Stiglo je i vec najavljivano pojacanje za superligu a to je Avodzobi!
evo i cele vesti:

15/04/2005 | Izvor: B92, Beta
Avodžobi stigao u Beograd
Nigerijski košarkaš Tundži Avodžobi, koji će do kraja sezone nastupati za Crvenu zvezdu, doputovao je u četvrtak posle podne u Beograd i pravo sa aerodroma otišao na lekarski pregled. Prvi trening sa novim saigračima Avodžobi je imao već u toku večeri.

Avodžobi je licenciran sa Atlas Pils Superligu, a u petak u 13. 30 će biti predstavljen novinarima.

Nigerijac je u Zvezdu došao iz belgijskog kluba Spiru Šarlroa, sa kojim je nastupao u četvrtfinalu ULEB kupa. On je ranije je igrao i za ljubljansku Olimpiju i Cibonu iz Zagreba. Sa Hapoelom iz Jerusalima Avodžbi je prošle godine osvojio ULEB kup.

Avodžobi (32) je visok 1,99 metara i igra na poziciji krilnog centra.



       WELCOME!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ruke

Који ће нам qrac он!

Имамо добре играче те висине и позиције: Стефановић (199), Бјелица (207), Вукосављевић (204),  Драгићевић (205), Витковац (201), Копривица (198). Имамо 5-6 играча на тој позицији.

Нама треба добар центар 2.12 - 2.15 и један бољи 1!!!

Joj Kopriva :D

Pa sto niko od tih nabrojanih ne moze Milojevica d acuva, a? Zato ce crnja da ga pojede... I zato je doveden.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]


Daj Boze da od njega nesto bude  :zbunjen
ali gledajuci ga protiv Buducnosti u Uleb cupu ove godine po meni nece biti nista  :nene  , pa mozete misliti o kakvom se igracu radi kada dolazi iz Kosarkaski mocne Belgije  :)

Quote from: "Boka"Који ће нам qrac он!

Имамо добре играче те висине и позиције: Стефановић (199), Бјелица (207), Вукосављевић (204),  Драгићевић (205), Витковац (201), Копривица (198). Имамо 5-6 играча на тој позицији.

Нама треба добар центар 2.12 - 2.15 и један бољи 1!!!



mislim glupo mi je ovo sto cu sad da napisem ali mi stvarno nemamo sanse protiv onog jebenog grobara Miloja ako imamo Dragojlovica i Vukosavljevica kao i ove ostale....misim svi ovi igraca su dobri ali stvarno mnogo fizicki slabi.a ovaj crnja ima bre da oduva svakog ko mu se nadje na putu :batine .a i bio je na olimpijskim igrama 1992 KAO BOKSER!!!!boksovao je za Nigeriju .ma on je ljudina :D .

ima i miloje i svi grobari da na derbiju dobiju :finger

Quote from: "Godra"
Zato ce crnja da ga pojede...

za dorucak! :)

Inace pratio sam komentare na B92, ima tu mnogo zanimljivih informacija dok je igrao u Ciboni. Jos jedan nesposobni potez KK Uprave.

Jebote, tebi komentari psihopata na B92 daju sud da li je to dobar potez KK ili ne :o
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]


Nisam citao sve komentare, ali sam nasao jedan vrlo zanimljiv otprilike ide ovako od jednog Hrvata:

"Ovaj bokser je stanovao iznad mene u istoj zgradi. Nikad nije legao pre 3-4 ujutro. Redovno je kasnio na treninge. Nije neki suter, ali je dobar skakac. Uvek je tulumario, a kad god je bio kuci sve je smrdelo na dzoint."

Quote from: "KizaLion"Nisam citao sve komentare, ali sam nasao jedan vrlo zanimljiv otprilike ide ovako od jednog Hrvata:

"Veliko pojacanje? Ne bih rekao sudeci po tome sto je doticni boravio u Zagrebu prije par godina a moj najbolji frend mu je bio prvi susjed te mogu reci iz prve ruke da taj tzv "kosarkas" sve sto je naucio u Americi jest pusiti vutru!  :D Toliko mu je smrdilo iz stana po vutri da to nije bilo izdrzati, iako smo i mi svi vrlo liberalni po tom pitanju, ali je razlika u tome sto je on sportas a mi nismo.  :D Inace, jos puno voli tulumariti i ne ide spavati prije 3-4 ujutro (zato mu je i moj frend par puta zvao muriju). Moglo se cuti od ljudi bliskih Ciboni da je otisao zbog problema s drogom (iako, da se razumijemo, ne smatram vutru gudrom).  :D  :rofl

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Avodžobi je inače dok je igrao za Olimpiju, fizički nasrnuo na Zmagoslava... Sigurno mu je to preporuka. :)  Ako je koristan, dobrodošao je. Samo da ne bude neki škart.

Gigac, kako ti uspevaš da na jednom topicu imaš jedan, a na drugom drugi avatar (Marko Pantelić u različitim pozama) ?  :zbunjen



da i ja citam te komentare na b92 ali bre brate ako moramo da verujemo nekim hrvatima onda smo stvarno ne znam ni ja sta.

a i uostalom dal on pije i pusi ili se drogira bas me briga ali meni je vano da daje koseve i da bude OK na terenu...kao sto je bilo na pocetku sezone pisanja o Pantelicu kao on se kocka,kladi se,pusi,pije... i na kraj je najverovatnije postao najbolji strelac nase lige!!!a i mene tolko nerviraju neki likovi na te komentarena B92 da je to uzas... :bes .
evo ovp je moj savet za nas sve ovde :rofl :znaci moze da nas boli kita za to dal on pusi il pije il je mozda peder :rofl vazno da razbije Miloja,Popovica,frimena i komapaniju! :boks .
Videcemo kako ce igrati protiv Sloge.Nadam se da ce sve to sa nigerijcem da bude OK!nadam se...videcemo...

POZDRAV BRACO DELIJE!

Quote from: "Mikelandjelo"

Gigac, kako ti uspevaš da na jednom topicu imaš jedan, a na drugom drugi avatar (Marko Pantelić u različitim pozama) ?  :zbunjen

MA NESTO SAM ISPROBAVAO I PROBAVAO ALI SAD JE SVE OK...OSTACE MI DO KRAJA OVAJ AVATAR :) :)))NECU VISE DA GA MENJAM...
AJDE P0ZDRAV SVIMA!