Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - briGATE 7

1
Северна трибина / U vezi Strazbura...
December 10, 2005, 12:06:13 AM
Karte su vec pustene u prodaju ove nedelje.Mogu se kupiti na blagajnama stadiona.Cene od 15 do 20 jevreja.
2
Северна трибина / Сезона 2005/06
August 10, 2005, 02:10:47 AM
Da nastavim Djoleta...

...Fudbalsku utakmicu između Intera i Crvene Zvezde u Zagrebu će obezbeđivati oko 1.000 hrvatskih policajaca, a 300 "Delija" će, od prelaska granice do ulaska na tribine stadiona koji prima 3.500 gledalaca, biti pregledani na tri kontrolna punkta.

Kako je saopšteno u Policijskoj upravi zagrebačkoj (PUZ), ova utakmica visokog sigurnosnog rizika dokazaće "da tamošnji organi javnog reda i mira mogu osigurati da meč prođe bez većih incidenata". Na konferenciji za medije zamenik direktora policije, Jakob Bukvić, istakao je da MUP za sada ne raspolaže podacima zbog kojih bi se sprečio ulazak u Hrvatsku navijačima Zvezde.

- U svim vozovima, autobusima kao i na trasi kretanja gostujućih navijača nalaziće se dovoljan broj policajaca koji će po potrebi intervenisati, a ukoliko dođe do većeg narušavanja javnog reda i mira postoji mogućnost da se i pre početka utakmice svi gostujući navijači vrate u Srbiju i Crnu Goru, rekao je Bukvić, dodavši: - I domaći navijači će se, ako narušavaju javni red i mir, udaljiti sa utakmice ili će im biti onemogućen dolazak na utakmicu. Dolazak navijača i njihov boravak na stadionu policija će snimati video-kamerama.

Ekipa Crvene zvezde u Zagreb dolazi sutra, zajedno s gostima i novinarima. Očekuje se oko 300 Zvezdinih navijača, koliko je prodato karata, rekao je zamenik načelnika PUZ-a i zapovednik "Stožera osiguranja" te utakmice Dubravko Novak. On je dodao da karata više nema, pa policija neće dozvoliti mogući dolazak nekih drugih grupa navijača.

Novak je rekao da će policija Zvezdine navijače pregledati u tri navrata: pri ulasku u Hrvatsku na graničnom prelazu, u trenutku njihovog preuzimanja i najdetaljnije - prilikom izlaska iz autobusa i ulaska na tribinu Interovog stadiona. Na tribinu će "Delije" moći da unesu jedino propisane navijačke šalove. Zagrebačka policija neće dozvoliti neprimereno skandiranje, isticanje transparenata, grbova ili neprimerenih natpisa.

Novak je rekao da su u PUZ-u održali sastanak s predstavnicima "Bad Blue Boysa", navijačima Dinama, koji su decidirano izjavili da neće niti dolaziti na utakmicu niti organizovati grupe koji će na nju otići s obrazloženjem da su oni navijači Dinama. Predstavnici Interovih navijača izjavili su da nemaju nameru praviti nered već samo sportski navijati za svoj klub.

Stadion i prilazi njemu biće tzv. "sterilna zona" za saobraćaj i pešake. Na stadion u Zaprešiću ulaziće se kroz dva službena ulaza, istočna tribina rezervirana je za domaće, a zapadna za gostujuće navijače.

Na pitanje novinara da li se razmišljalo da se Zvezdinim navijačima zabrani dolazak zbog "njihovih pretećih poruka na Internetu", Bukvić je odgovorio da se ne može reći ko Internetom šalje takve poruke.

Prvi čovek celokupnog policijskog osiguranja, Dubravko Novak, dobio je za ovu priliku apsolutna ovlašćenja po pitanju upotrebe bilo kakvih sredstava prinude predviđenih zakonom i pomoć u broju potrebnih policajaca i tehnike.
3
Kada cujem za URS majice,smuci mi se...
4
Северна трибина / Izvestaj sa derbija
October 19, 2004, 11:34:12 AM
Kamera na vrhu severa je sve snimila sta se desavalo ispred ulaza.
5
Ovako je bilo prosle godine:
I memorijalni turnir Nemanja Radonjic
U nedelju 10. avgusta, u Pionirskom gradu oko 15h trebalo je da memorijalni fudbalski turnir "Nemanja Radonjic 1982-2002" otvore 3 Zvezdina igracod kojih se mnogo ocuje u ovoj sezoni. Medjutim, poraz u Krusevcu promenio je i desavanja na turniru. Naime otkazali smo im poziv za turnir, jer to sigurno nisu zasluzili.

Neozbiljnost nekih grupa koje se nisu pojavile na turniru nisu bitno poremetile tok samog takmicenja. Uctvovalo je 13 ekipa: Brigate I, II i III; Bgd boys I, II, III i IV;Heroes; Orthodox boys; Ultras; Delije Vrcin i Delije-caffe.

Pobednik I memorijalnog turnira "Nemanja Radonjic 1982-2002" je ekipa "Ultras" koja je u finalu pobedila "Brigate I" penalima 1:0 (0:0). Bilo je to prava borba za trofej: par neiskoriscih sansi na obe strane, a iako ekipe zbog umora od polufinalnih borbi nise pruzile svoj maximum, borbenost sigurno jesu. Slabo izvodje penala Brigadira bilo je uzrok pobede njihovih suparnika koji su postali prvi pobednici ovog turnira.

U borbi za trece mesto ekipa Delija iz Slovenije (Orthodox boys) potpomognuti starom gardom sa severa i delijama iz dijaspore (pozdrav za Commando-norda i francuza) osvojila je "bronzu" pobedivsi ekipu "Brigate III" penalima 3:2 (0:0). Osvajanje treceg mesta proslavili su navijaci, upalivsi baklju posle pobedonosnog gola.

Heroji koji su mnogo obecavali, nisu se proslavili u 1/4 finalu izgubivsii od Brigate I sa 5:0 (Pozdrav za Legiju). Ekipe mladjih Brigadira (Brigate II i Brigate III) pokazale su veliku borbenost i fudbalsko znanje. Drago nam je da imamo dobar potencijal.

Bgd boys-i su kao navijacka grupa najorganizovaniji, ali njihove fudbalske ekipe su ovoga puta zakazale. I pored zelje da naprave veci uspeh, nisu uspeli da prodju dalje od 1/4 finala. Ekipa od koje se mnogo ocivalo (Delije Vrcin) ispala je u prvom kolu na penale od standardno dobrih Ultrasa 2:3 (2:2). Tim Delije-caffe-a se nije proslavio (mora jos da se vezba) posto je izgubio od Bgd boys-a u prvom kolu sa 1:2. Sve u svemu, lepo nedeljno popodne zavrsilo se predajom nagrada za prve tri ekipe.

Konacan plasman:
1. Ultras
2. Brigate I
3. Orthodox boys
4. Brigate III

U ime porodice pokojnog nam druga Nemanje Radonjica zahvaljujemo se na ucescu svim ekipama, kao i ljudima koji su dosli kao gledaoci na turnir.

Ekipa Brigate takodje se zahvaljuje svim Delijama koji su prisustvovali ovom turniru, koji ce biti tradicionalni (Nemanju nikada necemo zaboraviti), te se nadamo da ce odziv ekipa sledece godine biti jos veci.

Zahvaljujemo se na pomoci oko organizacije Joci Surbatovicu i marketingu Crvene Zvezde.

http://www.delije-caffe.net/brigate/turnir/DSC00123.JPG
http://www.delije-caffe.net/brigate/turnir/DSC00143.JPG
http://www.delije-caffe.net/brigate/turnir/DSC00145.JPG
http://www.delije-caffe.net/brigate/turnir/DSC00158.JPG
http://www.delije-caffe.net/brigate/turnir/DSC00159.JPG

- - - - - - - - - - -
I ove godine organizujemo II memorijalni fudbalski turnir "Nemanja Radonjic 1982-2002",koji ce se odrzati 08.08.2004.
Nadamo se jos boljoj organizaciji i vecoj posecenosti turnira.
Sve dodatne info na mail: brigate94redstar@yahoo.com
6
Quote from: "Forever Ultras"
Quote from: "Godra"To treba pitati UB, BB, H i U, a ne ovde na forumu...

Za Vrsac necu ni da pricam...

Mi smo odradili skoro sva gostovanja sa KK osim PG, makar ona bila i BG, ali me nerivira to prebrojavanje, gde ste bili na Refleksu i sl. Ja sam ove sezone propustio ukupno 3 (TRI) utakmice KK... cisto da se zna, a mislim toliko i za FK...

I necu besplatnu kartu za derbi u basketu. Samo me zanima gde mogu da je kupim i kako... Ko bude ima info za to neka ga okaci ovde.

poz,
budimir

Mislim na navijacke grupe,a ne na individualce.Sramota sto nas nema u vecem broju.Nije mi jasno u PG ode vise od 100 ljudi,a u pioniru nikoga.
7
23 brigadira na reflexu.A gde su ostali?
8
Sta je?Sada svi hoce karte za derbi?A na reflexu nema nikoga.Dao bi vam ja karte,ali juce.
9
Quote from: "Nesha_cb"Samo da postavim jedno pitanje, da ne otvaram novi topic bezveze:
:megafon  da li neko dolazi veceras u pionir na zensku kosarku(zvezda-vojvodina)???

Dolazi se organizovano.

Sumice, 19:30h!
10
Северна трибина / 2 godine Caffea
May 11, 2004, 09:50:06 AM
Kizo a neka koreografija za godisnjicu? :)
Cestitke za trud i za rad sajta.Samo napred.
11
Северна трибина / ODBOJKA
April 28, 2004, 10:06:14 AM
Jedan je Slavoljub Muslin!Svaka cast celavi!
12
Северна трибина / ODBOJKA
April 28, 2004, 09:23:33 AM
Em sto su najbolje,stoji da su i najlepse!!!
13
Северна трибина / Svi u Dvor...
April 05, 2004, 07:57:41 AM
Hm,"pijani Boske" nije okusio alkohol vec nedelju ipo dana.Opravdano,ne brini.
14
Северна трибина / Svi u Dvor...
March 30, 2004, 07:33:07 AM
Da li to znaci da se derbi na jna igra 24-og aprila?
15
Marjane,marjane,marjane,marjane,
zapamtices vecno sve beogradjane,

nemoj barjak viti,nemoj barjak viti
nemoj barjak viti jer cu ga spaliti

crven belo plavi,crven belo plavi
crven belo plavi,dobices po glavi...
---------------------------------------------------------------
Sto ste dosli kada ste znali
da pusili ste ga do sada
nema srece ovde za vas
pusicete ga i danas

nasa pesma opet se cuje
ona nikad nije stala
zvezdin sever jako peva
hrvatska nek pusi cela... :ruke  :ruke  :ruke
---------------------------------------------------------------
zora rudi dan se beli
jebacemo zagreb celi
i cibonu i dinamo
jebemo pa rasturamo
---------------------------------------------------------------
pusili ste dinamu,posle i ciboni
crno bela govna svi ste vi kurtoni
srbiju nam brukate
bezite odavde
dal' ste ikad culi
himnu BOZE PRAVDE
----------------------------------------------------------------
Hej grobari jos ste zivi,duh vasih dedova
dok za slobu srce bije,grobarskih sinova
pusi,pusi glupi grobar,pusice i sloba
jebace vas nasa ZVEZDA,jebati do groba
jebace vas nasa ZVEZDA jebati do groba.
----------------------------------------------------------------

Ove dve poslednje su najbolje! :finger
16
Nacuo sam da ce Olympiakos odigrati prijateljski mec sa Zvezdom uskoro.Da li neko zna nesto vise o tome?Ako ima istine u tome,eto prilike da ugostimo i Olympiakosove navijace.
WELCOME ORTHODOX BROTHERS!!!
17
Северна трибина / Obrenovac
March 22, 2004, 10:24:04 AM
Radomir  kao nezvanicni portparol ekipe Brigate,nije mogao sa takvom kosom pred javnost.Ovako je bolje :lol:  :lol:  :lol:
18
Пивница / Stigle poreske prijave
March 15, 2004, 09:52:29 AM
Pogresio si.Nisu tolike plate u zvezdi.Mnogo su manje.A porezi su zaista toliki.
Daj da pomognemo igracima i da im damo koju kintu za porez...
19
Nisam bas siguran u to da su PAOK-ovi najbolji.Svi su ludi,ali ne mozes znati ko je najbolji.Koliko ja znam skoro se nisu susrele vece ekipe GATE 7 i Paokovih.Po meni grci su jedni od najludjih,ako ne i najludji navijaci u evropi i stvarno ne znam ko je od njih NAJ.Gledao sam i Paokove i PAO-ve i Olimpijakosove i Panioniosove,svi su ludi na svoj nacin i sto je bitno organizovani su dobro.
20
Северна трибина / Jo
December 15, 2003, 12:49:38 PM
Pozdrav za OB,Ultra klan sekciju Munich!!
Pozdrav i za Gudru.Ajde posalji neke slike sa Juve-Olympiakos.
Koji si ti ultra kada nemas gudre!!!! :flasa