Danas ce se na marakani sa pocetkom u 20:15 h odigrati revans mec 2.runde kvalifikacija za kup uefa.Licno nadam se novoj pobjedi os 2-3 gola razlike,pa onda da svi u petak cekamo zrijeb za 1.rundu kupa uefa,mada ni tamo ne bi trebalo da bude problema s obzirom da cemo vjerovatno biti povlasceni. :motor

Quote from: "ZeNgA"Danas ce se na marakani sa pocetkom u 20:15 h odigrati revans mec 2.runde kvalifikacija za kup uefa.Licno nadam se novoj pobjedi os 2-3 gola razlike,pa onda da svi u petak cekamo zrijeb za 1.rundu kupa uefa,mada ni tamo ne bi trebalo da bude problema s obzirom da cemo vjerovatno biti povlasceni. :motor

Pridruzujem se zeljama.  Izgubili smo Milovanovica na "duze" vrijeme (ligamenti) ali se vratio Bisevac; jos nije sigurno da ce zaigrati.  Djordjevic je otisao i bas cemo da vidimo sta ce da uradi "odbrana" bez Bisevca(ako ne bude igrao)/Djordjevica i prinudnog odbrambenog Milovanovica.  Stranci jos nemaju pravo nastupa tako da smo "donji" sto se tice odbrane x5.

Jel' se on malo (prinudno) igrao/eksperimentisao protiv Vozdovca? "Na papiru" je poceo 4-4-2 da bi onda prebacio na 3-5-2 ulaskom Perovica, onda 3-4-3 kad je usao Purovic i onda 4-3-3 kad je izasao Jankovic; interesanto!

Sastav iz prosle utakmice sa interom.

1  Ivan Randjelović
3  Aleksandar Luković
5  Milan Dudić
8  Boško Janković
9  Marko Pantelić
15  Nebojša Joksimović
16  Nenad Kovačević
18  Slavoljub Djordjević < - otis'o
21  Nikola Trajković
23  Vladimir Mudrinić
25  Nikola Žigić

34  Vladimir Stojković
4  Bojan Miladinović
32  Dejan Milovanović < - povrijedjen
10  Radovan Krivokapić
11  Marko Perović
13  Boban Stojanović < - povrijedjen
20  Milan Purović
IXI, KUPI I TI NAMA PENAL!

Da, bice zanimljivo kako ce nam izgledati odbrana. Postoji velika mogucnost da Dudic ode na desnog beka, a da centralni odbrambeni budu Miladinovic i Joksimovic, eventualno Bisevac mada je pitanje koliko je doticni spreman.
Druga mogucnost je da igramo 3-5-2 gde bi pozadi igrali Dudic, Joksimovic i Lukovic, a desno i levo Bosko i Lukovic, mada mislim da je prva varijanta realnija.
Moja prognoza:

______________________Randjelovic______________________

___Dudic_________Miladinovic______Joksimovic________Lukovic

________________Kovacevic___________Trajkovic____________
______Jankovic________________________________Perovic___

___________________Pantelic______________Zigic___________


Postoji mogucnost da Mudrinic igra umesto Perovica, tada bi on igrao pozadi, a Trajko bi se pomerio napred (levo ili desno).
Inace, izgleda da je Milovanovic samo istegao ligamente kolena sto znaci da bi trebalo da bude spreman za utakmicu posle Cacka.
..baklje gore, pesma cigana...

Zenga ima nekoliko varijanti sa ovim igračima koji su mu na raspolaganju i to je jedna od prednosti ove jos uvek nekompletne
ekipe koja će uveren sa vremenom biti jos bolji.
Za veceras predviđam formaciju 3-5-2
sa Ranđelovićem na golu
Dudić->Joksimović-Luković
Janković-Trajković-Kovačević-Mudrinić-Perović
Žigić-Pantelić
Prognoziram 2:0 !

Bilo bi dobro da ih pobedimo sa 2:0 ili 3:1, nikako mi se ne bi svidelo da pobedimo sa 4:0 ili 5:0, ovi bi se digli u nebesa, treba da cuvamo golove za sledeceg protivnika! Tek kad udjemo u grupu Liga Uefa tada je veoma vazna gol razlika!

Sto se tice odbrane, Miladinovic i Joksimovic po meni nisu dovoljno kvalitetni. Izgleda da je Piksi "zaboravio" da dovede Brazilca Zulia Cezara, koji bi sa Da Silvom bio jaca strana odbrane.

Ni ja nemam previse poverenja u duet J i M, a i ne verujem da cemo ga cesto gledati. Ko zna, mozda sutra odigramo i sa trojicom u odbrani. U toj formaciji smo igrali protiv Vozda kada smo dali dva gola.
Ne verujem da ce nasi nesto posebno forsirati, ali ne sumnjam da ce igrati na pobedu. Cisto zbog sopstvene sigurnosti, a i dobili su nova kola :D
..baklje gore, pesma cigana...

Sto se tice Milovanovica on je na srecu samo istegao ligamente koljena,tako da ce pauzirati samo 10 dana,a sastav ce nam vjerovatno biti onaj koji je najavljen u danasnjem zurnalu.Nadam se da ce ovo biti prvi i poslednji put da u tandemu centralnih bekova gledamo duo Miladinovic -Joksimovic.S obzirom da se Bisevac oporavio vjerovatno ce vec od sledece utakmice u tandemu biti on i Dudic,dok ce Draman igrati desnog beka.Za one koji mozda ne znaju zrijeb za kup uefa je sjutra od 13:00

Кизо, треба ове препунити од голова да могу 10 да им дају нек им дају 10...а за следеће коло и то дизање у небеса...они ће се дићи и са 2:0....

пОзДрАв!!!

Hrvati ce 100% pokusati da zatvore sve prilaze Zigicu tako da bi nam vise odgovaralo 3-5-2 tj. 3-4-1-2 :).

------------------------Randjelovic------------------------

-----------Dudic------Joksimovic------Lukovic----------

--Jankovic-----Kovacevic--------Trajkovic-------Perovic

--------------------------Purovic----------------------------

------------Pantelic--------------------Zigic---------------


Sve spremno za  :jebanje
IXI, KUPI I TI NAMA PENAL!

Da mozda neko nema informaciju kako ide prodaja karata?Cujem da se ocekuje barem 20 000 ljudi,nadamo se pored dobrog rezultat i dobroj posjeti i navijanju :megafon

4:0 победа, није лоше за почетак :)

једино ме Жигић разочарао. није требао да заради црвени картон. биће тешко без њега у следећом колу.

идемо даље  :ruke

Prelepa koreografija na početku utakmice!!!
Šteta što nije bilo još više golova!

Ovi degeni iz intera su krljali kolko su mogli,ipak je razlika u klasi OGROMNA.

Žal jedino ostaje što nismo ugostili Hajduk ili dinamo,mislim da bi isto prošli...

4:0, sasvim dovoljno.  Nisam gledao utakmicu tako da ne mogu da budem "sudac" kako je ko igrao...    Bez Milovanovica, Baste, Trajkovica, dovoljno dobro!  Nedostajace nam Zigic sledecu utakmicu ali mislim da se moze naci dobra zamjena: Purovic, Raskovic, Stojanovic...
IXI, KUPI I TI NAMA PENAL!

Svaka cast momcima uspeli su da prikazu dobru igru i deklasiraju rivala,jedini minus je glupo zaradjeni crveni karton Zigica.Nadam se da ce biti kaznjen samo jednom utakmicom neigranja.

Ја бих Жигића казнио са 5.000 € плус не би добио премију за пролазак у следеће коло а још бих га на неки начин казнио само сада ми не пада на памет тачно како!!

@ Boka

Da bata-Žile šes' meseci vozi fiću ili peglicu umesto Toyote?

QuoteSvaka cast momcima uspeli su da prikazu dobru igru i deklasiraju rivala,jedini minus je glupo zaradjeni crveni karton Zigica.Nadam se da ce biti kaznjen samo jednom utakmicom neigranja.
Koji qrac dobra igra ljudi nemojte se zavaravati ova je qrac palac nase balkanske lige su bezze.
Onaj Pantelic ce mi uveki ici na qrac makar dao 5 golova po tekmi ne volim ga.Jeste da nemam blage o fudbalu ali ono sto on radi je bruka.
Pa lako je biti strelac kada imas deset stopostotnih prilika, mora nesta uci. Kada dodje neko laksi oduvace nas.
Nadam se sad Litexu ili Sirokom.
Kalibar Pantelica je hteo i Muslin da dovede iz Modrice a to je sin podpresednika FSBiH (bivsi presednik) isto tako decko golgeter a procenat uspesnosti 15%.

Po meni Zvezdin dres zasluzuju Kovacevic, Basta i Jankovic a za ostale nemam komentara.

Inace saberite sve nacinjene preksaje nad Kovacevicem u oba meca mislim da je cifra iznad 15.
Mozda gresim ali moje misljenje, mislim da su najbolje kritike kod pobeda.


P.S.I opet ostade samo jedan Srpski klub u Evropi posto je OFKa ispala.
#1041;удимо људи иако смо СРБИ

Zasto u timu nije bilo Trajkovica,i da li cemo biti povlasceni u sutrasnjem zrebu?Zigic je ispao totalna budaletina ali nadam se da ce to ispraviti kada se budemo plasirali u ligu kupa uefa :batine

Ja nikada prljaviju i odvratniju ekipu nisam video... Koliko su samo namernih startova imali... Da ne govorim o tome kada je njihov igrac namerno napucao loptom Pantelica.
Sudjenje je bilo na nivou druge Beogradske zone. Prvi zuti Zigicu je cista glupost jer nikakva namera nije postojala. Zuti karton zato sto je izveden ranije slobodni udarac?! To samo moze ovaj sudija... Da ne govorim o seckanju igre, tolerisanju njihovih izivljavanja i jedne pogresne odluke kada je ofsjad dosudjen (sada pogledao na TV).
Hrvati k'o Hrvati, shvatili da su ga ispusili pa hteli da to bar krvavo naplate, da mogu posle pricati kako su tukli Srbe, trener provocira i na kraju nesto trckara po terenu...
Onakva nervoza kod igraca ne sme vise da nam se ponovi. Igra je bila dovoljna za lepih 4:0 i ne mogu pricati o nasim kvalitetima kada smo igrali sa ipak paceraskom ekipom.
Ono sto znam da su Kovacevic i Jankovic odigrali odlicno. Da ulaskom Bisevca odbrana igrala stalozenije i da definitivno Zenga zna sta radi...
U svakom slucaju da je palo 10 golova bilo bi mi malo za sve one startove i one provokacije koje su cinili... Sledeci put sa kim god da igramo mora se hladnije glave pristupiti svemu!!!
Sada ce biti zanimljivo videti sta ce Zenga spremiti za sledeceg protivnika kada ne moze da racuna na Zigica. Prilika da se pokaze koliko smo mi ustvari tim, a ne ispostava jednog igraca...

Mislim da u ovaj tim i trenera treba imati poverenja. Cini mi se da napredujemo i u pristupu i na tehnicko-taktickom planu iz utakmice u utakmicu. Danas su se, po mom misljenju, posebno istakli Kovacevic i Jankovic, ali pohvale cak i za Perovica i Pantelica narocito ( dao 2 komada i izgarao kapitenski ). Utisak malo kvari taj crveni karton ali uz srecu u zrebu mislim da nije nenadoknadiv gubitak. Posebno ako dobije samo 1 mec suspenzije. Koliko sam video, ima nezgodnih imena medju potencijalnim protivnicima, ali ima i indijanaca. Ipak, na punoj Marakani nema mnogo onih koji mogu da se nadaju necemu. Inace Zenga definitivno najvise koristi 4-1-3-2 formaciju, malo skupljenu ( bez klasicnih krila, sa ofanzivnim bekovima ) i po mom misljenju ona daje dobre rezultate a svakako pripada modernom shvatanju fudbala. Tu doduse fali uz Trajkovica i Jankovica, jedan izraziti kreativac mada i ova dvojica to mogu dobro da odrade. Opsti utisak, dobro je a bice i bolje.