Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - supreme

1
Пивница / U-21
May 24, 2006, 05:17:17 AM
Ako ovako nastavi, Boško nikada neće postati fudbaler. Jedan odlazak kod psihijatra mu nikako ne bi škodio.

A što se tiče Ivanovića i Stepanova, džabe što su oni odigrali 80 minuta dobro kada su preostalih 10 skroz usrali. Zbog njihove zajebancije na 20 metara od gola Stojković je morao da vadi loptu iz mreže. Biševac je bio iznenađujuće dobar i to može da nas raduje.
2
Пивница / F I L M O V I
May 12, 2006, 10:46:43 PM
Pre svega za Bojana, ali i za ostale koji prate stare filmove... Francuski film "Profesionalac" sa
3
Пивница / E-mule
March 13, 2006, 05:32:18 AM
Ares ima solidne baze, brdo muzike i softvera, a i filmovi se sasvim lepo skidaju. Ako imaš dobru vezu, može da bude bolji i od Torrenta. Kao što rekoh, probaj:

http://www.filehippo.com/software/p2p/

Inače, ovaj sajt je keva, odličan softver za sve potrebe.
4
Пивница / E-mule
March 10, 2006, 04:38:53 AM
Kizo, jesi li probao Ares? Radi na istom principu kao i utorrent, znači spaja parčiće iz više izvora u jedan celi fajl, samo što (barem se meni tako čini) to radi brže. U svakom slučaju, ništa te ne košta da probaš.
5
Пивница / Генерал Младић
February 24, 2006, 11:40:42 PM
Ne želim da polemišem o tome da li je Mladić heroj ili nije, ali moram da naglasim nešto što su mnogi zaboravili, a čime je general umnogome sebi iskomplikovao život. Jednom prilikom je ekipa CNN-a posetila Mladićevu jedinicu nad Goraždom u nameri da napravi prilog o ratnim dešavanjima u tom području, a general im je velikodušno dao ekskluzivu: "Za CNN po Goraždu - pali". Ta slika je obišla zemaljsku kuglu i ne samo da je svet Mladića doživeo kao ratnog zločinca (ne kažem da on to jeste), već i ceo srpski narod. Moglo je sve to mnogo drugačije, bez kurčenja koje nam je donosilo samo glavobolje...
6
Forum on English/Russian / Hi,there!
February 17, 2006, 03:28:02 PM
Hi, there and wellcome. Are you a new fan of Red Star? If you are, I suppose it's because of Suzuki  :)

Hope you can tell us what can we expect from him

Regards!  ;pivo
7
Пивница / F I L M O V I
February 15, 2006, 01:30:42 AM
Par komedija za opu
8
Пивница / F I L M O V I
February 01, 2006, 06:54:11 AM
OK, to su bile tehnikalije, da pricamo opet o filmu. Za ove grozne vremenske uslove preporucujem kultni film "Meet John Doe" i po ko zna koji put (i jo
9
Пивница / Kad jaganjci, telad i prasad utihnu
January 24, 2006, 04:42:19 AM
Quote from: "LukaLoko"Bolest se zove zoofilija. :o

Gospode Bože...  :zbunjen  Zoofilija je ljubav prema životinjama, a seks sa životinjama je sodomija, baš kao što je 100% antimiš napisao.
10
Терен / Odlasci / Dolasci
January 19, 2006, 11:54:12 PM
Bane Ivanović ode u Lokomotivu iz Moskve za 2,2 miliona.  :bes

OFK nije hteo da ga proda nama jer su znali da više love mogu da izvuku od Rusa. Jbg, može im se, kad imaju odlične mlade odbrambene igrače. Koliko su ih samo do sada zavalili i uzeli para (Tošić, Jokić, Baša, Rajković...). Sa Banetom je posao trebalo završiti na početku sezone, ovako možemo samo da se pomolimo da Kaje dođe u Zvezdu.
11
Пивница / Kucke
January 19, 2006, 11:20:15 PM
Stephanie Seymour, proganja me nocima...



12
Пивница / SPORTSKI KOMENTATORI
January 15, 2006, 06:11:03 PM
Hehe, skroz sam zaboravio na ovaj topik.

Nego, jeste li pratili neku od utakmica Intera koje je ove sezone prenosio Mihajlovski? Ako niste, obratite pa
13
Терен / Odlasci / Dolasci
January 14, 2006, 02:11:47 PM
Ne bih se složio sa tobom jer treba nam iskusan i dobar defanzivac koji će odmah moći da igra za prvi tim. Ne može Adamović iz Borče odmah u prvih 11 u Zvezdi, nekako mi to nije baš najpametnije. Bio bi ekstra potez kada bi došao Kaje, tako bismo zakrpili zadnju liniju koja nam je najslabija karika.
14
Пивница / Punk Rock
January 05, 2006, 01:42:17 AM
Malo off topic, ali mislim da će svim ljubiteljima muzike ovo koristiti.

www.allmusic.com

Registrujete se u gornjem desnom uglu i onda slobodno vršljajte. U arhivi postoji gomila bendova i muzičkih izvođača sa svojom istorijom i kompletnom diskografijom (možete čak i da čujete deo od svake pesme). Kad provalite šta vam treba, onda pokrenete Soulseek, Ares, E-mule ili bilo koji od peer-to-peer programa i skidajte do mile volje. Američka hardcore i grunge scena je posebno dobro pokrivena, a takođe i evropska.
15
Терен / Odlasci / Dolasci
December 29, 2005, 09:21:06 AM
Quote from: "Pjer"Đokić?
Kome li se čini usluga dovođenjem ovog prosečnog igrača?

A kakvi su, izuzev Žigića, naši napadači?  :zbunjen
16
Терен / Odlasci / Dolasci
December 29, 2005, 03:56:43 AM
Najbolji napad našeg šampionata pojačava se za prolećni pohod iz Voždovca. Dušan Đokić (25), golgeter ekipe sa Dušanovca, na pragu je selidbe na "Marakanu", pošto je imao razgovore sa predsednikom Crvene zvezde Draganom Stojkovićem. Sada se čeka sporazum klubova, pa će crveno-bela "devetka", posle Marka Pantelića dobiti novog vlasnika.
- Bio je dovoljan samo jedan razgovor sa predsednikom Stojkovićem da mi se ispuni životna želja, koju čekam skoro 15 godina, da zaigram za Crvenu zvezdu - rekao je kao iz topa Đokić. - Dobio sam konkretnu ponudu, koja se poklapa sa mojim ambicijama da napredujem u velikom klubu.
Prošao je stasiti golgeter mnoge beogradske ekipe: Rad, Zemun, Obilić i Voždovac, za koji je jesenas postigao 10 pogodaka.
- Igrali smo odlično zahvaljujući treneru Mihajilu Ivanoviću, koji je znao da složi dobitnu kombinaciju. Posle nekoliko kola golgeterskog posta, krenuo je uspon, a ovaj poziv svakako je kruna moje karijere. Ogroman rad i trud će se konačno isplatiti.
Neki pozivi iz Evrope su kovertirani, pošto je Zvezda bila brža i bliža.
- Pričali su mi prijatelji da sam na meti ljudi sa "Marakane", ali sam se u to uverio posle razgovora sa predsednikom Stojkovićem, koji je bio korektan i konkretan, a na meni je da na proleće opravdam očekivanja.
Potpis ugovora očekuje se prvog dana plelaznog roka, 9. januara 2006.
- Reč je za mene zakon i neću je prekršiti. Očekujem da mi u Voždovcu izađu u susret, pošto imamo džentlmenski dogovor. Cenim Žigića, Purovića, Raškovića... jaka konkurencija prija, ali ja jedva čekam da počnu pripereme i utakmice - konstatovao je na kraju Đokić.
Očekuje se da stopama Đokića krene i Dušan Anđelković, levi bek Voždovca, koji je, takođe, na listi pojačanja Crvene zvezde.

DEVET PROVERA ZA PROLEĆE

Poznat je plan pripremnih utakmica Crvene zvezde na Kipru i u Antaliji. Serija prijateljskih mečeva počinje u Aja Napi, protiv Krakovije (19. januar), a zatim slede utakmice sa Liteksom (20), Paralimnijem (24), Omonijom (25), Steauom (28) i Artmedijom (29. januar).
U Turskoj će crveno-beli imati samo tri provere: Nafteks (5. februar) Džef Junajted tri dana kasnije i GAK (11. februar).

"JUVE" NA OTVARANJU

Crvena zvezda i Juventus će 13. februara otvoriti tradicionalni međunarodni turnir mladih igrača u Vijaređu (1985. godište i mlađi), a protivnici crveno-belih u grupi biće još Lacio i Anderleht.
17
Терен / Odlasci / Dolasci
December 27, 2005, 05:30:51 AM
Quote from: "SerbianEagle"Ako je vjerovati SC, Kastroman i Ortega su blizu Marakane, kao i Julijano. Galjardo je rezerva, ako propane transfer Kastromana ili Ortege.

Ali najbolja vest je da niti jedan od ovih gore pomenutih ne utice na dolaske Caillea, Jelenkovica, Gutija...

Meni se cini da ce Zvezda imati bar 4 nova lica na proljece, a svi pojacanja u svakom smislu te reci.

Napred Piksi i Dika  :sampion

U ostalim vestima, na mracnoj strani grada hoce da angazuju Giovanni Elber-a.

Kastroman mi je jedan od najomiljenijih igrača iz perioda dok je igrao za Lacio, a od preostale dvojice mislim da je Galjardo bolja opcija jer Ortega je vrlo zajeban lik, prgav je i užasno tvrdoglav, nemoguće je sarađivati sa njim na bilo koji način. Ali, i Turci su jako zajebani, tako da je Arijel morao da pobegne iz Fenera glavom bez obzira.

No, Sportskoj centrali nije baš previše za verovati, tako da se ne ložimo previše. Ako bude, biće super...
18
Терен / Istočna liga?
December 25, 2005, 10:49:06 PM
Quote from: "Red Star Forever"Можда, не знам... Али и ја би више волео да се у нашој земљи оживе фудбалски центри, да већи градови уложе у своје клубове, да локални "бизнисмени" виде своју зараду у тим клубовима, а не да свака шуша купи неку БГ екипу и онда праве разне трамвај лиге... Недостају некада стандардни ЈУ прволигаши, Ниш, Суботица, Крушевац, Крагујевац,па и градови са добрим стадионима Параћин, Пазар, Шабац итд... Доста добрих гостовања... Из те приче би дошао квалитет, најбољи би стварно и долазили до лиге шампиона и источна лига шампиона би била непотребна... Можда би била добра као неко прелазно решење, чисто да се узме мало пара, да могу да се доведу квалитетнији играчи, да се улаже у инфраструктуру итд...

Znaš, u teoriji je tvoja ideja sasvim na mestu, ali lokalni biznismen treba da ima do jaja mnogo para i da ga baš zabole za njih da bi klub koji on kupi mogao da preživi i funkcioniše. Po pravilu, svi veći gradovi iz unutrašnjosti su ekonomski pukli, tako da su pare za sport na poslednjem mestu. Reći ću ti samo da je stadion Napretka nekoliko meseci bio bez struje i vode, a svake godine se ponavlja ista priča - nađe se sponzor kluba u minut do 12 za neke smešne pare, tako da se vrlo brzo dođe do kašnjenja plata itd. Proletera više nema, a grobarska bagra Vučurevići žele da postave onaj seljoberski klub na njegovo mesto. Ma, šta da ti pričam, sve ti je jasno...

Neka se klub zove FK Borča Greda ili FK Kovilovo, ali on će biti interesantniji svakom biznismenu samo iz jednog razloga - jer je iz Beograda. Ali, to je izgleda kod nas neminovnost, jer smo još uvek na početku "Faze ulaska prljavog kapitala u fudbal"...
19
Пивница / Liga Shampiona
December 20, 2005, 01:22:29 PM
Quote from: "capocrimi"
Quote from: "supreme"Liverpul ove godine nema teoretske šanse da ponovi uspeh. Ako se sve kockice poklope, Barsa i Juve igraju veliko finale i katalonci postaju novi prvak Evrope.

а како то мислиш да се поклапају коцкице?

пОзДрАв!!!

Mislio sam na ž(d)r(ij)eb  :D
Realno, to su trenutno dva najbolja kluba u Evropi (na stranu šta mi mislimo o Staroj dami) i red bi bio da igraju finale.
20
Пивница / Liga Shampiona
December 17, 2005, 12:50:18 AM
Liverpul ove godine nema teoretske šanse da ponovi uspeh. Ako se sve kockice poklope, Barsa i Juve igraju veliko finale i katalonci postaju novi prvak Evrope.