Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - refleks

1
Quote from: "mrkavac"Oko 10 sati pocela je da se stvara mala guzva ali je karata bilo , a nije mi bilo jasno kako tapkarosi prodaju kartu po ceni  :zbunjen

Tako sto imaju prijatelje iz Pionira koji nabave karte za dzabe i to veliki broj pa im oni prodaju i verovatno dele zaradu.I naravno isplati im se da prodaju karte po ceni.Jednom kada sam kupovao pljeskavice u Pioniru ispod Grobarske tribine,ovaj sto przi pljeskavice dao je na moje oci pun stos karata tapkarosu da proda.
2
Partizan dobio drugi meč, plej-of se nastavlja bez publike

Direktor Sinalco Superlige Predrag Bojić odlučio je da registruje drugu utakmicu finala plej-ofa sa 20:0 u korist Partizana, zbog toga što se igrači Crvene zvezde posle incidenata i prekida nisu vratili na parket.

Istom odlukom predviđeno je da se finalna serija nastavi, ali bez prisustva publike.

Partizan sada vodi sa 2:0 u seriji, a treća utakmica je predviđena za nedelju u 20.00 časova, uz TV prenos.

Izvor:Sportskacentrala
3
Meni je burazer kosarkas Fmp-a i bio je u hali posto su imali posle Derbija mec sa Hemofarmom.Snimio je telefonom deo atmosfere i kaze da je navijanje bilo strava.Kaze da su Delije bile mnogo bucnije i da su nadglasali Grobare.

Mi Delije mozemo uvek da budemo pristrasni pa sam vam preneo utiske totalno uzdrzanog decka.

Svaka cast na pobedi.Odigrali su fantasticno.Samo sam gledao Duleta Vujosevisa kada ce da pukne od muke.Zao mi je sto Fmp nije u finalu sa Zvezdom.

Pozdrav za sve Delije.
4
Северна трибина / Caffe Web Shop
January 02, 2006, 07:28:18 PM
Kizo,koliko sam razumeo na disku je trebalo da se nadje snimak sa utakmice Strazbur-Crvena Zvezda.Sta je sa tim ?