Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Звездаш

21
Предлог није глуп колико је неизводљив у овом тренутку. Прво не треба ми да позивамо публику и да је привлачимо на стадион него клуб својим маркетингом. Потребна је нека акција враћања публике на стадион или добра игра (тад су сви велики "Звездаши" који су увек били уз клуб, као на баскету). Треба смањити цене карата на источној и западној трибини, дати повољности родитељима са децом и слично. Има милион начина да пробаш да вратиш публику на стадион...

Који то Звездаши стају на страну Делија? Јел ови што причају да због Делија не долазе на стадионе, због наркомана и хулигана? Што су на сва уста урлали како сме овај лопов Шурбатовић да говори у име Делије (а да нису ни саслушали шта је рекао)? Јел ови што им смета борба за ПРАВДУ и за Космет?
Људи само траже изговоре, сваки од њих ће пре да седи кући, пије пиво и гледа Астон вила- Тотенхем. Али зато знају да серу по свему
22
Цептер не жели да буде финансијер Звезде, у клуб жели да уђе једино као власник што је пар пута истицао. Новинари и даље настављају да једу говна, од избацивања из евро такмичења нема ништа јер не може да нас суспендује ФИФА него мора ФСС. Сви серу о неким дуговањима према бившим тренерима, играчима, а нико од њих не пише колике паре се дугују Звезди.
Према неким подацима нама дугују најмање 5 милиона
23
Из Звезде љути на понашање партизана у мечу Купа. Било је и неких чарки, пошто су партизани реаговали на сваку судијску одлуку, док је наводно тренер псовао децу делегату.
Председник клуба Главонић наводи како ће да повећају уговоре Ненадићу и Зеленовићу- Такође наводи да на лето ни један клуб неће имати новца сем нас и да ће сви хтети да дођу у Звезду, али како ћемо ми бирати ког ћемо да примимо  ???
ајде да видимо и то чудо

П.С. оно донаторско вече што сам помињао, нашао сам негде да је сакупљено око 250 000 евра, али су изгледа те паре негде нестале
24
Не пратим нешто рукомет откад је дошла нова управа, а на место спортског директора постављен Предраг џукац Перуничић. Према његовим речима до краја сезоне пружиће се прилика млађим играчима а на лето планира да доведе три играча. Питање је само који ће играчи да оду, али ако остану најбитнији са три права појачања можемо опет да постанемо озбиљан клуб.
Председник Главонић је обећао да ће ускоро вратити цео дуг СЦ Шумице па да ћемо тамо наставити да тренирамо и играмо своје утакмице.
Кренули смо лошим путем, запали у дуговања, надам се да ће се мало активирати бивши играчи који су добили места у Скупштини клуба да потегну своје везе и врате клуб где му је место.

Мени није јасно да још увек нико не покреће причу о изградњи сале за РК и ОК. Ти људи се потуцају по разним салама а гинули су на терену чак и кад су били без пребијене паре.
Сећам се пре пар година је било донаторско вече где су се скупљале паре за реновирање сале СД која је у међувремену изгорела. Где су нестале те паре?
Не оправдавам их али момци и девојке који су чланови ОК и РК немају најосновније услове за рад па је самим тим њихов успех огроман
25
Који је фазон ово да смо други. Па логично је након два круга да одлучује међусобни дуел, а након трећег да се гледа гол разлика.
Јел уопште постоје негде пропозиције или се тумачи како стоки одговара?

ЕДИТ: сад сам прочитао да се још не зна ништа 100% и да се чека одговор заједнице суперлигаша ваљда, тако да је могуће да распоред домаћинстава буде другачији
26
Ја сам очекивао овакву игру, чак сам мислио да могу и да нас изненаде. Звезда је играла без балије, Коромана, Лазетић се тек опоравио, Паркер дечко на крилу иако ни у лудило то не може да игра.
Јесте Короман највећи џукац у нашој лиги али једини играч који својим индивидуалним квалитетом код нас може да повуче и донесе ту превагу у "квалитету".
Показало се као велика грешка пуштање Петковића, можемо само да се надамо да ће Гвозденовић нешто да покаже, пошто ми Џеф не улива неку наду.
Наш пар штопера изгледа толико несигурно да је то невероватно, било да су то Туторић и Томовић или Томовић и Пејчиновић. Не прође утакмица да они не створе зицер противнику.
Променили смо пола тима и очекивано је да немамо игру, оно што ми се не свиђа је што се у игри не види неки стил игре који би требали да форсирамо и спремамо екипу за следећу сезону.
27
Кад сте се већ дотакли комплексаша.
Прва парола им је била у фазону "против дискриминације за 3 оргазнизације" и држали су наш неки нашкрабан грб, ону педерску заставу у бојама дуге и неку трећу коју нисам успео да протумачим
Друга им је била "Кењај. Не у гаће" и трећа им је била "ББРС, СПС, ХРС, ДХСС, ДС... Шта сте данас?"
Нису вредни помена, али ето чисто да их поменем због гомиле глупости које су истакли
28
Реално у онај њихов бокс не стаје много више, уместо кукања не видим препреку поготово за београђане да се појаве у суботу, па и ако се не уђе Боже мој
29
У Србији ништа ново. Народ затрован од стране медија не реагује, није ми само јасно докле овако и шта то треба да се деси да би народ изашао на улице.
У демократским државама због оваквих ствари горе градови, народ је уједињен.
Јочић је био мало дете за ову свињу, која ће ето да суспендује пандура који је пуцао, онда ће "доказати" како је пиштољ опалио сам од себе па ће да га врате на посао за пар месеци.
Медији ко медији лупетају, једни пишу како је упуцан у чело, потиљак, слепоочницу...
Дечко је мртав, убио га је припадник који је ту да спроводи ред и да примењује закон.
Цела држава је отишла у курац, сад очекујемо ново обећање власти. Пошто су пропале приче о бесплатним визама, уласку у ЕУ, 1000 евра за акције... Битно је ми да усвајамо законе о равноправности изопачених. Очекујем ускоро и неко срање којим ће покушати да прикрију све што се дешава. У свакој нормалној држави министар полиције подноси оставку ако се деси да припадник полиције убије неког на дужности без разлога, а Зарић је друга жртва после Панића
Докле бре мајку вам пандурску?
30
Quote from: Вајти on March 19, 2009, 11:38:34 PM
мада морам да признам да ми није најјасније да ли се нешто мења у ставу према управи после Сабора.
Делије су и даље против ове управе. Шурбатовић је рекао да што се нас тиче да је ово управа у оставци, како нас конобар константно брука...
Оно на чему треба инсистирати је да се прикаже колики је дуг и колико се коме дугује. Ово што је помоћник конобара јуче рекао није одговор
31
На Сабору ништа спектакулрано, чланови Скупштине изабрани једногласно
У име Делија говорио Јоца Шурбатовић и изнео замерке навијача
32
Звезда мора да дигне глас против судија, ови настављају да нас третирају као да смо неки сеоски клуб
Није свиран чист пенал и опет перфидно суђење у дуелима у којима не би смео да се свира фаул
33
...нико Звездо нема, о што имаш ти
Бројност највећа ове сезоне ако изузмемо дерби, прегршт психо делије барјака, одлично певање опет вођено само са два мегафона.
Друго полувреме започето уз ролне и бакљаду, падају два гола и почиње зезање на трибини које траје до краја утакмице.

Следи нам утакмица са Радом па пауза. На Бањицу морамо да одемо у броју већем него икад
34
Quote from: Рођак са Севера on March 17, 2009, 03:18:51 PM
Продао је он себе, а свесно или несвесно и Звезду ј..ем га у уста жвалава!
Имам и ја чланску карту фк од 1987 ал не верујем да ће да ме пусте кад ономад и Пижону рекоше: "Ово није твоја кућа"!А седе у једној од ложа која носи и његово име.
Волео бих да дође до те теоретске ситуације..ал да НАС дође 2000!
Имаш право да присуствујеш Сабору теоретски. Сад дал ће да те пусте или не, ко зна. Према Статуту требало би да си равноправни члан тамо, али и без нас неће бити места у медија центру
35
Quote from: Рођак са Севера on March 17, 2009, 11:30:30 AM
Quote from: rukometas_bg on March 17, 2009, 12:20:03 AM
Помоћник конобара је позвао све пунолетне чланове клуба да присуствују Сабору...
Ал није написао да  се за чланове клуба се сматрају само они са плаћеном чланарином.Волео бих да погрешим ал рекао бих да  је циркус у најави.Сви ће после да испљују кловна а великог газду нико и нигде.После ће бити касно.
Према статуту колико сам скапирао свако ко има чланску карту клуба (укључујући клинце из акције "И ја сам Звездаш") имају право да присуствују Сабору и гласају.
Оно што мене занима је нпр ситуација до које може да дође теоретски. На Сабор дође 200 људи и на позив конобара се појави још 201 или више са чланским картама. Шта онда ако их прегласају ови други пошто имају већину? Предложе Перу, Мику, Лазу и изгласају их, касније оборе управни одбор и председника клуба и ставе неког свог комшију. Јел теоретски могуће нешто тако?
36
Помоћник конобара је позвао све пунолетне чланове клуба да присуствују Сабору, што показује колико га озбиљно и спремно организују. Да неће можда сви да стану у медија центар?

Ево како би требао да изгледа састав Скупштине:
Председник-1
савет клуба-1
спортско друштво-5
спонзори-5
радна заједница-7
ветерани-8
клупске комисије-8
навијали-10
кандидати управе-31
37
Попи пиво и искулирај се мало
Ја не знам како си ти запазио сва та дешавања на трибини ако си "уништавао грло".
Што се тиче овог последњег, ми смо сви на тој трибини због Црвене звезде. Нисмо роботи, него живи људи са емоцијама, нормално је да пиздиш кад губиш али то наравно није разлог да не певаш. Нико не може да ме убеди да је немогуће да навијаш и пратиш текму.
Ако је поента твог поста да си супермен и да си једини навијао схватили смо, могао си одмах то да кажеш.
Сви капирамо да је навијање било лошије, али уместо да се кука треба да се стисне и одради боље већ против Борца
38
Quote from: Игор on March 14, 2009, 05:18:17 PM
Још једном се показује да смо постали сеоски клуб што се тиче односа савеза, судија, челника и играча противничког тима према нама.
Јебеш пораз, ни први ни последњи, али овакав однос према нашем кулбу итекако зна да боли...
Поништен гол и црвени нећу да коментаришем јер нисам видео шта се десило, али оно џукачко суђење и свирање неких измишљених фаулова у нападу је срамно. Звезда мора да дигне глас, јер ово постаје симптоматично
Не знам шта је Чеди у глави кад не види да Паркер не може да игра крило. Дечко има 20 кг и губи сваки дуел, мора да се проба са њим на полушпицу или као други шпиц. Клео и Фереира су били солидни али им судија није дозволио да играју. Лазетић нам фали као леба, по мени и Туторић. Милијаш поред гола показао и да га мрзи да живи, вуче се по терену, претрчи 50 метара за утакмицу. Свака част за два гола са играчем мање, али нам је недостајало још смирености у завршници. Пред крај текме тотално непотребно бунарење, уместо да смо ишли на Коромана. Нинков после одличне утакмице са Напретком подбацио скроз
39
На моје изненађење доста добро попуњена трибина и што се тиче визуелног дела трибина је одлично изгледала целу утакмицу.
Што се тиче навијања у другом полувремену доста слабо, уместо да помогнемо онима на терену на трбини сваки десети пева. То је за нас корак у назад и ни близу ономе што смо показивали у претходним издањима. Нема оправдања за тако нешто и треба да се тргнемо после оваквог издања.
Сјајно отпевано Космету, пароле у центар. Следе нам Борац и Рад, не сме овакво навијање (друго полувреме) да нам се понови
40
Quote from: фрактура on March 07, 2009, 10:10:22 PM
Али оно што се није променило и што ми сваки пут квари утисак кад дођем са утакмице су снимачи,нема утакмице,нема бакљаде а да они не упале своје апарате
Снимача је било и биће увек, само се надам све мање и мање. Ја лично никог нисам видео у свом окружењу да је држао телефон у руци, сем једног лика који се сликао са неким рибама  ???

Позитивна ствар је што се данас није каснило као раније, поготово јер је термин био незгодан. Показало се да је боље износити овакве барјака или веће, никако оне мање ако желимо се се врте 90 минута. Север је данас показао огроман напредак у многим сегментима, сад само треба да се настави корак по корак даље