Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Пијанац

1
Терен / Прелазни рок - јануар 2009.
December 13, 2008, 07:58:40 PM
Зимски прелазни рок почиње 3. јануара 2009. Ја тему отварам већ сада из два разлога. Први је тај што су поједини фудбалери већ напустили Црвену звезду. Споразмни раскид уговора је до сада постигнут са Мисдонгардом, Едгаром, Максимовићем и Девићем. Са Трајковићем још није постигнут договор, али му је речено да је слободан да потражи нови клуб. Што се тиче Вукобратовића, Јаневски сматра да је најбоље да оде негде на позајмицу. Други разлог је тај што ће докони новинари сада у недостатку утакмица почети све интензивније да лицитирају са одласцима и доласцима, па сам отворио тему да се те вести неби убацивале у ону о ФК-у.

Немојте убацивати баш све текстове о појачањима којих ће бити свакодневно, већ гледајте да споменете играче који се баш интензивно спомињу по медијима, као и оне који буду долазили на пробу. За сада су на проби били Бразилац Роџер и Ганац Авал Исах.

За почетак ћу рећи да је добра ствар то што је Ивић јесенас доста путовао, да је гледао уживо играче на 3 континента и да је то помак који улива наду. Сви знамо како смо до сада пролазили са надалеко чувеним јутјуб скаутингом.  :(
2
Терен / РК Црвена звезда, 08/09
September 08, 2008, 10:21:07 AM
Рукометаши Црвене звезде савладали су у Шумицама Италгест из Касарана са 26:21 (13:10) у првом мечу квалификација за Лигу шампиона. Најефикаснији у српском тиму били су Милан Вукас и Марко Милашевић са по шест погодака, колико су постигли и најбољи стрелци илтаијанског шампиона Хуан Мартин Карара и Даворин Прскало.

Црвено-бели су пред својом публиком одиграли солидан меч, у којем је почетак припао гостима. Италгест је водио до 13. минута када је Звезда изједначила на 7:7 и онда преузели иницијативу.
До полувремена су имали три гола предности (13:10), да би у наставку искористили своју шансу и повећавали разлику. На почетку 60. минута водили су са 26:19, али је онда неискусни тим Игора Бутулије направио грешке које су противници искористили да умање пораз.

Тренер Црвене звезде Игор Бутулија истакао је да се више плашио овог меча, него што стрепи за реванш, који је за недељу дана.
- Моја екипа је млада. Мислио сам да ће изгорети у жељи да се пред својом публиком што боље представи. Незрелост је и утицала што нисмо успели да остваримо и већу предност - рекао је Бутулија на конференцији за новинаре.

Према његовим речима, велики успех би био за млади тим Црвене звезде ако би успела да се пласира у Лигу шампиона.

Голман Звезде Бојан Љубишић нагласио је да "пет голова разлике није реалан резултат":
- Резултат је последица нешег неискуства. Можемо ми и боље, ово није наш максимум. Хвала навијачима, стварно су нам пуно помогли.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ИТАЛГЕСТ 26:21 (13:10)
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Перишић, Карлеуша, Томић, Милашевић 6, Рашић 3, Љубишић, Пралица, Павлов 2, Шћепановић 3, Вукас 6, Перовић 1, Чупић, Сладић.

ИТАЛГЕСТ: Буфа, Огњеновић, Ловећио 2, Торбица, Карара 6, Камерер, Малена, Божовић 1, Фовио, Штритоф 1, Ди Лео 4, Прскало 6, Амендолађине.

Дворана:  СЦ "Шумице". Гледалаца: око 900. Судије Марек Барановски и Богдан Леманович (Пољска).
3
Терен / ФК Црвена звезда 2008/09
July 08, 2008, 10:26:51 PM
Иако смо још увек далеко од прве званичне утакмице, отварам ову тему не би ли се информације са припрема убацивале овде, а не у тему о прелазном року. Дакле, у јеку је први део припрема у аустријском Бад Тацмандорфу. Звезда је одиграла до сада две утакмице. Остварена је победа од 13:0 против аустријског нижелигаша Илза и данас је играно нерешено, 0:0 против словеначке Муре.
4
? ?????? 5. ???? ????????, ???????? ???????? (02.12) ? ??????? ?????? ???????? ??? ? ???????????. ?????????? ?? ?? ?? ?? ?? ????? ???? ?????????????? ????????. ??? ??? ?? ????, ???? ?? ??? ??? ?? ?? ????? ?? ???????? ? ???????? ??????? ???. ?? ??? ????? ?? ???????? ?????????? ?? ??????? ???? ?? ??? ?????????????? ???????? ???? ? ?????? ? ????, ??? ? ?? ???????? ???????????? 4? ?????? ??????.