Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - CEBEP

21
Ево га поново неки спасилац Српског фудбала, Тома гробар, заговара некакву носталгичарску лигу. Пошто је сточар то се од њега и очекује да ради. Сточари ће једва дочекати такву лигу да поново поврате своје добро-комшијске односе са балијама и усташама. Тако је увек било, тако ће и бити.... А када се шиптарима дозволи играње у таквој лиги онда ће по старом добром обичају ФК Пакистан да покупује пола играча ФК Приштине. И то је већ виђено....
Изгледа да ће требати још много година да прође да никоме никада не падну тако глупе идеје на памет. Те идеје долазе од шетајућих костура Брозовог режима који су роварили у фудбалу 50 година и којих ратови и страдања нису научили памети. Такви људи попут бата Ђоре, Ћурковића, Томе гробара и осталих су и даље невероватно јаки. Још се ова земља није ослободила комунизма и идеје југословенства. Владе се лако мењају али мозгови и начин размишљања људи у овој земљи је поражавајући. Ово већ задире у дубоке студиозне анализе и истраживања психолога-социолога у вези за сада не излечиве болести која се зове "братство и јединство." >:( >:(
Што се тиче лиге у којој би били Грци, Румуни, Бугари, Мађари немам апсолутно ништа против и мислим да би гостовања на таквим текмама била јебено добра. Али много пре тога треба за промену направити бар 6 нормална стадиона у овој земљи а не градити јебену кућу фудбала у Пазови која ће бити стециште јагњећих бригада и јахача апокалипсе Српског фудбала.
22
Синуло ми је у једном моменту да се неке ствари пребаце на нову тему јер је Мирнес дефинитивно део прелазног рока мада је његов случај због написаног горе врло осетљив. Неколико ствари на које желим да се надовежем.

Quote from: obelix on February 02, 2009, 01:15:27 PM
Сваки играч може да се отера кроз пар месеци... Али већ сада треба да се седне и да се види шта и како даље.

Исто тако, став о одласцима на КК од тог тренутка мора да се промени, јер делује лицемерно а и већ је кренуло полу организовано навијање на КК...

Поново ћу да поновим оно што сам изнад додао. Мирнес као Мирнес није проблем јер је лако отерати једног играча на овај или онај начин. (оbelix навео пар варијанти) Проблем са Мирнесом је много већи гледајући позадину целе ствари.
Пре отприлике 6 месеци написао сам да ми смета дизање руке од баскета и стављање проблема под тепих и са управом и у вези Елмедина. Мислим да се није реаговало како је могло када је Елмедин дошао и сада имам утисак да су се Мишковићи и остали навадили у стилу "када смо ми попили фору са Елмедином попићемо је и са Мирнесом." Треба заузети јаснији став по овим питањима јер се стиче утисак да су људи прилично збуњени тренутним дешавањима у вези КК-а и одлазака на баскет јер се очигледно не зна или се није довољно добро чуо или разумео став наше групе.

Quote from: Red Star Forever on February 02, 2009, 01:41:08 PM
ИЛИЈА МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ!!! И то заједно са својим Мирнесом!!! Па јел ти ми личимо на идиоте... Не волим новинаре, али заврћеш их месецима, шта си ти истриповао, ко си ти... Прича се да се у преговорима са играчима понашаш као кретен, наводиш људе да мисле како је некима боље у Борцу него у Звезди, како неки траже од Звезде исто као и од Манчестера... Јел ти стварно мислиш да смо ми луди???!

Дакле, Делије, памет у главу и следеће потезе које будемо чинили ћемо морати не три пута да меримо, него и десет, па тек онда да једном пресечемо!!!

Ја сам скапирао да је његов коментар у вези Борца био ироничан у смислу када нећеш код нас онда остани у Борцу па освајај титуле а зна се да Борац вероватно никада неће освојити титулу. Илија нам је дефинитивно опалио шамарчину са Мирнесом али мислим да ће маске убрзо почети да падају ако не сада онда већ после дербија. У сваком случају наставак сезоне ће бити врло занимљив. Памет у главу и са ФК и КК као и режимским олошем јер је ово по мени један од највећих тестова које смо до сада имали.
23
Quote from: фрактура on February 01, 2009, 10:49:19 PM
А да не причамо о томе да се сваки коментар који није хваљење не дозвољава...

Мада се не бих сложио са Храбрим да су то само они који не посећују Маракану,имамо ми доста звездаша који су ''проевропскиБ92 оријентисани'' и којима не смета да мирнес сеад носи црвено-бели дрес

- Што се тиче главног сајта ФК-а треба само погледати ликове који остављају коментаре и све ће вам бити јасно. Ко оставља или чита коментаре на Б-92 или на Трибини не могуће је контролисати али се јасно зна да нико нема права својевољно да иступа испред навијачке групе "Делије Север."
- Мирнес је најмањи проблем у овом моменту. Питање појединца се лако решава али за питања будућности клуба, дугова, понашања у јавности, опхођењa према клупским легендама ће очигледно морати говњива мотка да ради.... >:(
24
Quote from: Храбро срце on January 30, 2009, 11:10:50 PM
Мирнес Шишић АЛИАС Кристијано Роналдо :D   
http://www.youtube.com/watch?v=H-rIUVlDz0c&feature=related 
Овај ако се буде овако ширио,има да му сломе ноге већ после 2 утакмице!Знамо сви како смо пролазили са ликовима који су куповани преко ДВД'а и you tuba,али закључак је да овај ставрно се уживљава у улогу Роналда!
Ивић нам је закувао чорбу и то велику!Поставља се питање шта ће Делије да кажу на све ово!?Мислим ако се у баскету дигла толика фрка око Елмедина Кикановића(због којег се наводне и бојкотује баскет),шта ће бити са Мирнесом!?Одавно смо закључили да је кошаркашка управа и ова са Маракане иста,па је лако могуће да падне бојкот и у фудбалу!У свком случају биће ЛУДИЛО на СЕВЕРУ од првог кола!
Е сада коначно идем мирно да спавам јер немам више разлога за бригу. Довођењем Шишића решили смо све проблеме и на терену и фанинсијске и какве год хоћете. Са Шишићем нема зиме. Са Шишићем у Лигу Шампиона. Са Шишићем следи отплата свих дугова. Са Шишићем на кров Европе и Света. Питање је дана када ће Шишић да постане шеста Звездина Звезда. Цела Звезда за Шишићем има да се креће.

Мирнес Шишић, један је Мирнес Шишић!
Песму пева Маракана за Шишића Мирнеса...
И све набије на курац Мирнес Шишић!
25
Quote from: Дражо on January 28, 2009, 06:26:55 PM
Гжегож Броновицки се вратио у БГ,али не да игра већ да тражи паре које му дугујемо...наиме реч је о 180.000 јевреја...у супротном прети тужбом коју ће поднети УЕФИ..чак је дао рок клубу од 7 дана да се исплате дугованја...
Брука!


Овој листи треба придодати и следеће играче-тренере-менаџере који имају сличан проблем са не исплаћеним дуговима:

1. Александар Јанковић
2. Никола Жигић то јест Милан Ћаласан
3. Драган Младеновић
4. Молина
5. Лукаш
6. Сузуки
7. Салас

И онда како веровати да је дуг само око 16 милиона. У овој земљи уговор и потпис апсолутно ништа не значе тако да није ни чудо што многи играчи неће да дођу у Србију а камоли у Звезду. Да не причам о бившим асовима клуба који када дођу у Београд Маракану заобилазе у широком луку. Углед клуба је толико нарушен да стављање ових проблема под тепих и заваравањем јавности неће ништа добро донети.

Бурзановић, пичка у души а срце као у чворка. Неко је споменуо да је дао 4 гола сточарима. Па да ли је то успех? Те сточаре смо добијали када и како смо хтели свих ових година на овај или онај начин. Да је то рецимо неко поменуо за Пјановића или Жигића који су их редовно трпали годинама онда би то био изгледнији податак. Увек ће ми остати у ружном сећању она идиотска утакмица против Ренџерса када нисмо могли једну једину прилику да створимо на Маракани а ту једину прилику на самом почетку текме је имао Бурзановић који је изашао очи у очи са њиховим голманом и имао толико времена да је могао да запали цигару и поједе ћевапе пре него да шутира али се Бурза усро од пуне Маракане па и од самог себе тако да је шутирао у свом стилу а знате и сами како је све завршило... Таленат "да" али велика пичка у души. Нама не требају вечити таленти који ни себи самима не верују него играчи који су способни да направе превагу на терену. Е за ту превагу треба имати муда који дотични никада неће имати.
26
- А да ли се неко сећа гужве око могућег Бастиног преласка у Вошу? Иста варијанта: COPY-PASTE.
Дакле, без ложења, од Коромановог преласка у Вошу нема ништа.

- Једина светла тачка ове управе до сада је Ивић.... Сваки пут када га видим изгледа љут и надркан, једва да нешто прича а много ради и то је профил лика који нам је у овом тренутку потребан.

- Играчи који не прођу лекарске прегледе не могу и не смеју да потписују никакве уговоре па макар то био и Кристијано Роналдо. Правила су јасна и она се врло добро знају.

- Резултати у наредним утакмицама ће им свима судити у сваком случају...
27
Quote from: deda on December 18, 2008, 02:04:42 AM
oпет неће да кажу колики је буџет...
кажу (парафразирам) Илићу су дата одрешене руке да доведе кога хоће... а буџет ће бити онолики колико играчи буду коштали  ???  Да ли сам само ја у питању или и вама овако дипломатски одговор не штима?

Феноменално! Значи укључујемо се у трку за Ван дер Вартом који је на изласку из Реала а богами намеће се ту и Мајкл Овен а чујем да је и Жигић не задовољан статусом у Валенсији тако да ће он као и Овен дефинитивно правити велику конкуренцију искусном и прекаљеном Субашићу. Све лажов до лажова а ти процени и сам колико је то што је речено реално....
28
Мислим "преломна утакмица сезоне"... Па за нас како играмо је свака текма дерби и утакмица сезоне. Ради се о томе да и ако сточаре добијемо у свим дербијима до краја то у принципу не вреди пуно (осим личне сатисфакције појединаца) када нам поједини Хајдуци, Борци и Јавори константно кидају бодове не само на страни него и на Мари.
29
Quote from: rukometas_bg on December 14, 2008, 08:06:15 PM
Не спорим ја да је Чеда наследио крш екипу и да је помак евидентан.
Али само погледај поставку против Хајдука и схватићеш колико "знање" има што се тиче поставке игре
Николић који је постао стандардан у првој постави је могао да бира што се тиче картона. Чеда га не ставља у тим али га ставља на клупу што значи да следећу мора да паузира  ???
Томовића који је штопер ставља на задњег везног, Марковића са једног бека премешта на другу страну, а Петковића који је бек ставља на штопера. Мени још увек није јасно шта је покушао

Ево и делимичног одговора. Преузето са: www.crvenazvezda.com

"Субашић је имао операцију зуба и велики оток. Николића сам желео да сачувам, да одради паузу због картона па је Томовић уиграван тактички за задњег везног. Ипак, кад се надан утакмице појавио Субашић са огромним отоком морао сам Николића за сваки случај на клупу али нисам желео да мењам уиграну тактику. Тако је Марковић био на левом беку а Томовић задњи везни, Петковић штопер. Ипак, по мени то није утицало већ чињеница да нисмо могли да рачунамо на Субашића и Сомеа."

А ја бих само додао да је највећа штета што није могао да рачуна на Клеа.
30
Quote from: Пијанац on December 13, 2008, 07:58:40 PM
За почетак ћу рећи да је добра ствар то што је Ивић јесенас доста путовао, да је гледао уживо играче на 3 континента и да је то помак који улива наду. Сви знамо како смо до сада пролазили са надалеко чувеним јутјуб скаутингом.  :(

И још да додам да је Ивић управо био у Турској са нашом репком на текми против Пољака да види неке играче на делу. Шта је видео и запазио сазнаћемо ускоро...
31
Нисам био присутан неколико дана па када сам прочитао неколико ствари са форума морао сам да направим пар коментара....

Quote from: Храбро срце on December 13, 2008, 11:48:55 AM
Quote from: _simke_ on December 12, 2008, 11:02:44 AM
Што је Тричковски јајара?По мени,он има највећи потенцијал у Звезди.

Пази ако се неварам Тричковски је дошао у Звезду у јануару !најављиван је као нови Панчев и врхунски нападач !


Е видиш то је једна огромна заблуда. Не заборави да Панчев никада не би био то што јесте да поред себе није имао једног Деју, Робија, Југу. Остало ти је надам се познато.

Quote from: rukometas_bg on December 13, 2008, 11:59:51 AM
Што се мене тиче заболе ме за титулу ако Ивић направи екипу која ће следеће сезоне презимети у купу УЕФА. Треба сменити тренера и полако почети са формирањем екипе за наредну сезону

Ја мислим да би најбоље било да после свака 2 до 3 кола шутнемо тренера и доведемо новог. Тако би можда коначно ред дошао и на мене да и ја мало заседнем на клупу. Дајте уозбиљете се мало. Чеда је наследио кршину од екипе какву вероватно ни у најлуђим сновима није могао да замисли. Његова улога је да гаси пожар и да нас доведе што пре и што ближе стоки. Нека свакоме буде по заслузи и он нека одговара за своје грешке али немој трпати неке ствари које Чеди не иду на рачун. Једна од формула стабилизације је не мењати тренера после сваке полу-сезоне. Чеду треба пустити да ради свој посао и не треба се мешати. Већ смо се дебело опекли у вези Салета Јанковића и надам се да су после тога и највећи балвани научили лекцију.

Quote from: Храбро срце on December 13, 2008, 03:27:30 PM
Међутим ја идем на утакмице да будем део Севера,да будем део најбољих навијача на свету !Али ипак бих волео да то све што дајем на сеевру,да као награду добијем добру игру и победе нашег вољеног тима !

Победе вољеног тима ћемо моћи да очекујемо тек када и ако се приватизација одради како треба и постоји јасан буџет за појачања. У оваквој ситуацији Север може да чини чуда као што између осталог и ради али не можемо ми сада да се поскидамо па да улетимо и играмо место ових наших нојева. Они би можда и желели али немају довољно знања за тако нешто. И тај проблем иде на адресу претходне управе.
32
Пар ствари које су ми остале упечатљиве....

Бурзановић...... Ја стварно не знам шта је у глави овог фудбалера али ја никада нисам видео депресивнијег човека од њега. Оно што још више нервира је његово индолентно понашање. Тај никада није направио клизећи старт, улетео неком у ноге, жртвовао себе ради тима. Нема шансе. То је један од оних вечитих талената са којим просто не знаш шта да радиш. Године пролазе а он животари у тиму, преживљава клупске промене на пољу тренера који су му руку на срце давали да игра на кашичицу. Вероватно је то и заслужио...

Ибрахим Гај....... Овај играч изјављује како нема ништа против да каријеру заврши у Звезди???!!! Пази, ја се не сећам да је неко то од наших играча изјавио у задњих не знам колико година. Што је најгоре, колико год је тај Гај понекада грешио јасно је да одбрана не функционише добро без њега. На све то наша управа се не оглашава правећи се блесава. Да ли је могуће да стока гледа само како да заради и на некоме који је не само потребан него ко нема ништа против да заврши каријеру у нашем клубу. Управа би продала и рођену кеву јеботе за које милионче. Опет ћемо до године или на овој полусезони да распродамо и оне који нешто вреде и оне који ништа не вреде па ћемо по ко зна који пут склапати тим готово од нуле. И тако годинама....
33
Quote from: Red Star Forever on December 01, 2008, 02:44:27 PM
Има ли ико, онако искрено, појма о томе шта се тренутно дешава у нашем ФК-у???! И да ли је председник само први међу једнакима у управном одбору или је његов глас јачи од свих осталих из управе заједно... Па ако је он против булића (једино у чему га подржавам) ко онда доводи истог???!

Ево ти нешто најискреније.....
Поново исти извор (Спортска Централа) чисто да вам не промакне па када пропадне и ова управа можете простом математиком да дођете до закључка колико ћемо у том тренутку да будемо дужни.
QuoteНови кредит за Звезду
02.12.08. 23:30

Док челници Црвене звезде упорно избегавају контакт са новинарима, у јавност је процурела информација да се клуб поново задужио путем кредита, пишу "Новости" од среде.

Само је сада питање колико су лове позајмили. На западу постоји једно правило пословања а то је да када си дужан и када не можеш да вратиш дуг који си направио онда ти угасе фирму или ти банка присвоји кућу у зависности од тога око чега си се задужио. Валенсија је рецимо у дуговима око 50 милиона евра и прича се да ако клуб не набави паре може да се угаси негде после нове године.
Ех, а када се сетим што је лепо било обећавати куле и градове у предизборној трци. Када се толико времена потроши на срозавање и блаћење свог против кандидата на најниже могуће гране, онда се после тога нема ни снаге ни могућности да се нешто уради када седнеш у фотељу. Да не говорим о "знању" у вези промена које никада није ни постојало...
34
QuoteИзвор: Спортска Централа
И даље без договора

Бивши тренер фудбалера Црвене звезде, Александар Јанковић, и даље чека да му бивши клуб исплати обавезе предвиђене уговором који је званично и даље на снази.

Ма добиће он паре... ево стигла је нова управа а паре само што нису. Пре тога ће морати још неколико Делта Ситија да отворе по Београду а онај планиран на Ауто Команди ће не сумњиво бити највећи. Или ће можда стићи паре директно из ресторана у Холивуду па ће вероватно онда о истом трошку да намире и дугове према сточарима...
А Сале је отпуштен да би се довео маг фудбалске игре Здењек Земан у клуб. Е јебем те животе....
35
Quote from: Вечити ДЕЛИЈА on November 28, 2008, 09:27:18 PM
:o  ???
Па ајде бар да се сви сложимо око тога да не треба дозволити ни сад, ни за 100 или 1000 година да неко као појединац буде на челу нашег клуба и води као такав главну реч о свему. НИКО НИКАДА! Ел је могуће да сви не размишљамо тако? И Север и Исток и Запад и Југ и они који Звезду прате путем тв-а, новина, интернета... По мени, колико је ова тема око приватизације сложена, толико је (бар што се тиче Црвене Звезде) и просто доћи до коначног закљука, тј. онога што не смемо дозволити ни у ком случају!

Појединац никако не сме да купи клуб и мислим да је то до сада јасно. Појединци могу али до 49%, осталих 51% кроз деонице које ће моћи да купе навијачи и љубитељи клуба па ко воли нек изволи. Слично као у случају Барсе и Реала.

Quote from: nisam_zdrav on November 29, 2008, 12:39:45 AM
Quote from: Пијанац on November 28, 2008, 09:23:27 PM
Званични сајт јавља да је Звезда споразумно раскинула уговор са Мисдонгардом Бетолигаром. То је фудбалер који је доведен ван прелазног рока, на врат на нос што би се рекло. Ипак за годину и нешто дана није по мени добио адекватну минутажу да покаже шта уме. Живо ме интересује да ли ће направити нешто од своје каријере.

Са друге стране је добро то што су почели да раскидају уговоре са играчима за које су проценили да су непотребни. Имамо превише играча и треба то некако свести на нормалну бројку, а то је 22 до 25.
Мени криво за Мисдонгара... Имао сам утисак да он може много...
Ма не да је добро него се многим играчима треба захвалити и пожелети им срећан пут. Од гована се пита не прави. Да ли је Мисдонгард могао или не није више толико ни битно. Да је могао вероватно би се до сада показао у најбољем светлу као на пример Клео.
36
Из Блица:

Бутулија остаје тренер Црвене Звезде

Игор Бутулија остаје на месту тренера рукометног клуба Црвена звезда пошто је данас Управни одбор клуба поднео оставку.
Управни одбор рукометног клуба Црвена звезда је у понедељак сменио Бутулију због лоших резултата, пре свега у првенству.
"Управни одбор поднео је оставку због финансијских проблема и биће формирана Радна група која ће наредних дана покушати да подигне клуб на виши ниво", изјавио је Бутулија агенцији Бета.
Према његовим речима, овај УО није могао да изнесе финансијске обавезе клуба, и затражио је помоћ Спортског друштва.
"Остајем на месту тренера. Врло брзо ће се одржати сасатанак и формирати нови Управни одбор са новим људима, тако да ће рукометни клуб бити подигнут на виши ниво. Договорили смо се да више нећемо излазити са новим причама у јавност и потрудицехемо се да играчи имају одличне услове за рад", рекао је тренер Звезде.

37
Ух, ово се установило као прејако такмичење у овом тренутку за нас. Бутулија је по мени највеће појачање клуба које су на паузи одрадили. Јасно је да се недостатак новца што је повезано и са довођењем искуснијих и прекаљених играча одразио на ово такмичење. Не можеш да нападаш овакву лигу са децом. Не постоји стварни вођа екипе на терену који би био у могућности да подигне екипу у сваком тренутку. Клинци су одлични и талентовани што мислим да је довољно за нашу лигу али не и за Европу.
38
Едит на моју претходну поруку:
Волео бих да Север у суботу бар једном скандира име Пижону и Савићу као некада... Чисто ради подршке јер тим људима мора да је убедљиво најтеже после оне непријатности и забране уласка у клуб.

Из Монда:

QuoteДушан Савић је једном припаднику обезбеђења рекао:"Јеси ли ти, бре, нормалан? Знаш ли ти ко сам ја? Четрдесет година сам учествовао у стварању овога овде!"


39
Страшно је ово што се дешава. Без улажења у анализе Бингулца или конобара...  Не дозволити улаз Савићу, Пижону и Карасију је злочин за који ће неко морати да одговара.
Стока не васпитана. Све је намештено а клуб је толико труо да трулији не може ни бити. Маса тих ликова фудбал уопше није ни шутнула у животу али им је зато зинула гузица да на свој рачун ставе по неко милионче највероватније од продаје Милијаша још сада на зиму.
У овој држави су све вредности које су некада биле алфа и омега срозане на најниже гране. Све је обезвређено тако да није ни чудо што нас нико и не цени јер пре свега ми сами себе не ценимо. Ситни лопови, менаџерчићи и олош који је раније крао клуб то не сумњиво наставља да ради и сада. Довели су маторог сенилног старца да буде пиун за њихове даље баханалије са ФК-ом. А народ... народ је стока за поткусуривање као што је то одувек и био случај. Освојиће по неку титулицу да би замазали очи свима у овој овчар лиги па да то онда дижу у небеса.
Рекао сам раније и опет ћу то поновити... Док газда не дође и не купи клуб све ће ово бити бламирање и фарса. Али и за то су се они већ спремили. Када се закон изгласа не секирам се ја да ће они поново наћи неког Тројанског коња који је већ спреман да улети на ту функцију. Једина је разлика што ће му се онда сви обраћати са "газда" а не са "конобаре."
И у мало да заборавим.... Наш новопечени председник је поносан са његовим ресторанским бизнисом а већ је успео и да коригује новинаре да он у ствари и није био конобар него помоћник конобару.
40
Терен / ТК Црвена Звезда
November 08, 2008, 06:22:12 AM
Отишао сам све до неких постова са овог форума чак до 2005 године међутим нисам могао да нађем топик у вези Тениског клуба па сам био принуђен да отворим нов топик.
Треба ми прилично хитно информација у вези Тениског клуба.
После оне пародије из задње сезоне када смо за освајање првенства играли са сточарима и када је титула требала да се донесе за "зеленим столом", ко је на крају постао шампион Србије у тенису?