Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - NightMare

1
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
September 30, 2007, 10:55:02 PM
Мој закључак је да смо, по играчком кадру неупоредиво бољи од њих. А да би их победили потребно је пар промена у саставу, многе сте већ и навели. Чак и у овој формацији можемо добро и лепо да одиграмо али то је само када нам противник да простора. На осталим мечевима наше лиге у противничком казненом морају бити бар двојица од ових : Јестровић, Баркос или Бетон. Нема потребе да против бункера играмо са Милијашем, Лукашом и Кастиљом, неко од њих мора на клупу у тим ситуацијама. Неко је поменуо Броновицког на левом беку, то мора обавезно и што пре. Такође, мислим да је крајње време да се проба тандем Бајалица/Гај и уз Басту десно, то је сасвим добра одбрана. Жао ми је што их нисмо надркали, заслужили смо победу, а нарочито ми је жао јер су као никад до сад шиљили к***ц.
2
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
September 20, 2007, 09:30:59 PM
Quote from: "Igor_RS"
Quote from: "NightMare"Немојте ме погрешно схватити, желим да подсетим да смо победили 1:0. У гостима.
До јаја и шта сад, сад треба да славимо. Па јеси ти гледао с ким смо ми играли, то је пољска сеоска екипа која нас је разбила, дали смо гол случајно и Ранђа је одбранио победу. ОВа Звезда је тужна и јадна.
У недељу сви на Север да им покажемо да то овако даље неће ићи!!!
Не треба да славимо али не морамо ни да кудимо. Ја нисам ни коментарисао игру већ само резултат. Међутим, како бисте реаговали да је све овако изгледало у Глазгову ?
3
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
September 20, 2007, 08:30:32 PM
Немојте ме погрешно схватити, желим да подсетим да смо победили 1:0. У гостима.
4
Терен / Лига Шампиона 07/08
August 08, 2007, 05:22:14 AM
Quote from: "DelijaHH"Оно што је најгоре,јесте да ни ми нисмо у форми и да вјероватно нико у нас не зна, на коју фору ћемо се ми уопште извући против Ливаде, а камоли против Ренџерса...
Слажем се да меч са Левадиом није уопште наиван. Међутим, ипак имамо какву такву предност и рачунам да паметном али и максимално борбеном игром можемо да победимо и у Талину. Што се форме тиче, верујем да је врхунац форме ипак темпиран за другу половину августа. Имамо ситуацију после дуго година када је све на нама. Зато се искрено надам да је у клубу општа мобилизација и да је свима јасно колико нам је данашњи меч битан. Напред Звездо и то је то.
5
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
August 04, 2007, 02:23:36 AM
QuoteБиће много боље кад буде играо и тај Салас јер чини ми се да је он уз Коромана камен темељац ове Бошкове тактике
Управо тако. Он је и доведен због те формације која тражи тип играча као што су он и Короман. Мали, брзи и незгодни. Ако их неко мења, онда то морају бити или Рашковић или Тришовић због покретљивости, а не као против Левадије, Милијаш.

QuoteНевероватно је да сви осим нашег тренера видимо да је Звезда са једним нападачем безопасна
Безопасни смо били и то много више против Браге на пример, па смо прошли. Не бих имао ништа против да са овако буђавом игром прођемо и Левадију и Ренџерс. Па о лепоти игре да размишљамо касније.

QuoteГај је био стварно добар
Због њега ћемо заплакати кад тад. Само да не буде у неком кључном моменту.

Оно што Бошко мора да уради је да се реши најмање једног од спорих везних ( Милијаш или Миловановић) приликом састављања тима. А оно што Пикси мора да уради је да доведе једног убојитог шпица и једног искусног штопера, и то да одреши кесу. И то проверене играче који могу одмах да се уклопе. Јер овакав жреб смо сада имали и ко зна када.
6
Терен / Прелазни рок 07/08
July 16, 2007, 10:42:58 AM
QuoteНајближи смо томе да играмо 4-3-3 са најистуренијим нападачем и јаким и брзим бочним играчима. Волео бих да то функционише по принципу холандских клубова
Бошко је превидео једну ситницу. У Холандији клинци у свим категоријама, од 7 година на даље играју у тој формацији. Ми имамо 2 недеље до првог меча да то уиграмо. Упркос томе, радује чињеница да би могли најзад да гледамо офанзивнију Звезду. Не радује то што се 4-3-3 лако трансформише у 4-5-1. Бошко је иначе у праву кад помиње Холанђане, у тој формацији су бочни играчи ситни и спретни ( Салас и Короман ) док је шпиц снажан и скочан ( Баркос евентуално ). Видећемо уосталом врло ускоро, нека потпишу уговоре за почетак.
7
Терен / Прелазни рок 07/08
July 14, 2007, 11:17:55 AM
Чини ми се по последњој вести да Кастиљо неће играти у Еквадору следећих 6 месеци. Такође мислим и да пише да је за њега озбиљно заинтересован један италијански клуб. Ко зна шпански мало боље нека провери :

http://www.futbolecuador.com/
8
Терен / Лига Шампиона 07/08
June 29, 2007, 11:35:27 AM
Може се рећи да је био добар жреб, иако немам представу ко је од ова два тима могући победник. У сваком случају мислим да са тимовима са простора екс Ју, не би требало да буде ама баш никаквих проблема. Грешком сам оставио пост у теми прелазни рок, ако може неко од модератора да избрише, хвала унапред.
9
Терен / КК ЦЗ - Сезона 2006/2007
June 18, 2007, 10:59:53 PM
Овај није био у гепеку, оног нико није тукао утоком по глави, ови добро судили први меч. Сви поштени и паметни само нас три милиона лудих и покварених. Мени није јасно зашто ми уопште учествујемо у овом каубојском такмичењу ?
10
Терен / ???????? ??? 07/08
May 31, 2007, 07:27:23 PM
Quote from: "????"???? ???? ???? ?? ?????, ??? ???? ??????? ? ????? ?????? ??? ????? ???????, ?? ???????? ?????? ???? ?? ???? ????? ???????? ?? ??? ????, ??? ??? ?????? ????????.
????????, ??? ?? ????? ? ??????? ??????? ???? ?????? ???????? ???. ??? ???????? ?? ????? ?? ??????? ?????? ???? ? ???? ?????? ???????? ??? ?? ?????????? ????????? ????? ??????? ???? ???? ? ????????????. ? ???? ? ?????? ?????? ???? ?? ?????? ???????? ????? ?????????.  ?? ?? ???????? ??????? ? ?????? ?????? ????? ?????????, ?????? ?? ????? ????????????? ?????? ?????? ?? ??????? ????? ? ??????? ? ?????? ??????, ??? ?????, ?????? ? ???? ????. ?? ?? ????? ????? ??? ???? ?????? ???????? ? ?? ?????? ???? ???????? ????????. ????? ????????, ? ???????? ????????? ??????? ????????? ???? ?? ???? ????????, ???? ??????? ? ?????, ?????? ?????. ?? ????????, ?? ?? ? ????? ?? ????? ?????????? ??????? ?? ???????. ???? ?? ???? ???? ???? ? ???? ????????? ????, ???????? 2 ??? 3 ????? ??????, ?? ???? ? ??????. ?? ?? ?????? ? ????????? ????, ???? ?? ????? ?? ?????? ?????????.
11
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
May 25, 2007, 10:50:57 PM
Ја зато очекујем да се председник што пре одреди према циљевима за следећу сезону. И мислим да ту треба да будемо умеренији него прошле, када је у питању Европа. Испали смо од Милана и такорећи пустили Либерец да оде у групе купа УЕФА. Зашто не рећи овако : примарни циљ јесте ЛШ, али ако испаднемо, не значи да треба да оде пола тима, већ да се озбиљно схвати такмичење у УЕФА купу. Ако ништа друго, имамо гарантоване две пуне Маракане у групи, а убеђен сам и наставак такмичења на пролеће. Није мало, а није ни неисплативо. Наравно, на домаћој сцени је ствар јаснија, све осим дупле круне је неуспех. Иначе, ја чврсто верујем да ће нам се озбиљно улагање и повлачење правих потеза у смислу појачања, вратити кроз добар жреб. А могао би и Платини да загреје те куглице мало  :D   Па ваљда је и ред, после првака Европе у квалификацијама.
12
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
May 07, 2007, 08:25:46 AM
Надам се да се неће поновити циркус од прошле године. А ако већ мора, нека буде бар мало умереније. Уосталом, имали су прилике целе сезоне да гледају како се то ради. На Северној трибини.
13
Терен / КК ЦЗ - Сезона 2006/2007
March 27, 2007, 01:23:20 AM
Quote from: "CEBEP"Ја не видим шта ту има да се очајава. Годинама смо катастрофални у баскету и ово је само логична последица лошег рада, катастрофалних потеза управе, довођења играча који фурну из клуба после једног тренинга итд......

Звезда у баскету је ноћна мора и не знам шта би требало да се деси да се ствари промене.... :o  :o  :o
Право у центар. Има ми да се начекамо ту...
14
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
March 15, 2007, 02:10:43 PM
Quote from: "CEBEP"Нешо,

наравно да НЕ верујемо новинама али Јирген Колер. За нас би боље било да га Звезда купи као играча а не као тренера :rofl
Имајући у виду како се на терену понашају наши првотимци, нека од ових имена би нам заиста добро дошла као појачања. Барези и Колер у одбрани, Карембе у средини, Тардели у нападу... Но како било, наше новине какве су, сваки следећи дан ће избацивати неко ново име, тако да ја предлажем уздржавање од коментара, до званичне одлуке. Па и после тога треба сачекати, док не прође време да тај нови направи неки резултат.
15
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
January 27, 2007, 06:02:38 PM
Добили смо 2-0, стрелци Тришовић и Аилтон. Солидно прво полувреме, били смо опаснији по гол и створили неколико лепих шанси. Друго полувреме ми је личило на оне игре из јесени, труло али ипак победимо на крају.
16
Терен / Прелазни рок јануар 2007
December 13, 2006, 07:38:48 PM
Ови што се помињу, по позицијама на којима играју су потребни Звезди. Али не сви. Надам се , ако ипак дође тај Ђуровски, да има бар нешто у свом карактеру на стрица. Ако је скроз на тату дебилка, онда нека иде у оном правцу слободно. Такође, видим да овај Бурзановић баш жели у Звезду али се бојим, да се оно што њега интересује не налази на Маракани већ на Сави или Дунаву. Бразилца из друге грчке лиге не бих коментарисао.
17
Терен / FKCZ WEB
October 17, 2006, 12:10:16 AM
Не знам да ли је о овоме било речи, не знам ни да ли је можда уведено ( последњи меч нисам пратио тим путем ) али мислим да би требало да се намонтира auto-refresh на текстуалном преносу утакмице. Наравно, није то ништа катастрофално, мени се изузетно допада како се раде преноси, али било би ипак комфорније. Не мора да буде на 30 или 60 секунди али рецимо на свака 3 минута.
18
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
September 25, 2006, 10:22:12 AM
Ако је тачно то што се прича и пише, онда је Пикси направио од Звезде циркус. То се једноставно тако не ради, бар не у великим клубовима. Такође, уколико је то тачно, не знам зашто би он уопште и седео на клупи против Либереца, тим би требало да води Бошко Ђуровски или Бора Цветковић. Шта треба још и да се опрости тријумфално. Нек иде одмах код својих зечева. Не могу да верујем, пре три дана сам овде писао о њему као господину и часном човеку. Е сад морам да, што рече један притвореник, да поједем то што сам изасрао.
19
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
September 18, 2006, 01:47:51 AM
Нисам се оглашавао после Либереца, али пошто смо вечерас гледали репризу игре, ипак бих рекао реч, две.
Голман је, мимо мојих очекивања, солидан и поуздан. Није квалитет Стојковића, али није ни рупа, чак нас је у Чешкој па и вечерас спашавао сигурних голова.
Одбрана нам је катастрофална. По мом мишљењу, сви проблеми које ту имамо, долазе због бекова. Левог заправо и немамо, а десни није ни за скупљање лопти. Тачније, дао бих му да скупља али само у домаћем првенству, никако на међународним мечевима. Ко год да игра левог бека, није крив што је председник правио тим без иједног играча коме је то матична позиција. Ови централни су мање више ок, при чему истичем да је Бишевац склон киксевима ( нешто слично се дешавало и Марку Елзнеру, али он је ипак био класа за овог)
Средина је, иако смо се сви ми клели у њих, најлошији део тима. Благо је мртвак, и не заслужује да са оваквим приступом игра за Звезду Можда он и зна, али ја бих се њему захвалио на сарадњи ( осим наравно уколико се његов приступ не промени за 360 степени ). Тришовића не бих коментарисао, још је рано. Перовић је коментарисан за сво ово време у Звезди више него довољно. Баста ? Неко каже повреда, а ја кажем да пизди јер му нису дали да оде. Кад игра, морам признати бољи је од осталих на десном крилу. Двојац у средини, Миловановић и Милијаш потпуно неупотребљив. Можда ме неко и убеди да они знају да играју фудбал, али да ме убеди да су корисни на терену, никад неће моћи. Нема их напред, нема их ни назад. И они сносе кривицу за рупе у одбрани, не испрате до краја своје играче, не затварају простор, не покривају туђе грешке. То је све онај мученик Ковачевић радио. Ја и даље тврдим да он не зна, али се му се извињавам, јер тек сад видим колико нам недостаје. Трајковића бих волео мало да видим у тиму, не зато што мислим да је чаробњак, већ зато што знам да дечко умире за Звездом. И хоће да игра, тражи лопту на терену. Задњи који је тражио лопту и није био алиби играч, био је Рамбо Петковић. Кастиљо је скроз нов, верујем да ће нам значити, мада мислим да је превише мекан.
Напад најрадије не бих ни коментарисао, јер људи добију једну добру лопту за 180 минута у просеку. Ипак,  Ђокић је играо док је играо поред Жигића. Аилтон не може без лопти али не може ни од стомака. Пуровић је један 190 и кусур високи упитник. Тадеу је 20 сантиметара нижи упитник, али борбени. О Рашковићевој игри могу да кажем да се облачи као шабан, видео сам га на Галерији против Корка.
Формација, у којој играмо, не одговара играчком кадру. Мислим наравно, да то и Бајевић зна, али због неких који морају да играју и он тако игра. Који курац ми играмо преко крила, кад крила немамо, а немамо ни коме да центрирамо. И сам Бајевић каже, далеко су један од другога. Ако већ нису технички јаки скупи их брате мало. Нек играју кратко и уско, биће им ваљда лакше. Бекови нека држе целе стране, а Баста и Тришовић би могли с обзиром да су офанзивни. Али, нисам ја освајао трофеје по Грчкој, па да сад ту кењам много о систему игре.
Тренер, је врстан стручњак, господин и частан човек. Бар га ја тако доживљавам, надам се да не грешим. Међутим, са овим кадром, не знам да ли ће се изборити за нешто озбиљније. Надам се само да ће имати стрпљења и да се неће предати.
Закључак - из овога што гледамо, ништа добро нас не очекује, али морамо веровати. И нека мало обрате пажњу сви они а богами и они у ложи, на песму која се чује све време.
20
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
September 14, 2006, 06:43:39 PM
Играо је и Селтик јуче лоше али се није осрамотио, него су гинули на терену. Нећу ни да коментаришем игру јер игру нисмо ни имали. Али морали су  бар да се труде. Како их бре није срамота од оних људи који певају 90 минута. Пичке у нафураним Тојотама.