Фудбалери Црвене звезде и Олимпијакоса одиграће крајем марта пријатељску утакмицу у Београду у част Дарка Ковачевића, који је због здравствених проблема окончао играчку каријеру пре месец дана

Преговори два клуба су већ почели, а утакмица би била организована крајем марта у термину утакмица квалификација за Светско првенство.
- Волео бих да се опростим од фудбала на утакмици између Олимпијакоса и Црвене звезде, два збратимљена клуба у којима сам играо. За сваки тим бих одиграо по десетак минута, што би био најлепши начин за завршетак каријере - рекао је Ковачевић.

Он је средином јануара оперисан у Шпанији, након што су лекари у Грчкој констатовали да због сужених артерија има висок крвни притисак. Њему је у Сан Себастијану урађена коронарна ангиопластика.

Ковачевић (35) је у каријери играо за Пролетер, Црвену звезду, Шефилд, Сосиједад, Јувентус, Лацио, а у Олимпијакос је стигао 2007. године. Он је за репрезентацију Југославије одиграо 55 утакмица и постигао 10 голова.

Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

Утакмица ће се највероватније играти 28.марта, као што сам и навео.

Требало би да нас буде што више,и да се опростимо од једног великог играча...

Још мало о понашању клуба према својим легендама... У питању је недавно преминула легенда клуба Ђорђе Миловановић (Ђока Бомба)

Преузето из Монда:

Quote...Потом је уследило питање: "Због чега није одржана комеморативна седница поводом смрти легендарног фудбалера Звезде, Ђорђа Миловановића?"

Образложење за нову бруку клуба је било прилично немушто, да су челници били на сахрани, послали венце и изразили саучешће, али и да екипа није била у Београду у то време!?

Остаје питање какве везе има присуство играча са комеморативном седницом, а и да има везе, истина је да су играчи тада били и тренирали у Београду, а капитен Ненад Милијаш је чак присуствовао сахрани...

Танасијевић није дао одговор на питање да ли ће неко сносити одговорност због овог пропуста, али је рекао да "седница може да буде одржана и касније".

На питање: "Да ли ће?", председник је одговорио: "Хоће", тако да ће Црвена звезда вероватно постати једини клуб, који ће комеморативну седницу поводом смрти своје легенде одржати после његове сахране.

Не знаш просто да ли да плачеш или да се смејеш...

Велика срамота! Већа не може...

Ко није гледао снимак са конференције помоћника конобара, боље нека ни не гледа, мање ће се нервирати! 

Quote from: 100%anti crnobeli on January 18, 2009, 04:30:14 PM
Иначе Предраг Станковић је био добар играч, играо је централног бека, а у реваншу против Барселоне '96 је спаковао Роналда у џеп. После је отишао у Екстрамадуру, ако се не варам и даље не знам шта је било с њим.

Јебем ме радозналог.

'Ладно је човек ухапшен у Шпанији због умешаности у шверц кокаина.


http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=59574&sectionId=44
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!

Значи не верујем 600кг кокаина... Страшно.

ух човече 600 кг...има да ѕаглави дебело...
CEKA SE KRAJNI ISHOD!

Синоћ је један звездних екс играч доказао да је тренутно најбољи одбрамбени играч света. Један је Немања Видић!
САМО НАПРЕД ЗВЕЗДО!

ОФК Београд је до сада био познат по коректним ценама улазница за гостујуће навијаче. Ова сутрашња је прва утакмица да су на том пољу баш зацепили и одредили цену од 400 динара. Интересантно да је ово и прва утакмица код њих од како је на функцију ступио наш бивши ас, функционер и отац једног од садашњих играча Митар Мркела. Да ли је ово случајно или не, не знам, али свакако да говори нешто о односу између бивших играча и клуба. >:(
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

#289 March 14, 2009, 07:33:02 PM Last Edit: March 14, 2009, 07:40:00 PM by Пијанац
не знам дал је било реци о њему, ал сад ми паде на памет пјановић...посто је играо и за офк и за нас...шта је са њим? јел још увек игра негде?
sever je srbija

мене баш интересује шта је било са Перицом Огњеновићем, отишао је у Реал и.... док је играо у Звезди, екстра је био...
САМО СЕВЕР ОСТАЈЕ, ЧУВА ЗВЕЗДУ, НЕМА НИКАД ИЗДАЈЕ!!!