Uefa preti da ce revans na Marakani igrati bez publike zbog ovoga:

transparent KOSOVO=SERBIA i zbog baklji u Milanu.

Pa dokle vise mamu vam ??

Quote from: "white power"Na poziv Milanistima sa "Milan,Milan,Vaffanculo" panduri se preplasili.Ovi uopste nisu krenuli na nas.Zaobilazimo muriju kroz neku ulicu,tamo novi kordon.Jedan nas pali baklju,murjaci ga udaraju i krece sranje...malo smo bili rastrkani a murjaka puno.


Strasno!
S

Zaletela se kao neka njihova grupica (ili bolje reci planirala da se zaleti) na nas trojicu koji smo bili na platou ispred zeleznicke stanice tokom noci, medjutim kad su videli da tu u okolini ima jos razbacanih grupica sa crveno-belim obelezjima zainteresovanih za nase prepucavanje, odustali su od prelaska ulice na nasu stranu ... Farmerke sa niskim strukom, ono sto kod nas ribe masovno nose, sal tu svezan, uska majica ... Bilo je i na stajgi Milanista iz drugih gradova koji su cekali jutarnje vozove zajedno sa nama, beskucnicima i klosarima raznoraznim, mahom tamnije puti ... Sve je receno vec, samo da dodam da stadion stvarno vredi videti ...


ukoliko navijači našeg najtrofejnijeg kluba naprave novi incident, biće automatski kažnjeni zabranom igranja do godinu dana ili sa dve utakmice bez prisustva publike uz, naravno, još veću novčanu kaznu.


Pa to je nastavak odluke koju je UEFA donela...



Quote from: "cazzo_FCRS_forever"jel ludnica ispred blagajni???


da odgovorim sam sebi  :)






Гужва на благајнама


Знатно пре петка у 10 часова, када су отворене благајне стадиона Црвене звезде, створио се велики ред који чине навијачи који желе да купе улазнице за реванш сусрет трећег кола квалификација за Лигу шампиона између Црвене звезде и Милана.



Колона пред благајнама нашег стадиона почела је да се формира већ у четвртак увече, а у петак у зору је врло велики број навијача стрпљиво стајао у реду чекајући да се домогне драгоцених улазница.



У петак око 9 часова, када су снимљене фотографије које видите, неколико хиљада људи је стајало у реду нестрпљиво ишчекујући да почне продаја улазница чије су цене 800 динара за северну и јужну трибину, 2000 за источну и 2500 динара за западну трибину.

Требало је поставити неку паролу ту одозго са терасе благајне, нешто типа: А где сте на киши против Смедерева??! Нема карата, све је распродато, уз додатно усмено објашњење: купиле Делије Север  за оне који су редовни и поклониће им а ви мрш кући :finger
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Гледам ове слике што је Каззо поставио и контам да не би било лоше делити информаторе људима у реду, онако да читају док чекајујер сигурно немају шта паметније да раде.

По мојој процени то би имало већи ефекат него када се дели на самој утакмици, јер ко ће читати кад је око њега таква лудница.

У информатору би требале стајати све оне ствари које нас коче, скренути пажњу да Звезда игра и домаћу лигу, не само са Миланом, Ромом, Барселоном,... Нагласити да када се дође на утакмицу на Северну трибину, глас мора да се откине. Мобилни телефони, шарена лица, бувљак геар, циркуске капе, пишање по графитима, звиждање играчима, ломљење столица, бацање бакљи у терен....

Материјала има више него довољно да се састави пристојан састав, који би људима у реду за карте учинио чекање мање напорним.

ja mislim i da se i delio informator.

tako sam barem cuo.

pametno.

Неко на делије.нет рече да ће се карте пуштати у продају у контигентима, сваки дан мало по мало.Јел то значи да има још карата за север?
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]

Да ли мислиш да неко од људи који долазе на овај форум ради на благајни?
Окрени благајну па питај...

Quote from: "Red Star Forever"Требало је поставити неку паролу ту одозго са терасе благајне, нешто типа: А где сте на киши против Смедерева??! Нема карата, све је распродато, уз додатно усмено објашњење: купиле Делије Север  за оне који су редовни и поклониће им а ви мрш кући :finger

Slazem se! :rofl
Znaci nikad veca gomila indijanaca... :boks
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!