Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - vare

1
Терен / Млађе селекције
September 06, 2007, 05:57:46 PM
Quote from: "Војник_севера"

Време ће показати,али мислим да је много важна и политика клуба,односно колико ће места момци из омладинског погона имати прилику да се докажу као првотимци.

E ово је јако битно (бар по мени) .

За резултате би било добро, пратити их. Велика је штета што на званичном сајту нема инфорамција о млађим селекцијама.
2
Терен / Млађе селекције
September 02, 2007, 05:30:40 PM
Ајде да не гледамо само из тог угла и упоређујемо се са њима,већ  у целости рад са млаћим селекцијама.
Видим омладинци су добили Бежанију 3-0 .
Да ли неко од вас гледа ове утакмице, да ли има играча који су близу првог тима по квалитету ?
3
Терен / Млађе селекције
September 01, 2007, 10:21:00 AM
На отварање ове теме ме је навело читање данашњих новина и сама констатација да у младој селекцији Србије до 21 год. имамо једног играча (Ф. Ђорђевић) !

Занима ме пар ствар, око рада са млађим селекцијама...
да ли има оних који прате рад пионира, кадета и омладинаца, како стојимо на том пољу, јер у овај део баш нисам упућен.
Да ли се квалитетно ради са младима?
Има доста играча који се шаљу на каљења и на жалост ту се и изгубе!
4
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
September 30, 2006, 04:54:37 PM
Stadion Crvene zvezde u rukama Meridijan i Komercijalne banke

"Marakana" pod hipotekom


Stadion Crvene zvezde nalazi se pod hipotekom Komercijalne banke na osnovu koje je fudbalskom klubu iz LJutice Bogdana odobren kredit od 80.752.000 dinara, saznaje Glas javnosti iz Palate pravde.
Navedeni ugovor sastavljen je preko Četvrtog opštinskog suda u Beogradu, a zahtev za uknjiženje hipoteke odobren je preko Drugog opštinskog suda 10. februara 2006. godine.

Da je na "Marakanu" moguće staviti hipoteku potvrđuje i podatak iz 2000. godine, kada je FK Crvena zvezda upisao vlasništvo nad stadionom u katastarskoj parceli broj 20022 opštine Savski venac. Isti objekat po propisu je zaveden i u zemljišnjim knjigama Beograd 7, broj parcele 22.

- Tačno, ali stadion je odavno pod hipotekom - rekao je za Glas generalni sekretar Crvene zvezde Nebojša Leković. - Nisam u prilici da vam sada kažem kakav je to ugovor potpisan sa Komercijalnom bankom jer sam u klub došao u maju ove godine, ali činjenica je da hipoteka nad stadionom postoji od aprila 2005. godine i tada je kod Meridijan banke podignut kredit od sedam miliona evra.

Dragan Stojković Piksi izabran je za predsednika FK Crvena zvezda na Izbornoj skupštini kluba 6. jula 2005. godine. U maju je prihvaćena ostavka Dragana Džajića, dakle, prema tvrdnji Nebojše Lekovića - mesec dana posle podizanja hipoteke, odnosno kredita od sedam miliona evra.

Prema podacima koji su već odštampani u raznim medijima za vreme dosadašnjeg mandata Dragana Stojkovića FK Crvena zvezda prodala je igrače u visini od oko 27,5 miliona evra, a na pojačanja potrošila tri miliona (spisak transfera objavljen u Glasu 3. septembra). Ipak, kada se priča o novcu u fudbalskim transferima, ne sme se ispustiti da je skoro obavezno reč o ugovorima koji se isplaćuju na rate.

- Što se tiče hipoteke, mi smo do sada vratili dug od pet miliona evra, a taj milion kod Komercijalne banke stvar je reprogramiranog duga. Odlučili smo da već jednom razjasnimo sve te priče oko dugova i nasleđenih dugovanja. Učinićemo to sledeće nedelje na konferenciji za medije - poručio je Leković.

http://www.glas-javnosti.co.yu/danas/srpski/S06092901.shtml
5
Северна трибина / Crvena Zvezda-Liberec
September 30, 2006, 06:37:30 AM
Шеталица и пратећа песма су заиста "да се најежиш" ., ја сам био у оном неиспуњеном делу на степеницама између 5 и 6 сектора.
Ако је неко спомињао "европску Звезду", на том путу изгледа храбро и свесно корачају само Делије, а ови су изгледа остали изгубљени у простору и времену , лагајући себе , поготово Делије .
Драго ми је што сам допринео у помоћи за оболелог момка, прикупљао је неки млађи момак, али је морао можда мало више да комуницира са људима , јер неки су или окретали главе или су гледљали у под када је кутија стизала до њих .
Једна ствар која ми доста смета , а то је да не знам како и да ли се уопште може утицати на људе који навијају само онда када је резултат донекле активан.
6
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
September 07, 2006, 02:51:21 PM
Zvezda: Nema više pojačanja do januara
Cetvrtak, 7. septembar 2006. 15:34

Generalni sekretar Crvene zvezde, Nebojša Leković, izjavio je u sredu da beogradski fudbalski klub do januara sigurno više neće dovoditi nove fudbalere i da neće biti "bombi".

"Crvena zvezda je posao završila u prelaznom roku i novih dolazaka neće biti. Završili smo stvaranje tima od koga se očekuje da nastavi dominaciju na domaćoj sceni i ostvari što bolji rezultat u Kupu UEFA. Drago nam je što navijači pokazuju ogromno interesovanje za našu ekipu i kako bi otklonili sve sumnje i spekulacije imenima, ovom prilikom bih želeo da saopštim da takozvanih bombi u igračkom kadru više neće biti, bar ne u ovom trenutku", rekao je Leković.

Generalni sekretar Crvene zvezde je dodao i da očekuju uplate na račun od transfera igrača, a potom će crveno-beli uplatiti Zemunu 40.000 evra koliko mu još duguju od transfera Nenada Milijaša.

(MONDO)
7
Forum Help / Problem sa avatarom
September 04, 2006, 05:57:36 AM
Е коначно се и "дебели " појавио  :D  ;pljuga
8
Терен / FKCZ WEB
September 02, 2006, 03:56:29 PM
Quote from: "kiki"Па да, то је водоравни мени - какав друго може да буде :rofl .

Па знам ја да је то водоравни мени .... једино ако не прерасте у  пивски мени .. :D

Лепо је Славиаша написао, значи што једноставнији и што функционалнији веб сајт да буде и боје које ће се користи да се граде на грб тј. лого који ће бити ...
9
Терен / FKCZ WEB
September 02, 2006, 11:31:57 AM
10
Forum Help / Problem sa avatarom
September 01, 2006, 06:46:50 PM
Ма ево ја сам сад пробао све живо за аватар , неће па неће...
Значи пробао и уплоад директно, па и ренаме, па и са имагесхак...
11
Терен / FKCZ WEB
September 01, 2006, 06:43:19 PM
Кики, не знам да ли ћете користити фрејмове али моја препорука да их у широком луку избегнете,
јер их бровсери индексирају сваку посебно, па може бити касније проблема када рецимо гоогле
индексира страницу са кључним речима...
За меније ниси споменула где се налазе на страници, да ли су  хоризонтални или вертикални ?
И да још нешто , ако није проблем , могла би оставити неке скриншотове за ово што је наведено под 1 и 2 ?
12
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
August 31, 2006, 09:35:09 AM
Ja citao da dolazi Kastiljo (Ekvador) i jos neki spic,a spominje se i Dimitrov!
13
Терен / FKCZ WEB
August 29, 2006, 10:42:44 AM
И фали једна добра претрага на сајту...
14
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
August 25, 2006, 10:54:23 AM
Хоће бити преноса жреба.. Еуроспорт или неки други канал...
15
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
August 25, 2006, 08:33:14 AM
Бишевац од децембра у Лансу

Репрезентативни штопер Црвене звезде Милан Бишевац (22) јуче је у Француској потписао предуговор са тамошњим прволигашем Лансом, чији ће члан постати од децембра. Процењује се да ће Звезди за обештећење припаси око пет милиона евра а посредник у реализацији трансвера био је београдски менаџер Ранко Стојић, некадашњи голман Партизана и загребачког Динама.
16
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
August 24, 2006, 12:24:41 PM
Не знам шта да кажем.... не би ме зачудило !
17
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
August 24, 2006, 11:58:54 AM
Где си ово прочитао за Бишевца ?
18
Морам да истакнем да против Милана нисам присуствовао, тако да не могу оценити какво је било стање што се тиче навијања, али генерално гледајући , увек кукамо после европских утакмица!
Ове "велике" утакмице заиста постају  "кост у грлу" гледајући навијачко издање! Из овога морам изузети кореографије и прошле и јучерашњу, јер су оне увек на "светском нивоу" .
Сви очекујемо да Север грми као један, али кад чујем  каква је већинска структура са утакмице , тада је то тешко извести.
А како томе стати на пут ... па први мали  корак, изборити се, да  људи, који су заиста редовни и одани Северу и Звезди, не заврше на Југу.... Делије су као  "војска" , а  за све своје припаднике  у првим редовима, се мора изборити. Ко ће чувати наше јединство, нашу веру, нашу  љубав, ако ми сами нећемо ?
Управа је изјавила да  "наводно" нема карата за Север, а за требовање је отишло не зна им се број.... па морали смо нешто урадити поводом тога, рецимо један  миран протест против истих , који морамо  схватити, не као исказивање било каквог гнева, бећ као борбу , за наше берне присталице !  
Ако већ хоће карте да дају путем требовања, па нека дају цео Југ на тај начин !  
Јер заиста ово требоње прелази више сваку меру!
Ја сам остао без карте  у понедељак и не могу да опишем какав је осећај када ти неко каже :  "Брате, нисам добио довољно карата" , а ја одавде  скроз беспомоћан... јурио ја по нет- у , видим нуде Север за 3-4500 дин.... ја толико пара заиста немам.

Поздрав
19
Forum Help / pitanje u vezi WAP-a
August 22, 2006, 10:19:35 AM
Kizo, bas sam sada proverio...RADI !!!  :ruke
20
Ово сам изнео и на Делије.нет-у:

Који је сада разлог за овај поступак ? Зато што је упаљена бакља, ма дај бре....
Све је отворенија и агресивнија хајка против Делија, а то има само један циљ
да наша група престане да постоји, а ЗАШТО.... јер нисмо јебени дупелизци,
не желимо никоме да се повинујемо и не учествујемо у "навијачко-полицијским"
конзорцијумима или ти како већ кажу "фузији", а наше ставове отворено и смело
износимо!