Delije-caffe.net Форум - До краја Звезди верни!

Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте.

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије

 


Скорашње поруке

Странице: [1] 2 3 ... 10
1
Терен / Одг: Пенал или не?
« Последња порука Антиполитика послато септембар 21, 2017, 11:40:46 поподне »
              Апсолутно је црвени картон показан гостујућем играчу чист као суза, а невероватно је да овако нешто учини играч који је члан прволигашке екипе. Може се само претпоставити какав би однос снага био на терену да поменути играч није направио глупост и да је остао у игри до краја утакмице, обзиром да је гостујућа екипа и са играчем мање била равноправан ривал на терену преосталих 60 минута утакмице. Добар је закључак, да би судије на нашим теренима морале више да контролишу понашање играча, али и тренера екипа, које је често врло непримерено.
2
Терен / Одг: Пенал или не?
« Последња порука Звездаш послато септембар 21, 2017, 11:29:43 поподне »
Не памтим да је овакав црвени суђен на нашим теренима, али је чист као суза.
Било би лепо да судије чешће санкционишу фудбалере, за непримерено понашање
3
Терен / Одг: Пенал или не?
« Последња порука Антиполитика послато септембар 21, 2017, 08:20:32 поподне »
                       На утакмици у Чачку виђена је веома добра игра Звезде и сигурна победа нашег тима. Од спорних ситуација не бих имао било шта да издвојим.
 
                       Што се тиче утакмице ривала одиграној на ЈНА, против Напретка из Крушевца, морао бих да истакнем да резултат није онакав какав би требало да буде (а то је победа гостујуће екипе), обзиром да су судије утицале својом одлуком на коначан резултат утакмице. Наиме, у 96.минуту, домаћа екипа је изједначила, након грешке помоћног судије који није сигнализирао офсајд положај у којем се налазио стрелац гола у моменту упућивања лопте ка њему (на првом снимку 1:06, се види да је стрелац гола у моменту упућивања лопте ка њему, ближи попречној линији противничке екипе од претпоследњег играча одбране). Ову грешку свог помоћника, није увидео ни главни судија, па је погодак признат. Требало би очекивати да судије буду санкционисане због ове велике грешке која ја утицала на коначан исход утакмице, грешком којом су неправедно до мршавог бода довеле домаћу екипу. Са меча бих истакао и ситуацију из 28. минута, када је гостујући играч оставио на цедилу своју екипу, обзиром да је прво одуговлачио са извођењем убацивања(аута), а након што му је изречена опомена(жути картон), неспортски је реаговао и бацио љутито лопту(услед чега је због другог жутог картона и искључен) – други снимак 40:27 до 40:40. Трећа ситуација је из 61. минута, када је играч домаће екипе требало да буде санкционисан жутим картоном због неопрезне употребе руке којом је закачио противничког играча, што судија није урадио већ је прогледао кроз прсте играчу домаће екипе (на другом снимку 1:33:31).
                      Следећа Звездина утакмица је у недељу од 17 часова на Маракани, и то дерби против Војводине.
4
Пивница / Одг: Ja te volim Srbijo...
« Последња порука Пијанац послато септембар 19, 2017, 08:28:25 поподне »
Сутра да зарати, првог би Црногорца тукао кундаком о главу. Боље ја да га бијем, него да изда....  :P
5
Пивница / Одг: Ja te volim Srbijo...
« Последња порука KizaLion послато септембар 19, 2017, 01:49:04 поподне »
Сутра да зарати с Хрватима и Словенцима, на фронту ћу ја први Богдану чувати леђа.  ;) Или Мачвану, како год. Човек јесте одвратан, али је Крајишник. И пре свега Србин.
6
Пивница / Одг: Ja te volim Srbijo...
« Последња порука Пијанац послато септембар 19, 2017, 10:15:31 пре подне »
Не разумем зашто се тај Јакин твит или шта већ уоште третира као провокација. Нити је Мута Николић патентирао то своје ''све је то нормално'', нити је Јака то рекао у камеру како Мута иначе ради, нити је то написао на српском него на енглеском. Јака Блажић је међу нашим људима вероватно најомиљенији кошаркаш последњих година и ништа што је икада носило црно-бели дрес ми не може бити драже од њега.

Мржња према Партизану и свему што долази из њега не сме да трпи због репрезентације.  8)
УСТАШО БОГДАНЕ!!!
7
Терен / Одг: Пенал или не?
« Последња порука Антиполитика послато септембар 18, 2017, 10:01:04 поподне »
               Сигурна игра Звезде и освојена три бода на неугодном гостовању на "крову" обележила су претходно коло домаћег првенства. Као спорну ситуацију истакао бих ону из 3. минута, када је помоћни судија сигнализирао офсајд положај Звездиног нападача (на снимку 0:19, се види да је ситуација комплексна и да је помоћном судији било јако тешко да донесе одлуку обзиром да су одлучивали сантиметри. И поред тога што је лош положај камере, делује да је наш играч у минималном офсајд положају).

         

               На утакмици ривала одиграној на стадиону ЈНА, виђена је једна спорна ситуација, и то она са почетка другог полувремена, када је одбрамбеног играча гостујуће екипе, погодила лопта у руку, у паду, у сопственом казненом простору (на снимку 2:54, се види да лопта погађа играча који је у паду, без било какве његове намере- притом би играча лопта погодила у главу да га пре тога није случајно ударила у руку, тако да је судија донео исправну одлуку...).

           

           Следи гостовање Звезде у Чачку (у среду).
8
Пивница / Одг: Ja te volim Srbijo...
« Последња порука KizaLion послато септембар 18, 2017, 09:29:32 поподне »
Погледао сам неке клипове где Блажич мало подјебава синоћ са "све је то нормално" јер сада као Јанез има злато.
Углавном, питао сам неке наше, ко им је дражи, кад је Србија у питању, наш Јака или њихов (гробарски) Мачван.

Добио сам одговор, јесте што је ружан ко коњ, али наш је.

Србин Србину не окреће леђа!  :-[
9
Терен / Одг: Пенал или не?
« Последња порука Антиполитика послато септембар 15, 2017, 06:58:57 поподне »
            На утакмици Звезде против Бате Борисова виђено је несигурно суђење судијског тима, пре свега главног судије, који није дорастао овом нивоу утакмица (пре свега мислим на пропуштање одређених ситуација када је требало досудити слободне ударце, у пар наврата не пуштање предности, као и у неколико наврата допуштање предности после прекршаја екипи на 16-17 метара од свог гола, у ситуацијама када су одбрамбени играчи окружени нападачима и када би свакако боље било да су прекршаји свирани). Оно што је ишло на руку судијском тиму, је то, да се није догодила ни једна деликатнија ситуација где су могли да погреше, а након чега би био постигнут погодак или би се изродила стопостотне шанса, те стога не бих ни имао да издвојим било шта круцијалније за нашу тему. На крају би ипак требало констатовати одличну игру Звезде, борбеност и позитиван резултат, што охрабрује пред наставак евро такмичења.
10
Северна трибина / Одг: Сезона 2017 - 2018
« Последња порука Parazit послато септембар 15, 2017, 12:47:06 пре подне »
Странице: [1] 2 3 ... 10