Људи ја мислим, а и сам не знам зашто, да можемо до Лиге Шампиона!Пуко ме неки оптимизам и поред свега што се догађа.Мислим да можемо од ових играча да направимо тим какав ваља, али да нам требају неки резови у екипи и то ДРАСТИЧНИ.Треба да играмо 4-3-1-2 и то у саставу типа:
голман-Ранђеловић
одбрана:Броновицки(предност у односу на Анђелковића)-гај-туторић?(Бајалица, има бар грам мозга више)-Лукаш(јесте везни, али ако је могао у Боависти да игра десног бека може и код нас)
везни ред-кастиљо(задњи везни)-Короман (десно)-Молина(или чак Трајковић, лево)
полу шпиц-Бурзановић(дечко без конкуренције)
напад-Салас(обавезно) и мали Филип(дечко је ЕКСТРА таленат плус Рашковић)
Ово је екипа коју би ја ставио у Глазгову, јесте не уиграна екипа, али знам да би сваки од њих, ако не заједно, бар појединачно кидали да дођу до лопте,и ураде нешто са њом. БЕЗ Миловановића,без Баркоса,без Милијаша!
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!

Ја сам оптимиста јер ни Шкоти нису у форми, плус нама лежи њихов стил игре
Биће то изгледа дуел два тима која играју лоше, или ајде да будем оптимиста, две екипе које још нису ушле у форму, па ко се дочепа лиге шампиона певаће дупло
Јој да нам је сад неки од прошлогодишњих састава
Ма ако успемо боле нас кур за све

Ја сам оптимиста,поред свега по играчком кадру Ренџерс је тотална нула.Све су то магарци Шкоти и понеки стрнац.Игра им се заснива на тактици шутни напред,а остали играчи трче ко волови.
Мислим да имамо добре шансе за пролаз.Дефинитивно Ренџерс није тим кога претерано треба поштовати.Само треба одиграти храбро и паметно и пролаз неће изостати! :sampion

Quote from: "Војник_севера"Ја сам оптимиста,поред свега по играчком кадру Ренџерс је тотална нула.Све су то магарци Шкоти и понеки стрнац.Игра им се заснива на тактици шутни напред,а остали играчи трче ко волови.
Мислим да имамо добре шансе за пролаз.Дефинитивно Ренџерс није тим кога претерано треба поштовати.Само треба одиграти храбро и паметно и пролаз неће изостати! :sampion
Зато код нас све Роналдињо до Каке... Ето, данас смо наишли на сјајну екипу Чукаричког и некако извукли 0-0.

Али сада озбиљно - па већина је овде била за Ђуровског. Пикси је тражио странца, те није могао да ангажује домаћег тренера док не нађе тренера напољу (ко од домаћих тренера би обрадовао форумаше???). Када то није успело, остало је све на Ђуровском. Да га је сменио домаћим тренером, Косановићем на пример, линчовали би га... И тако остаде Ђуровски тренер, док свима није постало очигледно да је већина погрешила...

А што се тиче нападача, ту већ имамо проблем. Али за шампионат не брините - биће Звездино пролеће кад се ови пацијенти уиграју. А за ЛШ, па, већ видим проклетих 0-0 (или губимо са нулом),па кад наша сјајна одбрана попусти на Маракани, као са Динамо Кијевом, е онда смо прсли... Ако тамо не дамо гол, немамо никакве шансе.
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Звезда ће ове године играти Лигу Шампиона. Ставићу кеш на то.
..кажу да причам много...

Јуче се десио логичан наставак Талина, игра лоша, мада смо и имали неке шансе. Види се да нам недостаје прави нападач(Ђорђевич је још ''зелен'') и да Звезда МОРА да игра са 2 нападача. Миловановић је био на клупи, још само да избаци оног ретардираног Милијаша и да се та екипа уиграва.

Очигледно лоше одрађене припреме,имам утисак да су им тешке ноге.Оно што ме бар мало радује је то да се коначно видело хтење и жеља за победом,мада није нека утеха.
Треба само подржати екипу и све ће доћи на своје и ЛШ и титула.
 ti samo hrabro,bori se

Ови Чукаричани ће се борити за голи живот а нама су већ узели бод.Игра није била боља него у Талину,али је противник био лошији.Мислим да треба пробати са Тришовићем уместо Ноја и са Молином уместо Милијаша и биће ок.Миловановић и Баста?Гепековани? :D

Quote from: "Verbal Kint"Звезда ће ове године играти Лигу Шампиона. Ставићу кеш на то.
И ја сам мислио да ће победити Левадију у реваншу... Бар је кладионица остала задовољна.
Па играћемо тамо неку врсту бункера, а ако нам се не посрећи неки гол, пукли смо на гол у гостима као и обично.
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Quote from: "Verbal Kint"Звезда ће ове године играти Лигу Шампиона. Ставићу кеш на то.

После Свјетског првенства, теби све вјерујем!  :D  
А у Глазгову шта Бог драги да, његова је воља ...



Мене највише брине Косановић
Не знам шта могу да очекујем од њега

Gajbu piva  ;pivo

gol gol gol,
samo jedan gol,
pa da pijemo pivo celu noc!
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007

Quote from: "Grba80"Мене највише брине Косановић
Не знам шта могу да очекујем од њега
Мене не брине, јер после Бошка може бити само боље...
Е сада колико боље, показаће време.

Малопре сам га гледао на СОС-у.Кења као нездрав.На обично питање одговара 5 минута. :D
Али мислим да је сигурно бољи од Ђуровског.
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]

Quote from: "Djole"Ови Чукаричани ће се борити за голи живот а нама су већ узели бод.Игра није била боља него у Талину,али је противник био лошији.Мислим да треба пробати са Тришовићем уместо Ноја и са Молином уместо Милијаша и биће ок.Миловановић и Баста?Гепековани? :D
Потписујем!Миловановића и Басту треба продати,јер ем лоше играју, ем заузимају места играчима који ако ништа имају већу мотивацију(а и форму), ту пре свега мислим на Молину,Бурзановића,Трајковића....итд.
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!

Quote from: "banne"Gajbu piva  ;pivo

gol gol gol,
samo jedan gol,
pa da pijemo pivo celu noc!

Да пијемо, али на ћирилици!  :flasa



Кад су Звездине европске утакмице у питању никада нисам знао да предвиђам...

Али срце ми каже..Идемо даље!
..кажу да причам много...

Онај Косан кења по конференцијама ко болесна крава  :D

И сад су сви лепо опрали руке од евентуалног неуспеха
Ђуровски отишао, Косановић тек дошао па није могао боље, Пикси покушао са променом тренера, а играчи никад нису криви
Зато сам се ја лепо наоштрио све да их узмем уста
Али наравно очекујем да ме демантују па да искулирам ;pljuga

Зна ли неко у које време се игра утакмица у Кули?