Бодирога, Ђоковиђ, Кустурица :

http://www.youtube.com/watch?v=HLGGuFnwGoA
http://www.youtube.com/watch?v=vGCm32kLFBs

:sampion

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Тренутно кфор не дозвољава студентима из БГ, КГ и Ниша да уђу на Космет, а колика је тензија на Светој српској земљи говори и следећи текст:


НАПЕТО

Срби из Грачанице крећу на протестни марш до Приштине кроз албанска села, Шиптари најављују качење застава на зграде полиције у српским енклавама

ПРИШТИНА, ГРАЧАНИЦА - Атмосфера на Косову и Метохији постаје све драматичнија. Иако су Албанци засад дисциплиновани, у следећа два дана на територији читаве покрајине очекује се права експлозија насиља.

Срби из Грачанице за данас у 12 сати најављују протестни марш до Приштине. Више од хиљаду житеља ове српске енклаве маршираће ка седишту Унмика у центру Приштине, где ће Јоакиму Рикеру предати захтев да се хитно поништи Декларација о независности косовске скупштине. Посебно је интересантна (и потенцијално запаљива) чињеница да ће протестанти марширати осам километара, и то кроз чисто албанска села! Упркос упозорењу Кфора да је то ,,самоубилачка мисија", Грачаничани не одустају.

- Знамо да је веома ризично, да постоји опасност од напада Албанаца и инцидената, али не одустајемо - каже за Курир један од српских посланика који ће учествовати у протесту.

Он наводи да Срби из околине Приштине више не могу да чекају да неко други реагује уместо њих, алудирајући на протесте у Косовској Митровици.

- За понедељак, 25. фебруар, Албанци су најавили масовну посету Грачаници. Намера им је да на зграде косовских институција у Грачаници, полицију и седиште локалне самоуправе поставе нове државне симболе независног Косова. Наравно да им то нећемо допустити. Биће крви - огорчен је овај посланик.

Иначе, у Косовској Митровици је одржан састанак представника српских општина са севера Косова с регионалним администратором Галучијем. Српски представници су на састанку захтевали укидање граница између Косова и Србије, а Галучију су упутили захтев у коме су га обавестили да их не занима новац зарађен од царине на граничним прелазима са Србијом. Због тог састанка, отварање административног прелаза каснило је два и по сата.

С друге стране, ни албански званичници ни званичници УН нису желели да дају било какве изјаве за јавност. Срби у енклавама су махом необавештени и преплашени. Са зебњом, без струје и уз честе несташице воде, чекају расплет неизвесне и за све опције отворене ситуације.
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

С обзиром да је текст из Курира, било би добро да неко провери да ли је тачно, јер је ово врло озбиљна ствар... Људи голоруки иду у "осиње гнездо", а нико званично да каже нешто о томе... Или је информација непотпуна (самим тим нетачна) и у Приштину иде неколико представника Срба...

п.с. Студенти лагано улазе на Космет... Група по група, пешке, аутобусима, проналазе начине да заједно са својим прогфесорима пруже подршку колегама у Кос.Митровици...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

А жандари пуцају синоћ к'о Прљави Хари.
Па на Србина пуцате пизда вам материна!
Кад сам рекао једном дебилу који се крије иза значке: "Ајде идемо заједно у Кос.Митровицу."
добио сам одговор: "Бежи убићу те!"
Како касније човек да их жали?

QuoteПодршка сународницима на Космету

Пред почетак меча актери вечерашњег дербија у Малој дворани СПЦ ,,Војводина" на симболичан начин су пружили подршку Србима на Косову. Црвена Звезда је носила беле мајице са натписом ,,Косово је Србија", а НИС Војводина је била у црвеним, са истим слоганом. Ово је наравно било пропраћено и од стране публике, која је знала да награди овакав потез.


Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

МОСКВА, 22. ФЕБРУАР - Русија би могла да "употреби силу" уколико НАТО или ЕУ не буду на Косову деловали у складу са УН, рекао је данас представник Русије у НАТО Дмитри Рогозин.

"Уколико ЕУ усвоји заједнички став или ако НАТО прекрши мандат на Косову, неће бити у складу са УН. Онда ћемо и ми морати употребити бруталну силу или, другим риечима, оружану силу да би били поштовани", рекао је Рогозин путем видео-линка из Брисела, преноси руска новинска агенција Интерфакс.

Руски МИП данас је саопштио да су земље које су признале једонстрано проглашену независност Косова делимично криве за синоћње нападе на њихова дипломатска представништва у Београду.

"Русија жали због дешавања у Београду" , рекао је портпарол МИП-а Русије Михаил Камјињин.

http://www.interfax.ru/r/B/0/0.html?id_issue=11975248

Занимљиво...


Врхунац емоционалног набоја,макар када сам ја у питању:

http://ca.youtube.com/watch?v=4-Jb2_-BO-s

Самоубиство због Косова.

Полиција у Јагодини саопштила је да је Драган А. (50) извршио самоубиство а у опроштајном писму породици навео да није могао да поднесе једнострано проглашење независности Косова.

Он се убио у среду, око 11 сати, недалеко од куће, речено је у полицијској управи у Јагодини, уз напомену да друге детаље не могу да саопште јер се ради о "личном чину". Драган А. је иза себе оставио супругу, два сина и старе родитеље, а пре него што ће себи пуцати у главу, укућанима је рекао да иде да се прошета. Његова породица и комшије кажу да је са Косова, бежећи испред албанских сепаратиста, дошао у Јагодину 2000. године.

Све што је имао остало му је у Пожаранима и, кажу његови, сањао је да се врати. у његовој кући на Космету живи једна албанска породица. Драган А. је био скроман човек, али је очигледно у себи носио велики бол због Косова, кажу комшије. Опроштајно писмо, у коме је изнео своју одлуку о самоубиству, пронађено је у његовом џепу.

:(  :(



Почивај у миру Зоки.

Quote from: "KizaLion"

Почивај у миру Зоки.

Вjeчна Јапамјат.
СНАГА БЕЛОГА ГРАДА НЕК НОСИ ТЕ САДА... !!!

Туга Божија...  :( Слава му!

Слава му
Димитрије Мита Пантић, млађи референт




Почивај у миру брате Србине!

Нека му је лака земља!

Porodica Vujović je izbegla sa Kosova i Metohije 1999. godine i privremeno se naselila u Vojvodinu. Pre napuštanja Prištine, živeli u Srpskom Babušu, kod Lipljana, odakle su morali da se isele pod pritiskom šiptarskih separatista. Zoranov deda nastradao je u Novom Sadu, dok su mu babu šiptarski separatisti 1999. godine zaklali u kadi u stanu u Prištini.    

Извор:Глас јавности  


Страшно.
Нека му је вечна слава!
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.

Слава му!
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!