Nacitani ovo gastosi...al nijednu knjigu da prevedu da mi to ovde stampamo, valjamo i citamo na cirilici.
Kizo,  izakcijaj nesto!  :D
Dzaba sve te recenzije kad nemamo u gradu gde da kupimo sve te knjige.
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

Od danas se i u nasem Shopu mogu naci 4 knjige: Guvnors, Grupa, Engleska, moja Engleska i Saturday is service day.

Ja danas na Bulevaru naleteh na knjigu

Samo da dam jedan plus za High Fidelity  :ruke


Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

?? ???????? ??????? ????????? :
QuotePAKLENA POMORANDZA,
POZORISNA PREDSTAVA, 23. 10 .2007. 20H
POZORISTE DADOV,DESANKE MAKSIMOVIC 6/1
KARTE PO PROMOTIVNOJ CENI OD 150 DINARA MOZETE KUPITI SAMO KOD NAS U RADNJI, BROJ MESTA OGRANICEN.
INFORMACIJE-011/32-30-060

www.mods69.com

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Да мало освежимо тему...

Quote from: Maj 25 on January 07, 2006, 06:08:25 PM
Takodje, nevezano za navijache, preporuchujem svima koji josh nisu prochitali "Noc Djenerala Draze" od Vuka Drashkovica.

Слажем се у потпуности, књига је одлична!

- "Ноћ ђенерала" Вука Драшковића, роман је психолошки, историјски, биографски, роман тока свести једне од најконтроверзнијих и најтрагичнијих фигура српске историје двадесетог века. У последњој ноћи живота, ђенерал Драгољуб-Дража Михаиловић сажима и укршта у мислима своје поимање кључних питања опстанка и судбине српског народа; губитник и херој гради истовремено своју одбрану и оптужницу сводећи последње рачуне са Ораџбином, својим народом, истомишљеницима и противницима, са ратним савезницима који су га подржавали па напустили у великој игри политике и интереса. "Ноћ ђенерала" је мозаичан спој докумената и чињеница, с једне, и пишчевих уверења и слутњи, с друге стране. Велика фреска историјских и фиктивних личности, монументалан историјски документ. Први такве врсте и такве снаге, о времену које трајно и злокобно одређује и омеђује и нашу непосредну садашњост и нашу неизвесну будућност.





Такође препоручујем роман "Руски конзул" истог аутора. Прочитао сам је по препоруци и нимало се нисам покајао. Још ми је јасније (у срцу пре свега) зашто ми Делије толико форсирамо целокупну причу о Косову, нарочито шиптарима. Сигуран сам да никакве, назови, претеране и нереалне пристрасности нема од стране писца и да је роман пун погодак за све оне млађе, неупућене и за све који желе да додатно сазнају и увере се шта Космет представља за Србију...



Својом тематиком Руски конзул подсећа на романе Достојевског... У  Драшковићевом роману суди се појединцу, али је на оптуженичкој клупи читав један народ... На својој светој земљи, усред своје косовске цркве, српски народ и данас страда и умире. Његов Велики петак никако да дође... Српско Бадње вече се отегло у недоглед.



пс. Молим администрацију да не брише овај пост и да га не доводи у било какву везу са политиком и политичком опредељеношћу... Аутор ових романа у целој овој причи је искључиво књижевник и ни у једној реченици се не помиње његов политички живот, чак ни на индиректан начин!

Jel ima kod nas da se pazari neka od knjiga, ili to preko neta sve....