Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Пијанац

81
Нови фудбалер Звезде ће постати Немања Пејчиновић из Рада. Са њим је постигнут договор и он ће се обавезати на троипогодишњу верност клубу. По ономе што сам чуо о њему, изгледа да ћемо добити појачање.
82
Пивница / Одг: ХРИСТОС СЕ РОДИ !
January 07, 2009, 01:30:29 PM
Ваистину се роди!
83
Hey brother. The rumuor you have heard is false. There aren t any circumstances under which Partizan, as a host of that match, could be punished. So you don t have to worry, the match will be played with spectators.
84
Интересантан је податак који је већ два пута објавио Журнал, а за који сам ја из неких својих извора сазнао да је тачан. Фереира и Оумару су првог дана лекарских прегледа забележили јако лоше резултате, па су тестове морали да понове. На поновљеним тестовима су забележили тек нешто боље резултате. Није у питању никаква болест већ су наводно дугачак пут и промена климе утицали на то, а незванично се ради о томе да физички нису спремни да одговоре ни на ове наше лекарске критеријуме. Који су фудбал они играли до сада?  ???
85
Трајковић је уступљен на шестомесечну позајмицу грчком прволигашу Трасивоулосу. Како после позајмице обично следи потпис уговора ово вероватно значи да је дошао крај Николине одисеје у Звезди. Штета што није добио већу шансу јер је један од ретких који воли клуб и који је играо срцем. Срећно Никола!

Фрактура, ствари које си изнео као извесне за сада и даље спадају у нагађања. Нити је толико известан долазак Пејчиновића, нити одласци Милијаша и Коромана. Ако си пажљиво читао текстове о одласцима могао си да видиш да и даље нема конкретног помака, већ се само о томе пише да би се попуниле новинске странице.

Што се тиче Марића, ја капирам да је он алтернатива у случају да оде Милијаш.
86
Жива изгледа покушава да се дискретно наметне да буде наследник Чедомира Јаневског.  ;D  Не знам зашто се престало са споразумним раскидима уговора са непотребним играчима. А није да нема материјала за то. Ту су Радивојевић, Јаковић, Богдановић, Вукобратовић, па и Мијаиловић и Блажић. А за Субашића би ваљало узети неки динар, пошто изгледа да неки Турци хоће да се зајебу и да дају.  :)
87
Quote from: Храбро срце on December 22, 2008, 09:37:41 PMТема треба да се зове КУЦАМО НА ВРАТА ЗАБОРАВЉЕНИХ АСОВА !

Тема је и даље прелазни рок! Пожељно би било да буде што мање информација са Монда, Курира, Преса, Ало-а... а што више конкретних ствари, па и предлога. Узбуркао нас је мало Стојке, ал' како од тога наравно нема ништа, вратимо се у реалност.
88
Мени је сасвим у реду да се са бившим играчима успостави такав однос да они клуб доживљавају као другу кућу и да знају да ако не могу да пронађу инострани ангажман могу да се врате овде. Ово говорим зато што је била пракса да се Звезда са играчима растаје на крв и нож, да они после неће да дођу у клуб ни кафу да попију, док су комшије управо са повратницима из иностранства ушли у ЛШ. Једем се рецимо кад видим да Жигић у најбољим годинама годину и по дана не игра, а ми не спомињемо могућност да га доведемо ни на позајмицу. А гол да дамо не можемо.  :(
89
Quote from: Игор on December 21, 2008, 12:44:43 PM
Добро сад, неко прича ово, а неко оно, е сад чија је прича ближа истини, ко ће га знати...

Приче причају новинари и они који им верују. Ја ти причам шта је једина истина. А истина је да је дошао код Пиксија и рекао: ''Ја сам класа, хоћу тако и да ме платите.''

Вероватно ће га карактер спречити да у каријери постигне оно што би могао, али би за Звезду у овом тренутку био највеће могуће појачање. Он кад брани рампа је спуштена на гол.
90
Није било условљавања. Зенга је пред финале Купа одредио Шмуција да брани зато што је он бранио на свим дотадашњим утакмицама у Купу. То што су новинари одма то искористили да направе скандал је друга ствар.

Стојке не брани нигде зато што је луд и зато што има дугачак језик. Ко је гледао његове наступе у репрезентацији је могао да види да и даље поседује страшан квалитет и да у континуитету прави чуда на голу иако већ дуже време не игра у клубу. Онакве одбране се ретко виђају.
91
Каквих је одлазака из Звезде било Стојковићев и није толико споран. Он је само тражио да му се у складу са квалитетом који поседује повећа плата, а Пикси, комплексаш са Паси пољане, је на тај захтев реаговао тако што га је продао у Нант. То је била и прва назнака да Пикси полако испушта дизгине.

Свакако ме радује вест да би, бар и на позајмицу, могли да доведемо једног од најбољих голмана на свету. Наравно, ако је све ово тачно, а не само још једна од Мондових небулоза.
92
Quote from: luconi on December 18, 2008, 12:12:13 AM
Како наводи "Пресс", одређене су цене улазница за утакмице пролећног дела сезоне у српском првенству. Улазнице за све пролећне утакмице Звезде на домаћем терену коштаће 800 динара за северну, 2.000 за источну и 3.000 за западну трибину.



http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=53868&sectionId=44

Ово је клупска претплатна карта. Ми ћемо, као и сваке године, независно од њих издати своје пропуснице које ће се куповати у ревији.
93
Молио бих вас још једном да се расправа не сведе на свакодневна новинарска нагађања. Ово се превасходно односи на причу о одласцима. Још увек нико из клуба није рекао да ће најбољи играчи бити продати, ал зато новинари задња 2-3 месеца упорно ''навијају'' у том правцу. Шта више мислим да смерно покушавају што дуже да одрже статус кризе, пишући свакодневно о нашем клубу у лошем контексту. Видим да је и Ивић почео да их кулира, што је још једна ствар која ми се свиђа код њега. Човек је решио да ћути и ради. Не мора банда све да сазна.  :)

Дакле, успорите мало. Уопште не мора да буде тачно све што они пишу.
94
Quote from: rukometas_bg on December 16, 2008, 10:08:29 AM
А прес се налупетао само тако, за Гаја 3.250.000 евра  :-[   Па њему истиче уговор на лето

Те цифре су покупљене са оног сајта који се бави трансферима и њиховим проценама, тако да их не треба узимати као релевантне. Коромана исто процењују на 3.250.000, а данас у новинама читам да АЕК није у могућности да за њега издвоји више од 600-700 хиљада.
95
Терен / Прелазни рок - јануар 2009.
December 13, 2008, 07:58:40 PM
Зимски прелазни рок почиње 3. јануара 2009. Ја тему отварам већ сада из два разлога. Први је тај што су поједини фудбалери већ напустили Црвену звезду. Споразмни раскид уговора је до сада постигнут са Мисдонгардом, Едгаром, Максимовићем и Девићем. Са Трајковићем још није постигнут договор, али му је речено да је слободан да потражи нови клуб. Што се тиче Вукобратовића, Јаневски сматра да је најбоље да оде негде на позајмицу. Други разлог је тај што ће докони новинари сада у недостатку утакмица почети све интензивније да лицитирају са одласцима и доласцима, па сам отворио тему да се те вести неби убацивале у ону о ФК-у.

Немојте убацивати баш све текстове о појачањима којих ће бити свакодневно, већ гледајте да споменете играче који се баш интензивно спомињу по медијима, као и оне који буду долазили на пробу. За сада су на проби били Бразилац Роџер и Ганац Авал Исах.

За почетак ћу рећи да је добра ствар то што је Ивић јесенас доста путовао, да је гледао уживо играче на 3 континента и да је то помак који улива наду. Сви знамо како смо до сада пролазили са надалеко чувеним јутјуб скаутингом.  :(
96
Quote from: udavlanje on December 12, 2008, 04:49:58 PM
да ли неко зна где се игра трећи дерби, да ли на Маракани или стоке? 

То ће зависити од поредка на табели после другог круга. Први дочекује другог, други трећег, а трећи првог. Ако остане овако како је сад, играо би се на Маракани.
97
Quote from: KizaLion on December 11, 2008, 11:02:39 PM
Титула? Ма хајде.

Видећу те да ли ћеш тако причати после дербија у фебруару. ;D Иначе, морам да те исправим. Клео због повреде није био ни у протоколу, тако да није могао да се загрева. Онај са косицом који се загревао је био Јаковић.  ;)
98
Ето, завршио се први део сезоне па ћу пробати да направим неку врсту рекапитулације. На жалост, све ово сам наслућивао још летос када је смењен Саша, ангажован Земан, када су продати понајбољи фудбалери, а као њихове замене доведени анонимуси са свих светских меридијана. У међувремену је смењен Земан, доведен Јаневски, али се недостатак квалитета у играчком кадру није могао надоместити. Много је бодова изгубљњено од екипа од којих нисмо навикли да губимо, превасходно код куће. Једини разлог што смо и даље у трци за титулу је тај што нам је лига на таквом нивоу да ни конкуренти нису ништа бољи.

Јучерашњи пораз ми је посебно тешко пао јер сам после дужег времена осећао неки спортски набој, а не само навијачки и свим срцем сам желео победу. Могло се видети да су се играчи заиста борили и да су и они желели ту победу. Иако до сада нисам имао критике на рад Јаневског, морам му приписати јучерашњи пораз. Онолико тумбање играча заиста не би требао да практикује. Штопер игра задњег везног, леви бек штопера, а десни бек, при том изразити дешњак, игра левог бека.  :o

Шта можемо да очекујемо на пролеће? То превасходно зависи од прелазног рока, у коме је неопходно да се одради добар посао. Ако заиста дозволе да оду сва тројица фудбалера који у овом тренутку вреде (Милијаш, Короман и Гај) онда тешко да можемо било шта да очекујемо. Ако задрже бар двојицу и доведу адекватна појачања борба за титулу ће се још више закувати.
99
1. Манчестер С. - Евертон  1
2. Тотенхем – Манчестер Ј.  2
3. Штудгарт – Бајерн  2
4. Хофенхајм – Шалке  1
5. Барселона - Реал  2
6. Севиља - Виљареал  1
7. Ђенова - Аталанта  1
8. Јувентус - Милан  X
9. Оксер – ПСЖ  2
10. Лион - Марсеј  1
100
Quote from: SERBIAN TIGER on December 07, 2008, 03:18:44 PM
Quote from: Дeлија Topoнтo on December 04, 2008, 01:30:02 AM
За сада ипак Цептер личи као најбоља алтернатива. Било како било, ја мислим да је најважније да неко са стране, или иностранства предузме клуб. Сви знамо како ће се ситуација завршити ако уђе Миш или неки други домаћи "бизнисмен".
И мени се Цептер чини као добра опција. Можда би он нешто могао и урадити са клубом. Изјављивао је за новинаре да је спреман велики новац уложити у Звезду ако је купи, али опет питање је колико је то тачно... Лично мислим да би Мишковић само још више увалио Звезду у срања...

Више пута је речено да ћемо се свим снагама борити против тога да појединац постане власник Црвене звезде. Значи да не долази у обзир ни Мишковић, ни Цептер, ни Пера, ни Мика, ни Жика, ни Лаза. И молим вас да више не лицитирате са именима потенцијалних купаца, јер ни једна од тих опција не може бити добра.