промоцију, као нпр. кад је Калинић рекламирао БК, као да су они заслужни за то што је он постао.
Овиме не желим да хвалим државне универзитете чија је реорганизација неопходна. Мој брат на ЕТФ-у, на смеру телекомуникације учи нека чудеса на испиту из мрежног програмирања, при крају је факса, а не уме да повеже два компјутера. Или кад се сетим какве сам све ја глупости учио на економији.
5
Obelix, svaka cast za ono gore sto si napisao.
6
Терен / Одг: РК Црвена звезда, 08/09
September 18, 2008, 04:09:20 PM
Пошто си рекао да смо најтањи на позицији десног бека занима ме какав је мали Зеленовић? Да ли и поред тога што је стварно зелен (18 година), можемо од њега да очекујемо у ближој будућности да стаса у играча који може да оправда играње у првом тиму. Или га можда неко гура (читај плаћа) да буде у првом тиму. Да ли има тога у рукомету као у фудбалу?
7
Quote from: Пијанац on September 10, 2008, 04:45:34 PM
А и од финала Купа '94 нас је делило свега два-три минута, кад нам је онај Васиљевић закуцао голчину шутем изван шеснаестерца.

А пре тога непостојећи пенал за гробље.  >:(
8
На следећој утакмици треба да осване јасна порука/транспарент на Северу упућена новинарима, у којој би им се јасно ставило до знања да не раде то што раде, и да таквим срањима никако не могу да унесу раздор међу Делије.  :-[

Нешто што би имало одјека, а да не може да се искористи против нас. И не сумњам да ће да погоди право у центар, где треба, као много пута до сада.
9
Терен / Одг: Прелазни рок 08/09
August 22, 2008, 02:40:00 PM
Мени се не свиђа долазак Лазетића. Шта ће нам он? Зар не игра на истој позицији као Короман. Ислужен, никад доказани фудбалер.
10
Мислим да је најбољи www.bezmotike.com

Користим га око годину дана и могу рећи да ми је доста помогао. Добар је јер може да се уђе на сајт сваког клуба где може да се погледа ко игра а ко не, каква је атмосфера у клубу и сл.
Поред тога има пуно статистике, резултата претходних мечева, као и претходних међусобних мечева.
Такође избацују и квоте за све кладионице па може да се провери где је најбоље за уплату. Имају и линкове за све листе осим за Моцарт, не знам зашто са њима не сарађују.
11
Пивница / Svaštara
May 14, 2008, 01:30:57 AM
Синоћ сам гледао на Russia Today-у и није ми било свеједно. Човек није био пијан него је правио гримасе због церебралне парализе. Испаде да је постао атракција због хендикепа и личне трагедије. Надам се да ће га скинути са сајтова типа кобајагранде и сл. јер му дефинитивно тамо није место.

http://www.youtube.com/watch?v=GsfciiNU11g
12
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
April 03, 2008, 04:31:08 PM
?? ????? ????????????? ?????? ????????? ??? ?? ?? ?????? ?? ???? ???? ?????? ??? 4 ???? ????? ??? ????? ? ???? ????????????. ????? ??? ?? ?????? ?? ???????? ? ?????? ?? ?? ???? ?? ?? ??? ???? ?????? ??????? ???? ?? ?? ??????? ????????? ?? ????????? ?????????? ??? ?????? ???? ?? ?? ???? ???????.

http://www.livescore.com/default.dll/Game?comp=libertadores_6&game=235198

http://www.youtube.com/watch?v=VwKENNl8w0g
13
Quote from: "Коди ЦЗ"Што се тиче Патријарховог цитата ..ја могу да верујем да је он то рекао и немам ништа против, само твоје пвезивање речи суштина,новац и његове светости никако није у складу са православљем, а пост ти је изгледао као да поручујеш да треба дићи руке од Косова...а пошто стално овде адвокатишеш у92 могуће је да си један од оних који су цртали оне карикатуре, ја сам и гуглао то што си написао и нигде тај цитат нисам нашао... ипак можда и јесте некад то изјавио, немам ништа против самог цитата као што рекох.
Ти овде предлажеш да треба да сарађујемо и увлачимо се новом светском поретку...који је у својој бити антихришћански и антисрпски оријентисан и да будемо као израел, а сви знамо како су они добили своју државу, не правимо се глупи... а што се тиче сарадње са Русијом то је друга прича...Исто тако треба знати да су Србија, Косово део једне више духовне димензије и ако смо ми заиста небески вечни народ нећемо се поклањати тренутним материјалним вредностима. У нашој србској бити није да се бавимо продајом хероина као шиптарска гамад... А ово што је РСФ написао је сасвим друга ствар и то поштујем, наравно да сад не треба првише срљати и временом вукући мудре потезе ћемо сигурно бити на својој светој земљи.

Дечко немој више да ме повезујеш са б92, новим светским поретком, хероином и сл.  :nene

Прочитај опет и мој и упис РСФ-а. Нема шта ја више теби да објашњавам. Мој матори је рођен у Приштини, баба је морала да 99 побегне од шиптара, они сад не могу да оду на дедин гроб. И ти мене треба да учиш о Косову!
Кога брига да ли ти верујеш да је патријарх то изјавио. И да није опет је реченица на месту. И ко је то повезао са парама!?
И о каквим карикатурама причаш? Ма нећу више да ти објашњавам кад не можеш да схватиш, немаш појма.  :bes
14
Quote from: "Коди ЦЗ"
Quote from: "Woodoo"
Суштина, најпаметније што сам прочитао на ових неколико страница. Патријарх Павле је једном рекао, "људи, сви ми волимо Косово, али морамо да разумемо да је планина од онога чије је стадо на њој". Паметноме довољно.
А на свима нама је да наше стадо буде врло брзо тамо, на овај или онај начин, а суштина никако не може бити у новцу... зато вуду немој да извлачиш из контекста РСФ-a и Патријархове речи (ако је он то уопште и рекао?!).
Док у92 и слични паразити исисавају државни новац, мале су шансе да држава помогне насељавању Срба, а чујем да ускоро у92  планира да емитује и неки други њихов канал ?!

Какве везе има 92 са овим што сам написао!? И немој ти да ми говориш да ли некога стављам у контекст! Прочитај лепо шта је момак горе управо написао. И овај пост му је још бољи од претходног. И шта је толико лоше и погрешно у патријарховим речима да ти не можеш да поверујеш да је он то рекао?!

Уместо да напишеш нешто аргументовано лупаш глупости!
Какве везе има у92 са државним новцем када се они најмање финансирају из наше државе.
И суштина јесте у новцу. Само неко ко је затуцан то не види. Зашто смо поклонили Русима НИС? Свака част руском народу, али у политици на највишем нивоу само интерес игра главну улогу. Па је л мислиш да су шиптари на лепе очи добили државу?! Зашто су сада мирни као бубице? Зар мислиш да није могло да их се скупи 5.000 пре неки дан на граничном прелазу кад су наши резервисти протестовали? Е ти неписмени и необразовани шипци су нам показали како се бори за своју ствар. А ми увек срљамо, никада не извалчимо поуке из својих грешака. Само јака економија може да нам врати Косово. Израел се 60 година бори за своју државу, а при том имају једну од најјачих економија на свету и подршку највеће светске силе. А ми ништа од тога.  :nene
15
Quote from: "Red Star Forever"Какав заборав, па чему оволико писања и овде и на званичном сајту, чему сва ова дешавања последњих дана... Чему ангажовање Делија на све могуће начине, што хуманитарним акцијама, што одласцима на Свету Земљу, што учествовањем на скуповима, што најновијом акцијом са заставама... Мислим да бар што се нас тиче, нема заборава... НИКАДА! А не видим ни да држава седи скрштених руку... Е сад нема протеста свакодневно, али зар мислите да тако што ће све стати ми имамо шансе да помогнемо Космету?! Нема теорије, нажалост све је у новцу и ако радимо и стварамо и ако има новца, биће и Срба на нашем Космету... Морамо и за њих створити услове, отварати нова радна места на самом Косову и Метохији, тако радимо за њих и тако ће и они остати доле... Држава мора да понуди најбоље услове свима који су спремни да тамо преместе свој бизнис или онима који су спремни да почну од нуле...

Слажем се да би се могло нешто организовати у поподневним часовима, свакодневне шетње, молитве у Храму или већим БГД црквама, али бојим се да нема критичне масе за свакодневну акцију, људи раде, обавезе су велике, свако ко има конкретну идеју за Делије, позната је адреса којим људима се треба јавити...

Суштина, најпаметније што сам прочитао на ових неколико страница. Патријарх Павле је једном рекао, "људи, сви ми волимо Косово, али морамо да разумемо да је планина од онога чије је стадо на њој". Паметноме довољно.
16
Quote from: "Коди ЦЗ"чак и Звезди приписују све те гробарске наградне игре, бингое,

Грешиш ! Агенција за приведне регистре

Није ми јасно зашто верујете новинарима. После свега што су писали о нама. Па тај исти ће сутра да пише против њега ако се нешто докаже. Да ли су његова породица или адвокат пред камерама рекли да га малтретирају? Нисам чуо, а ако неко јесте нека ме демантује.
17
Са Зечевићем ће ићи много теже зато што је он затупник Газпрома за Србију и питање је колико је важан за потписивање уговора са Русима око куповине НИС-а. Време ће показати да ли ће власт и на њему да покаже зубе јер као што је рекао нездрави много је утицајан у политичким и криминалним круговима.
18
Quote from: "Skrimo"само ме чуди да још није нико из југословенског спортског друштва приведен дал је се то чува за крај као шлаг на торту или неко их штити видећемо...али чињеница је да и бата кан и џаја и цвеле заједно мале бебе за зечевића и остале.

На Фоксу су јавили да је Зечевић напустио земљу. Видећемо да ли је тачно.
19
Управо су јавили да су ухапшени Џајић, Цвеле и Милош Маринковић.
20
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
January 29, 2008, 01:10:50 PM
??????? ??? ?? ?????????? ??? ?? ?????? ??????. ?? ??? ??????? ???????????? ????????. ? ?? ??? ?? ??????????, ???? ????? ???? ?? ?? ?????? ???? ? ?? ?? ???????, ?? ?? ?? ??????? ??? ????.