Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Skrimo

21
тачно и не треба то узимати као тачну чињеницу,прво што реалне цене играча су далеко мање од приказивања на том сајту,друго још битније што је овде посебно такав систем да од трансфера иде оволико менаџеру,оволико бившем клуб...Уосталом довољно погледати тамо стање и цену наших играча Гај 3 милиона,Милијаш 5,Гвозденовић 1,5 милион.Било би до јаја да је тако.
22
Quote from: Red Star Forever on January 09, 2009, 10:07:31 AM
Него, видесте ли коментар јенкија на "могућност" одласка Коромана у Војводину??! На новинарску констатацију да је Војводина мањи клуб од Звезде, огодоврио је д ако је играч слободан може да иде где хоће...  :o Еј па која је ту здрава логика да допустиш да ти директан конкурент за трофеје преузме најбољег играча, е мој јенки, дефинитивно немаш појма  :-[
па не знам...по такво сроченом одговору који си написао у претходном посту могао је да каже да Короман може и у партизан да пређе јер ако је неко слободан може да иде где хоће и Звезда са њим нема ништа а ти си тако написао да је рекао што је нелогично јер Короман није слободан играч.Једино ако тај његов одговор није у смислу једино ако је играч слободан он може да иде где хоће,а пошто Короман то није онда ће моћи да иде само где му Звезда допусти.
Далеко од тога да је нешто превише верујем штампи али ако у 4-5 новина исто пише,онда или су се баш добро удружили или је истина а само у једним најжућем дневном листу је извучено из контекста наслов да Короман може да иде у Војводину без икаквог проблема.
Мислим знамо шта мислимо сви или бар већина о конобару али не треба правити буку и прозивати за нешто што не стоји.
23
исправићу те брате,оно како је писало у новинама које сам ја читао данас на питање новинара дали је могуће да Короман пређе у вошу,рекао је у фазону ако имају довољно новца да плате могуће је,али да не верује да они то могу да плате.А Короман ни није слободан играч,не знам кад му истиче уговор али да је слободан није,јер се онда Звезда не би ништа ни питала.
24
по мени је изненађење и то непријатно што смо се тек тако одрекли Петковића ако уопште је то све тачно.Читам по штампи као има јаке понуде а он ни није још 100 посто Звездин играч тј на позајмици је са могућношћу откупа уговора.Недисциплина или шта ли је незнам,али лик је играо на 3-4 места у тиму,и штопер и везни и крило и свуда се колико знам солидно показао и права је штета да се овако одричемо њега,ово ми је у неку руку дошло као оно изненадно продавање Владимира Стојковића...али опет не би ме чудило да се преокрене ситуација.
25
Пивница / Одг: ХРИСТОС СЕ РОДИ !
January 07, 2009, 05:25:24 PM
Ваистину се роди браћо!и све најбоље!

26
максимовић је отпуштен међу првима.

Ја би пре Бајковића оставио него Радивојевића и Ранђеловића,ако ништа друго млађи је,а у најгорем случају није лошији од те двојице.
27
ако је тачно мада нема разлога да не сумњам,Ивић је још једном показао озбиљност.Свака част Стојковићу много га готивим,пиксија сам пљувао кад га је пустио,али да дође на 6 месеци само да би играо и продао се касније је јако неозбиљно,а капирам да је наметнут Звезди од стране менаџера оног овог више него што је Звезда њега тражила.
28
са једне стране ми је до јаја то,са друге он би дошао на 6 месеци тако да оно за тако кратко време не би био одушевљен ни да нам дође кака.
29
вероватно је нека екипа урадила сама за себе.Једино ако нису они плаве боје.
30
татин син је напустио Звезду јер на изборима за председника фсс-а није представник Звезде гласао за Булића већ је био уздржан,тако да ако то повежемо јасно је.
31
мисдонгард је за укупно рецимо највише 90 минута у игри дао 4-5 голова.
32
и опет исти људи влаховић,вучићевић...
33
да да на гусаре можеш на статус не.
34
јеси на сбб-у?
ако јеси два најбоља,највећа су ти статус и гусари.
status.impuls-host.com
hub.gusari.org:411 
35
Пивница / Одг: ФМ 07
November 20, 2008, 04:21:53 PM
Quote from: _simke_ on November 20, 2008, 03:23:47 PM
Пише ми failed to set up graphics system.
корисна тема
http://www.fm-serbia.net/forum/showthread.php?t=38213

укратко ако те мрзи да гледаш скини са овог линка овај фајл и инсталирај.
http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en

успева.
36
Пивница / Одг: ФМ 07
November 19, 2008, 02:43:02 PM
продукт кеј?
37
слажем се да је срамота што пре свега Пижону и Дулету Савићу није допуштено да уђу,али ме је више од тога погодило што су се они спанђали са гробаром нашег фудбала батом ђором који знамо кога подржава,и који је један обичан криминалац.
Што се избора конобара тиче,једна сенилна маскота,клуб ће водити други људи по мени јуче смо могли само да изгубимо ко год да дође и да је бингулац дошао исти к.
Шта је ту је,по мени прави човек за прозивање је онај што му је занимање,диплома то што је газда мишков син борба треба да се усредсреди против њега јер он је главни кривац за све ово што се дешава.
38
ми смо домаћини?
39
мој тим због лоше финансијске ситуације и економске кризе у свету се повлачи из такмичења,вид"мо се догодине ;D
40
што не постоји обнова године на приватним? ја сам и брдо других људи које знам обновио годину на приватном факултету.Што се куповине испита и осталог тиче да се не лажемо вероватно на 99% факултета у Србији можеш да купиш испит нема то никакве разлике приватни или државни,то је тако...Пре је можда било више израженије али и сад кад само мало загребеш испод површине сазнаћеш све то исто,сад се само то ради мало дискретније и скривеније.Уосталом највећа афера око куповине диплома/испита је била на правном факултету у крагујевцу,није била на неком приватном.А тачно је да владају предрасуде према приватним факултетима  можда донекле то све стоји али није то све баш тако како људи који су на државним факултетима размишљају.
Извињавам се за офтопик.