Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Хитмен 49

1
Forum Help / Одг: PREDLOZI I KOMENTARI
July 16, 2008, 01:01:22 AM
ПРАВИЛНИК -  сасвим ОК

Да не буде да ситничарим , само пар ствари које би употпуниле визуелни утисак , а ти Кизо види може ли то да се уради ...

- Шта би са сатом на форуму , пише време укупно проведено , време задњег поста , ал нема сата ? Јел склоњен с разлогом (немаш га где ставити и сл) или си заборавио да га вратиш код ове реконструкције дизајна ?

- Видим заменио си ове гифове () , али што не ставиш лепо овако и

Чини ми се да сам хтео још нешто да споменем , ал јбг не знам сад ... Кад се сетим , написаћу.
2
Forum Help / Одг: PREDLOZI I KOMENTARI
July 13, 2008, 09:49:03 PM
Quote from: KizaLion on July 13, 2008, 11:50:01 AM
Због Хитмена сам убацио скроз доле на форуму два линка према насловној и према галерији. Мислим да је поштено  :-X

Свака част , хвала !!!  :-*

ПОШТЕНО !!!  ;D


Такође и од мене , похвале за нови темплејт , свиЏа ми се!!!  ;)

3
Терен / Одг: Прелазни рок 08/09
July 07, 2008, 09:36:38 PM
Quote from: miloš on July 07, 2008, 09:18:39 PM
Zdravo ja sam Miloš.Živim u Trebinju.Imam 14 godina.Navijač sam Crvene Zvezde od kako znam za sebe.
Želio bih da sa nekim razgovaram o prelaznom periodu.Ja mislim da ovolika rekonstrukcija igrača nije trebala biti.
Došli su neki igrači koji su navodno dobri,ali ako budu ko oni od prošle godine onda neće ništa valjati.

Здраво Милоше ја сам Никола ::) имам мало више година од тебе , и не живим у Требињу  ;D... али не битно то , битна ствар је да се на овом и свим осталим форумима који су на неки начин везани за групу делије Север , пише , ЋИРИЛИЧНИМ ПИСМОМ , молим те да то узмеш у обзир код следећих порука које будеш писао !

Такође би најбоље било и да прочиташ правилник , да би био упознат са правилима  где се шта пише и ко где и шта пише ! ;)

А за екипу какву имамо , уопште први тим , полако , сви се надамо најбољем , али свако такоже и сноси одговорност постигнутих резултата !

Поздрав теби и Српској Херцеговини !!! ;)



4
Кизо , нисам нашао боље место  :-\ , ево овде стављам вест , ти пребаци ако знаш где ...


Quote from: ТанјугВрховни суд Србије у петак је укинуо притвор бившим високим функционерима ФК Црвена звезда Драгану Џајићу, Владимиру Цветковићу и Милошу Маринковићу.

ВСС је саопштио да је као неосноване одбио предлоге истражног судије Окружног суда у Београду и окружног јавног тужиоца да Драгану Џајићу, Милошу Маринковић и Владимиру Цветковићу притвор продужи за још месец дана.

"Имајући у виду време извршења кривичних дела, чињеницу да је већина чланова Управног одбора Црвене звезде саслушана, да су саслушани сви учесници трансфера, и посебно периоду кривичних дела чије се доказивање заснива пре свега на материјалним доказима, а сва неопходна документације је прибављена, то више не стоји ниједан разлог за задржавање окривљених", наводи се у саопштењу.

"Неоснован је предлог да се према окривљенима Драгану Џајићу, Милошу Маринковићу и Владимиру Цветковићу продужи притвор због опасности од бекства, понављања кривичног дела и посебно тешких околности извршења дела", додаје се.

Адвокат Џајића и Маринковића, Милан Вујин, агенцији Бета рекао је да ће сви оптужени данас напустити притвор. Џајић ће, међутим, остати на лечењу на Војно медицинској акадамији, где ће у понедељак бити оперисан. Сада, ипак, неће имати стражара испред собе.

Вујин је, такође, поновио да ће пред судом тражити надокнаду због начина хапшења својих клијената, "које је осудила читава српска, али и светска јавности".

Џајић, Цветковић и Маринковић са лисицама на рукама ухапшени су 5. фебруара зато што су наводно прибавили противправну корист при продаји Горана Друлића у Сарагосу. Хапшење је снимано и емитовано у свим српским медијима.

И треба , да их одереш ...  >:(


Јако лепа вест , улепшала ми је дан дефинитивно !!!


Ни Ш**** нити Д*********
Ми смо војска Драгана Џајића !!!

5
Forum Help / Одг: PREDLOZI I KOMENTARI
June 25, 2008, 12:20:38 AM
Кизо једно питање за тебе :

Кизо шта мислиш о идеји да ову иконицу линкујеш на НАСЛОВНУ страну кафеа , тако би у сваком тренутку могли да ''скочимо'' и до сајта , а не да идем у фаворите или брисањем дела линка у адрес бару

Знам да тако није било ни раније , али оно , ето сад би могло да буде . ::)

Ако постоји таква могућност , а да је ја нисам извалио , извињавамо на сметњУ !!!

6
Терен / Одг: Прелазни рок 08/09
June 25, 2008, 12:12:49 AM
Није тема овог топика , али ...


Са седнице УО ФК Војводина
Quote from: МОНДО

Inače, na Skupštini Vojvodine doneta je jednoglasna odluka da se Crvenoj zvezdi odbije gostoprimistvo na stadionu "Karađorđe" dok njen stadion ne bude renoviran.



7
Пивница / Дани Витештва
June 11, 2008, 04:22:14 PM


4. МЕЂУНАРОДНИ ВИТЕШКИ ТУРНИР
СВИБОР ДУХОВИ 2008


Средњовековни филм који се гледа уживо  

Настављајући традицију наших предака, СВИБОР Савез Србије ће од 13 - 15. јуна ове године на Калемегдану организовати средњовековни витешки спектакл "Свибор духови 2008".

По узору на "ђостре" и "багорде", односно витешке игре и надметања, које су приређивали српски деспоти, краљеви и цареви пре 600 година, овај турнир ће се одржавати по правилима и у дисциплинама старе српске војске.

Промотер средњовековне манифестације која се одржава на велики хришћански празник Духови - Тројице, као и ранијих година, је Рамбо Амадеус.



"Ја као један натурализовани човек са Дорћола се радујем свакој манифестацији која је у "башти", тачније Калемегдану. Иако ће ова маниффестација изгледати као судар колоса који млате топузима и буздованима, сврха турнира је да нас упуте на нешто што је боље. У данашње време морамо да научимо да будемо бољи него што јесмо, као ови момци", рекао је промотер турнира на промовисању турнира у конаку капеле Свете Петке.

Ове године, манифестација српског витешког борења, угостиће витезове из Русије, Пољске, Републике Српске и Мађарске, а сви који се затекну на Калемегдану у току ова три дана, вратиће се у далеку прошлост следећим дисциплинама: Марково топузање, Рељино летење, Новаково пентрање, Хајдучко прескакање, Радојчино пливање, на брвну борење и многе друге.



http://www.svibor.org/turniri.html
8
Пивница / Ja te volim Srbijo...
June 08, 2008, 03:26:39 AM
Анчи , у сузу те љубим !!!



Хвала ТИ !!!
9
Један краћи видео , Божури , песма ''Косовски Божур'' !

КОСОВСКИ БОЖУРИ - ''Косовски Божури''


ПС:
Биће још неки , касније ...  ;pljuga
10
Мишљња сам да је информатор јако ''скуп спорт'' , да би се трошио на ''индијанце'' , јер што неко горе рече , гомила њих ни не прочита информатор и користе га за седење  (:o) ...

Мислим да је право решење за то , један оштрији говор са шипке у полувремену утакмице , јасно и гласно напоменути шта се сме а шта не , и наравно последице које ће неко сносити у супротном! Без претњи , једноставно напоменути јасно и гласно!  :nene

Друга ствар што је Шмекериолог напоменуо , око раширености копа , заиста је тако , и због тога у коп данас стаје малте не ко год хоће , крајеви не певају , неки се сликају у сред копа за успомену , бију се за барјачиће а после их први бацају на земљу!

:batine

Нама треба оно тврдо језгро од 500-700 људи ,  који певају , скачу , тапшу ... коцка , у којој ће свако ко приђе и стане у коп , бити уочљив да не пева , да не навија ! И ако жели да стоји ту , мора да се повинује околини и да грми. Е онда нам се неће дешавати да нам је коп од 2000 људи а чујемо се као да нас је 500 унутра. :bes

А што Ујка Вања рече , мало је људи који на трибину дођу само због навијања и љубави према Звезди . Данас људи долазе да би смуво тамо неку малу :finger  , да би показао своју нову мајицу , нове тике ... манекенише се по трибини и нормално је да најмање пажње поклања навијању !
Мислим да таквима нема ''помоћи'' и да на такве уопште не треба да гледамо у фазону , ''схватиће , треба их упутити'' ... и сл.

Ова тема је доста опширна , и треба јој посветити више пажње , али мање на форуму , а МНОГО више директно на трибини !
11
Quote from: "MC MaC"мислили сте да нема баш ништа? :finger

http://www.youtube.com/watch?v=TjxLJEhzrh4

;pljuga





Браво брате , супер су ово одрадио !!! namigivanje
12
Пивница / Дизајн зона
May 08, 2008, 10:23:14 PM
Ајмо , да не буде да ништа не радимо ...  ;pljuga



13
Пивница / Svaštara
May 05, 2008, 12:45:37 AM
Quote from: "Кале"Тражио сам на гуглу ал не избацује ми ни један сајт са преводима.

А бе , Бате , како бе не избаци ... :D

ПРЕВОДИ

ТИТЛОВИ


:finger  ;pljuga
14
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
February 14, 2008, 12:45:58 AM
?????? "????????" ?? ?????????

????????? ?????? ?????? ? ????? ?????????? ???? ????? ???????? ?? ????? ???????? ?? ?? 5:0 (3:0) ????? ???????, ???? ??????? ????? ????? ? ?????????? ?????????. ?????? ?????????? ???????? ?? ????? ?? ?????? ??????? ???, ? ??? ??? ?? ?????? ??????????? ????? ????? ??????????. ?????? ??: ??????????, ?????, ???, ???????, ??????????, ???????, ???????????, ???????, ???????, ???????? ? ?????????. ?????? ?? ????? ???????? ???????? ?? ?????(2), ?????????(35), ???????? (37. ??), ??????? (72) ? ?????????? (86. ??).
15
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
February 11, 2008, 12:41:12 AM
???? ?????? ?????? ?? ?????????? ?? ?????
?????: ????? | 10.02.2008 - 21:50

? ?????? ?????????? ???????? ????? ???????? ?? ????? ????????? ?????? ?????? ?? ????? ???????? ????????? ?????????? ?????? ?? 7:1 (2:0).

?????? ?? ???????? ?? ???????? ? 36, ??????? ? 38. ? 67, ????????? ? 51, ? 72. ? ?????????? ? 74. ? 90. ?? ?????? ??????, ? ??? ? 83. ?????? ?? ??????.
16
Терен / Млађе селекције
January 28, 2008, 11:17:49 AM
QuoteДвојица најталентованијих кадета Црвене звезде, петнаестогодишњаци Александар Ковачевић и Филип Ђуричић, одлазе у Олимпијакос.

"Илија Ивић, директор Олимпијакоса, уредно се јавио и рекао да планира да одведе двојицу наших дечака, Ковачевића и Ђуричића. УЕФА и ФИФА забрањују такве трансфере, али пошто су Грци обезбедили посао, стан и неопходне услове за њихове породице, ми ништа нисмо могли да учинимо", изјавио је Митар Мркела за "Курир".

Директор Омладинске школе црвено-белих је рекао да је покушао неколико пута да разговара са родитељима Ђуричића и Ковачевића, али да су га они одбили због Грка.

"Звезда једноставно нема финансијску моћ да парира Олимпијакосу и осталим богатим клубовима", навео је Мркела и упозорио да би талентована кадетска генерација црвено-белих у наредних неколико месеци могла да доживи још осипања, јер Звездине клинце желе и Фиорентина, Порто, Парма, Ливорно...

Мркела једини излаз види у томе да убудуће Звездина талентована деца са 15 година потпишу вишегодишње професионалне уговоре.

Председник Црвене звезде Топлица Спасојевић најавио је да ће се поводом овог случаја београдски црвено-бели обратити УЕФА.

"Покренули смо акцију и већ смо консултовали адвокате. Уз подршку ФСС писаћемо УЕФА и обавестити их да су њихова правила злоупотребљена и да нам се буквално краду деца", рекао је Спасојевић и додао да ово није очекивао од Олимпијакоса и Ивића, са којим су имали добре односе.


(МОНДО)
17
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
January 27, 2008, 01:41:15 AM
?????? ??? ?????? ????? ?? ?????? ????? , ?? ???2 , ?????? ??? 5 ???!!!
18
Терен / Снимање фудб. утакмица!
January 26, 2008, 10:04:01 PM
Црвена Звеза - РЕАЛ (М)  3:2
1/4 финале КЕШ-а '86.
1. утакмица

Квалитет слике 3/5





DOWNLOAD
DOWNLOAD
19
Терен / Снимање фудб. утакмица!
January 25, 2008, 02:05:08 PM
Набављена је утакмица са Реалом из Мадрида , на Мари , из 1986. год, 1/4 финале КЕШ-а , 3-2 смо добили!

Биће постављена за који дан!!! ;pljuga
20
Терен / Снимање фудб. утакмица!
January 24, 2008, 03:27:28 PM
Ево и мирор на РапидШер :


DOWNLOAD