Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Skrimo

41
Велика већина народа у Црној гори је против онакве одлуке владе њихове,па чак и међу присталицама ђукановића доста људи је против тога.Али шта то све вреди кад је Црна гора под патронатом америке такође и то што им је влада или бар најважнији људи у њој у јако блиском окружењу са шиптарским криминалцима са Космета.
У Македонији је мало лошија страна тамо је скоро половина становништва шиптарско,ниједна влада не може да се замисли без шиптарских странака јер иза себе имају велики број људи-гласача.Македонски народ а да не причам о Србима који тамо живе је такође против ове одлуке,а да не причам да су шиптари претили због одуговлачења признања да ће оборити владу,да ће покренути немире...тако да њих у неку руку и могу да разумем они имају већ свој Космет у својим границама тј цела македонија је угрожена,док Црногорска власт све то ради из личне користи.
Није ни случајно што је баш одабран термин са њихове стране кад ће признати Космет...

42
Quote from: Пијанац on October 07, 2008, 05:43:39 PM
Quote from: rukometas_bg on October 07, 2008, 05:11:56 PM
Занима ме ко зна да напише нешто о Бингулцу пошто видим да је тренутно главни кандидат за председника клуба. Не знам ништа о човеку али чини ми се да би Дуле Савић био боље решење

Бингулац је човек политичар, Слобин кадар из 90-их. Био је министар у његовој Влади, чини ми се управо за спорт, а сада је ваљда или члан или јако близак човек Српске радикалне странке. Знам да је био амбасадор југославије у Јужноафричкој републици. Од једног рођака знам причу из тог времена да није баш био ауторитет за амбасадора, а да га је српски народ у Ј. Африци ипак волео јер је био велики боем, весељак и шаљивџија. Из овога би рекао да би се избором Бингулца само наставила агонија у којој је председник клуба нечија марионета.
да додам само да је човек добар са свим оним људима због којих нам је фудбал на овако високим гранама,толетом,ђором...
43
али пазите у дневнику на ртс-у

"Полиција може да одлучи да се игра пред празним трибинама ако дођу до информација да се припремају НОВИ НЕРЕДИ"

страшно,јебем им матер смрљиву.
44
Терен / Одг: КК Црвена Звезда 08/09
September 28, 2008, 03:33:51 PM
не знам то је писало у неким данашњим или јучерашњим новинама.Поента је да се био договорио са новом управом односно финансијерима да му се измире те обавезе и да му се појача уговор,и пошто ваљда од тога нема ништа зато је затражио раскид уговора.
Е и могуће да је у питању цифра од 70 000 а не 700 000.
Плус то што му брата прво нахвалили и причали (а био је најбољи наш играч на припремама)како ће да потпишу уговор са њима па га онда одјебали.
45
Терен / Одг: КК Црвена Звезда 08/09
September 28, 2008, 01:32:25 PM
...и још једна "ситница",ваљда му дугују 700 000 евра бар тако сам видео негде у штампи.
46

1. нед. 14:00. Зенит - ЦСКА Москва 1
2. нед. 15:00. Челзи - Манчестер Ј. 1
3. суб. 19:00. Лил - Оксер X
4. Милан - Лацио 1
5. Каљари - Јувентус 2
6. Фејенорд - Ајакс X
7. АЗ Алкмар - ПСВ 2
8. Бетис - Севиља 2
9. Менхенгладбах - Херта 1
10. Бајерн - Вердер 1
47
Quote from: KizaLion on September 14, 2008, 10:10:35 PM
Quote from: STEFANOVIC NENAD on September 14, 2008, 10:08:26 PM
Момци имам једно питање : Да ли Ми у опште имамо голмана или не?

Јединица је резервисана за СТАМЕНКОВИЋА (појачање из Напретка), али не знам зашто не брани.
а ја би додао и да вероватно радивојевић на зиму треба да се прода па се форсира ко ранђеловић само код њега су се зајебали како је бранио нико није хтео да га купи исплативије да су га држали на клупи.
48
Терен / Одг: КК Црвена Звезда 08/09
September 01, 2008, 09:56:17 PM
преговарао је са Звездом дуго док се нису обезбедила средства да се плати,јер ако не би водио ниједан клуб до 2009 Динамо из Москве која га је отпустила би морала да му плати одређену своту која није мала.Зато је и према писању штампе тај Динамо помогао на неки начин Звезди да дође сад односно дали су одрећену своту и помогли једноставно да не би догодине дали далеко веће паре.Уговор на 1 плус 1 је исто оно јако дискутабилан,ја ево сад могу рецимо 95 посто да кажем да на крају сезоне ћемо мењати тренера.Волео бих да грешим односно ако буде резултата волео бих да грешим,али мислим да у било ком случају тешко да ће Пешић остати и догодине.Видећемо.
49
Quote from: Red Star Forever on September 01, 2008, 10:27:59 AM
Quote from: Игор on September 01, 2008, 09:36:58 AM
Управа је отишла, тренер ће ускоро, али како да променимо 15-ак играча?
Скривало се дуго да су и Бајевића отерали играчи, тј. да су га бојкотовали, ништа ме не би чудило да се и сада то дешава, али срамота коју нам је Бајевић приредио из садашњег угла и трезвеног размишљања по мени представља једино што је могао да уради... Није желео да прича о томе шта му се ради иза леђа, да су и играчи и управа против њега, довољно је велик да не блати ни своје ни име Црвене Звезде, али зато је показао какав је тренер када је исту ту Звезду понизио игром и резлтатом у Солуну као тренер Ариса...
не слажем се са овим...по чему је коректно да се прећути и не блати клуб,ако играчи минирају тренера на тај начин да Звезда намерно губи утакмице коректније је то рећи него ћутати.Зато вероватно сад имамо мање више исту ситуацију,јер се све лепо заташка и играчи се осиле да могу да сами доводе,смењују...и ето где смо сад.
50
ја са друге стране мислим да не постоји начин да Звезда направи само једну шансу против јавора на маракани,па макар играла са петлићима.Оно што смо јуче видели оно је нестварно и мислим да без бојкота играча или намерног њиховог неиграња фудбала оно није оствариво.
51
то није рекла казала било је у инсајдеру да су они менаџери нинкова и блажића мислим не верујем ја никоме тек тако али где баш њих споменуше,председник чуке је исто причао једном о тим стварима а исто чудно да нинков и блажић иду у пакету у Звезду,кад је јасно да обојица немају квалитет.
52
нинков је у рукама неког кримоса који му је менаџер вероватно отуда та нека његова узлазна путања у каријери,иако је лош.
53
прво што сам научио за ове силне године код нас је да увек али увек може горе.

О играчима не треба писати,нећу да набијам себи притисак овако рано.
О оваквим резултатима мислим да је већ сад касно схватити да за ово није крив ни Топлица,ни Буњевчевић ни било ко други.Нас прати ово све што се дешава још од оне друге пиксијеве сезоне у Звезди где је распродао све младе играче и довео појачања која евидентно иако су овде 2-3 сезоне не могу да се уклопе заједно.Пикси нам је сјебо концепцију скроз,ми смо те године са Ђуровским узели титулу али не због нашег квалитета већ зато што су комшије биле очајне.Много ствари мислим да је по среди да овако очајни тим имамо по мени

-Стално неке промене у екипи
-Неуиграност
-Проблем у главама играча имају једноставно неку психолошку баријеру
-Врло вероватно очајни међуљудски односи у екипи  и лоша атмосфера

Пазите у односу на прошлу сезону где смо играли пишљиву лигу еуфе ми немамо само Кастиља у односу на прошлу годину.
Нажалост мислим да никаква промена руководства ове ствари неће исправити.
Земан сигурно добар тренер,није крив,врло лако могуће да га играчи на неки начин бојкотују...е сад форсирање 4 3 3 тактике упркос лошим резултатима,упорност у томе,несхватање где се налази гледам по неким изјавама чуди се што толико буке после 2 неуспеха,вероватно научен да у серији а можеш бити шампион и са не знам 15 ремија 5 пораза.Е док он научи где је до тад ће бити касно.Зато га треба сменити и надати се неком позитивном шоку ових паћеника.
Иначе сам скептичан око промене руководства јер сам синоћ негде прочитао да се одмах негде ту углавио мишковићев син који ће вероватно бити на некој од челних функција.
54
Терен / Одг: Прелазни рок 08/09
August 22, 2008, 05:55:56 PM
Quote from: United North on August 22, 2008, 05:40:33 PM
Не,не,не.Ниси добро слушао,Буњевчевић је рекао да је са једним потписан и да ће тај бити представљен после баната,а да са другим још нешто треба да се договоре,али нема везе видећемо за који дан.Али опет се "појачања" доводе на самом крају прелазног року,а сезона већ почела.И сад ће да се угривају,привикавају....ово не слути на добро.

мене брине да сад после доласка ових играча,не продамо староседеоце пре свега Коромана,Милијаша....а то ме не би чудило,навикли смо на то да крајем августа доведемо највише играча и продамо највише играча и онда ће се уигравати до зиме а онда опет ремонт,јбг.
55
Неко рече Штимац није звездаш од малих ногу,па побогу како данас је рекао ово:

QuoteТалентовани центар каже да је напустио Жалгирис јер није био задовољан минутажом и да га је у Звезду довела жеља коју гаји из дечачких дана.

"Требало је мало дуже времена да ствари дођу на своје место, али нема везе. Вратио сам се у Београд да покажем овдашњој публици шта знам и за мене ће Еврокуп и НЛБ лига бити велики изазов. Имао сам понуде из Пољске, Грчке и Италије, међутим, пресудила је моја давнашња жеља да заиграм за Звезду"

наш чо'ек ::)
56
Терен / Одг: Прелазни рок 08/09
August 12, 2008, 05:29:09 PM
шиша се на кеца
57
Терен / Одг: Прелазни рок 08/09
August 10, 2008, 07:10:25 AM
ууу доводимо појачање за јуришање на куп уефа,звездину перјаницу огњеновића перицу ::)
58
а шта имаш од тога ако напунимо срем са 5-0 или вердер и галатасарај и онда не урадиш ништа у целој сезони
рекао сам припремне утакмице односно резултати таквих утакмица нису мерило дали је екипа квалитетна или не,пре свега служи за испробавање играча,тактизирање...не кажем ја да ћемо ми добијати глодаре 10-0 и све остале тимове,али сачекајмо да видимо.Не кажем ни ја да је добро ово што губимо али с'обзиром да смо имали на осталим припремама и тотално другу ситуацију а и с'обзиром на познавање колико толико фудбала знам да то не мора ништа да значи.Нек они губе сада.
59
око резултата чекајте људи где трчите,рекао сам већ једном добијали смо ми у припремама пре пар сезона вердер,галатасарај па смо имали очајну сезону,припремне утакмице никад нису нити ће бити мерило квалитета неке екипе,кад почне првенство знаћемо на чему смо.
60
добијали смо на припремама ми Вердер,Галатасарај  и још доста познате екипе са лакоћом...па смо после тога имали најлошију сезону можда и у историји.
Мени пријатељске нису неки фактор где може било шта да се увиди.Видим да су свима никад теже припреме што значи да ћемо имати спремну екипу.Једино ме нервира што нису дошла још та 2-3 главна појачања,и што на припремама није цела екипа.