Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - briGATE 7

1
Ovako je bilo prosle godine:
I memorijalni turnir Nemanja Radonjic
U nedelju 10. avgusta, u Pionirskom gradu oko 15h trebalo je da memorijalni fudbalski turnir "Nemanja Radonjic 1982-2002" otvore 3 Zvezdina igracod kojih se mnogo ocuje u ovoj sezoni. Medjutim, poraz u Krusevcu promenio je i desavanja na turniru. Naime otkazali smo im poziv za turnir, jer to sigurno nisu zasluzili.

Neozbiljnost nekih grupa koje se nisu pojavile na turniru nisu bitno poremetile tok samog takmicenja. Uctvovalo je 13 ekipa: Brigate I, II i III; Bgd boys I, II, III i IV;Heroes; Orthodox boys; Ultras; Delije Vrcin i Delije-caffe.

Pobednik I memorijalnog turnira "Nemanja Radonjic 1982-2002" je ekipa "Ultras" koja je u finalu pobedila "Brigate I" penalima 1:0 (0:0). Bilo je to prava borba za trofej: par neiskoriscih sansi na obe strane, a iako ekipe zbog umora od polufinalnih borbi nise pruzile svoj maximum, borbenost sigurno jesu. Slabo izvodje penala Brigadira bilo je uzrok pobede njihovih suparnika koji su postali prvi pobednici ovog turnira.

U borbi za trece mesto ekipa Delija iz Slovenije (Orthodox boys) potpomognuti starom gardom sa severa i delijama iz dijaspore (pozdrav za Commando-norda i francuza) osvojila je "bronzu" pobedivsi ekipu "Brigate III" penalima 3:2 (0:0). Osvajanje treceg mesta proslavili su navijaci, upalivsi baklju posle pobedonosnog gola.

Heroji koji su mnogo obecavali, nisu se proslavili u 1/4 finalu izgubivsii od Brigate I sa 5:0 (Pozdrav za Legiju). Ekipe mladjih Brigadira (Brigate II i Brigate III) pokazale su veliku borbenost i fudbalsko znanje. Drago nam je da imamo dobar potencijal.

Bgd boys-i su kao navijacka grupa najorganizovaniji, ali njihove fudbalske ekipe su ovoga puta zakazale. I pored zelje da naprave veci uspeh, nisu uspeli da prodju dalje od 1/4 finala. Ekipa od koje se mnogo ocivalo (Delije Vrcin) ispala je u prvom kolu na penale od standardno dobrih Ultrasa 2:3 (2:2). Tim Delije-caffe-a se nije proslavio (mora jos da se vezba) posto je izgubio od Bgd boys-a u prvom kolu sa 1:2. Sve u svemu, lepo nedeljno popodne zavrsilo se predajom nagrada za prve tri ekipe.

Konacan plasman:
1. Ultras
2. Brigate I
3. Orthodox boys
4. Brigate III

U ime porodice pokojnog nam druga Nemanje Radonjica zahvaljujemo se na ucescu svim ekipama, kao i ljudima koji su dosli kao gledaoci na turnir.

Ekipa Brigate takodje se zahvaljuje svim Delijama koji su prisustvovali ovom turniru, koji ce biti tradicionalni (Nemanju nikada necemo zaboraviti), te se nadamo da ce odziv ekipa sledece godine biti jos veci.

Zahvaljujemo se na pomoci oko organizacije Joci Surbatovicu i marketingu Crvene Zvezde.

http://www.delije-caffe.net/brigate/turnir/DSC00123.JPG
http://www.delije-caffe.net/brigate/turnir/DSC00143.JPG
http://www.delije-caffe.net/brigate/turnir/DSC00145.JPG
http://www.delije-caffe.net/brigate/turnir/DSC00158.JPG
http://www.delije-caffe.net/brigate/turnir/DSC00159.JPG

- - - - - - - - - - -
I ove godine organizujemo II memorijalni fudbalski turnir "Nemanja Radonjic 1982-2002",koji ce se odrzati 08.08.2004.
Nadamo se jos boljoj organizaciji i vecoj posecenosti turnira.
Sve dodatne info na mail: brigate94redstar@yahoo.com
2
Nacuo sam da ce Olympiakos odigrati prijateljski mec sa Zvezdom uskoro.Da li neko zna nesto vise o tome?Ako ima istine u tome,eto prilike da ugostimo i Olympiakosove navijace.
WELCOME ORTHODOX BROTHERS!!!