Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - 100%anti crnobeli

1
Пивница / Одг: Ja te volim Srbijo...
March 08, 2009, 08:12:46 PM
Quote from: Пијанац on March 08, 2009, 06:57:00 PM
Ми се пре непуних годину дана убисмо да расправимо која је боља, лепша, бољи човек, већи патриота, кад оно:



Јадна си Србијо кад ти деца мозга немају.  :(

Значи одмах сам се те расправе сетио. Јесмо били будале  ;D, мада је ово више за овај смајли  >:( тј. овај   :(
2
Не долази нам Борац, већ Напредак.

Иначе видим да многи кукају на судију око продуживања текме. Шта ја знам можда је 6 минута много, али сетите се само колико пута се Оумару ваљао по терену. Он је сам накрцао бар три минута продужетка.

Иначе ово са примањима голова у последњим минутама, секундама већ постаје хронично и као нека карактеристика за Звезду што делује поприлично фрустрирајуће. Стразбур, Ренџерс, Бајерн, Апоел и ево сада гробље.

И на крају само се питам ко држи леђа Богдановићу у Звезди? Да ли је могуће да тај супер АНТИталенат преживи 4 тренера и 3 управе?
3
Quote from: 100%anti crnobeli on January 18, 2009, 04:30:14 PM
Иначе Предраг Станковић је био добар играч, играо је централног бека, а у реваншу против Барселоне '96 је спаковао Роналда у џеп. После је отишао у Екстрамадуру, ако се не варам и даље не знам шта је било с њим.

Јебем ме радозналог.

'Ладно је човек ухапшен у Шпанији због умешаности у шверц кокаина.


http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=59574&sectionId=44
5
Апропо Милијашевог промашеног пенала, не би ме чудило да новинари и то припишу његовој нервози јер није нашао инострани ангажман. Не знам да л' сте приметили, али последњих дана се врши невиђена хајка на клуб(ја сам запазио два текста једна у Политици и један у Ало). Чим се не поведе јагњећа бригада о трошку клуба на припреме одмах крену тендециозни текстови који везе с везом немају, а који имају за циљ да наруше атмосферу у клубу. Пратите новинске текстове наредних дана, биће ту свакавих баљезгарија.
6
Пивница / Одг: Punk Rock
February 03, 2009, 04:13:38 PM
Легендарни лондонски панк бенд Cock Sparrer 12.9. гостује у Београду и то у СКЦ-у. Карте су од данас кренуле у продају и имате их у Модсу. Првих 300 карата је 1900 динара, а после ће бити скупље. Зато ко воли нек пожури.
7
Пивница / Одг: Svaštara
February 02, 2009, 09:29:15 PM
Дејо у елементу после освајања КЕШ-а

http://www.youtube.com/watch?v=mBppG0XM3ds&feature=related
8
Није због тога носио Сава Мајмун мараму на глави, већ је кад је силазио у онај њихов тунел звизнуо главом у кров тунела и то утакмица није имала везе са дербијем. Чињеница да је родом из Босне није му помогла том приликом  ;D.

9
Quote from: Пијанац on January 22, 2009, 06:28:11 PM


Рамбо је иначе дао и други гол у већ спомињаном 93. дербију, као и сјајан изједначујући гол штиклом у 94. дербију (завршен 1:1 на Маракани).

За овај болдовани дерби се сећам да је била невиђена зима, залеђен терен, да су гробари играли у белим дресовима, тј. цео комплет им је био бео, повели су рано, ми их јурили целу текму и пред крај Рамбо изједначио на већ описани начин. Иначе има једна анегдота везана за тај дерби. Наиме пошто је то било време немаштине, санкција и које чега, Звезда је делила судбину целог друштва, па на пример нису ни имали копачке за залеђен терен, већ класичне. Једини или један од ретких који их је имао, био је баш Рамбо, а добио их је од нећете ми веровати - Пандуровића. Наравно Рамбо му се после адекватно ''захвалио''  :D.

Меднес у вези 100. дербија. ја први пут чујем за тако нешто и мислим да су то најобичније глупости. Мислим овде људи од свега праве сензацију и од муве магарца. Да смо испали од Бајерна '91, ко би поверовао да утакмица није продата, нарочито после првог гола који смо примили.
10
Овај Стевић Иван ко год да је, свака му се дала и добила на време :SmajliKojiSeKlanja:
11
За "вечити дерби" од 500 до 1.000 динара


Фудбалски клуб Партизан већ је одредио цене улазница за једну од најзначајнијих утакмица наставка сезоне у Јелен Суперлиги, против Црвене звезде.

До 1. кола пролећног дела сезоне остало је месец дана, а управа Партизана благовремено је одлучила да карте за јужну и северну трибину коштају по 500 динара, а за источни и западни део стадиона 1.000 динара.

Све пропуснице и претплатне карте важиће за дерби, саопштио је Партизан и додао да ће о тачном времену одигравања меча и датуму почетка продаје улазница, благовремено обавестити јавност.

Утакмица Партизан - Звезда биће одиграна 21. фебруара. Партизан има седам бодова више од "вечитог ривала".

Мондо

12
То је Јован Станковић, који је у Звезди играо само једну сезону 94/95, бар се ја не сећам да је играо после и играо је лево крило. Много је обећавао, веома добар дриблер је био, али га се Љупко одрекао, појма немам зашто.
13
Quote from: Пијанац on January 18, 2009, 03:38:58 PM
Реванш четвртфинала Купа у сезони 94/95. Прву утакмицу смо добили кући  2:0, головима Крупниковића.

Други гол за њих у реваншу је дао колико се сећам Алберт Нађ из слободњака. Иначе реванш смо профи одиграли, баш као што си описао, на сваки њихов, један наш гол, чисто да им убијемо наду, а гол који је Предраг Станковић дао је врх  ;D.
Имате га на оном ДВД-ју ''200 најлепших голова'', а ја не знам како оно да опишем. Човек је био у казненом, али далеко од гробарског гола и онда је нешто шутнуо, као да хоћеш да испуцаш лопту напред, али си окренут леђима и човек тако лобовао Пандуровића и оде лопта у гол.
Иначе Предраг Станковић је био добар играч, играо је централног бека, а у реваншу против Барселоне '96 је спаковао Роналда у џеп. После је отишао у Екстрамадуру, ако се не варам и даље не знам шта је било с њим.
14
Quote from: Пијанац on January 17, 2009, 01:21:40 PM
Протерао сам тромбове и сетио се. Стрелци су били Крупниковић, Предраг Станковић и Ковачевић. Дарко је дао гол и у 97. дербију када је било 1:1 на гробљу. Ћирић је касније изједначио тако што је себи дао фор руком (први пут, јер му се у дербијима то десило још једном).

100%ацб, јел' се сећаш утакмице са Вошом у Новом саду коју смо добили 0:3 што је била права сензација? Мислим да је Дарко и тада дао два комада или је Крупни дао два, а он један.

Што се тиче 97. дербија, Дарко је дао гол, али не тако као што је Обеликс описао, већ је био корнер, главом је шутнуо Александар Кристић, лопта је прешла гол линију, што се веома добео видело, али је неки гробар избацио, а судија није реаговао, па ју је Дарко дочекао и распалио правац у гол. После је Ћирић изједначио на већ описани начин, а други пут му се десило то априла 1997, среда је била, кад је дао себи фор руком, па су они повели, ми изједначили преко Декија Станковића, а онда су и други гол дали на кварно, после слободног ударца, а стрелац је био Христов. Ту смо дефинитивно вриснули за титулу у сезони 96/97. Иначе сећам да нас је на сву ту муку за време текме задесио неопевани кијамет.
Иначе да се вратим мало на тај 97. дерби, одигран септембра 1994. Њега је обележио Звонко Милојевић, јер је бранио као у сновима. Као што већ рекох ми смо повели, они изједначили и онда су били много бољи, шансе им се ређали као на траци, али је Милоје хватао све као хоботница. Сећам се да је у једном нападу у року од 5 секунди две 100% шансе за гол одбранио. Истина имали смо и ми неколико веома добрих шанси ту утакмицу, али су гробари били бољи реално. Тад је на Северу био онај легендарни транс ''Ризна живели''  :D.

Што се тиче те текме у НС, сећам је се, она је била негде у децембру '94 и заиста је била сезнација, јер као што рекох Воша је ту јесен '94 играла као ретко кад у историји. Није да смо отишли на ту утакмицу као аутсајдери, али победу од 3:0 нико жив није очекивао.
Што се стрелаца тиче, знам да је Крупни сигурно дао макар један, али не сећам се детаља. Сећам се да је ту текму дошао да гледа Мортен Олсен тада тренер Келна и то пре свега Горана Шаулу, тада капитена и централног бека Војводине, али после онога што им ми урадили. мучени Шаула је завршио у Компостели :P.
15
Quote from: obelix on January 17, 2009, 10:42:50 AM
Да допуним. Ако се сећате оне Ђанијеве дизел слике што је била популарна у време ВБ шоу програма, на тој слици мислим да се види управо и Дарко. Пре доласка у Звезду он није крио да је навијач или симпатизер гробља. Никада нећу заборавити у новинама слику на којој потписује за нас а држи руку преко главе, на сличан начин је потписао и Лазетић за Обилић у то време или нешто касније... Да не буде да га само кудим, никада му нећу заборавити она два гола у НС (2:2) и још неке по дербијима. Дарко је људски одиграо у нашем дресу, прави центарфор, мислим да му је Друлић био најсличнији по карактеристикама и физичким предиспозицијама. Звезда га је дебело платила тада када га је довела а сећам се да је неки тренер чије је мишљење Дарко изузетно ценио био од пресудног утицаја да дође код нас иако се обећао пакијима и са њима славио ту титуку одакле је фотка. Јел он дао онај гол против гробља на Маракани, када им је сам нанизао целу одбрану и и средњи ред? ;)

Ух како сам ову текму могао да заборавим. То је било на пролеће '95, а пре 100. дербија. Војводина је имала брука добар тим, чак су на полусезони били јесењи прваци, али су на пролеће кренули да посустају, мада још у игри, а за титулу смо се јурили превасходно ми и партизан. Углавном дође текма у НС, Делија на северу стадиона Карађорђе мислим никад више, док смо били на тој трибини. Воша фуриозно кренула 2:0 је било за њих очас посла. Међутим ми у другом крећемо да се будимо и Дарко даје један за изједначење и онда пред крај текме даје евро гол, мислим да га има и на оних ''200 Звездиних голова'' што је клуб издао 2005. Многи су тај гол упоређивали са голом Ван Бастена који је дао у финалу ЕП '88 против СССР-а.


QuoteЈел он дао онај гол против гробља на Маракани, када им је сам нанизао целу одбрану и и средњи ред? ;)

С обзиром да је он био кратко у Звезди, мање више памтим све његове дербије и није ми познато за то. Једино што би могло бити је 98. дерби, који је игран негде у новембру '94, и који смо добили 3:2. Само не могу да се сетим стрелаца.
16
Нисам ја то спомињао као грех из младости(пре бих рекао да је грешка  ;D), него чисто како је све то изгледало, да дочарам ситуацију овима који то не знају.
А Дарко се головима одужио, мада штета што је отишао после само годину и по проведених у Звезди, тј. на полусезони и то исто време кад и Стефановић и Рамбо Петковић, па је одбрана титуле у сезони 95/96 постала мисаона именица. Ако ништа друго бар смо те сезоне узели Куп кад смо разбуцали гробље 3:0 на Маракани и 3:1 за нас на ЈНА.
17
Mноги иоле старији се сећају како је Дарко дошао у Звезду, али ајд зарад млађих, а и ових старијих што им је пиво попило сиве ћелије да се подсетимо тога.
Наиме су сезони 93/94 која је већ споменута на овој теми, поред већ очекиване борбе за титулу између и гробља, сезону је обележио Спартак из Суботице утолико што се пласирао и финале Купа где су глатко пукли од гробља обе текме у финалу и Пролетер из Петровграда, тј. један њихов играч, а то је управо Дарко Ковачевић. Значи решетао је мреже ко нездрав те сезоне и упао нама и гробљу у жижу интересовања. Међутим он је већ на пола сезоне био виђен код комшија у табору. Шта више после 95. дербија који смо несрећно изгубили у фебруару '94(Брновић, пред крај, после очајне процене Милоја - без обзира на све Волим те Милоје, волим те Милоје, без тебе на голу стварно труло је  ;D), Дарко Ковачевић је заједно са гробарима прослављао победу и вероватну титулу, јер су се ови одлепили после овога 5 бодова, што је била малтене недостижна предност узимајући у обзир да је тад било два бода за победу.
И заврши се то првенство, гробари освојили дуплу круну и сад треба реализовати трансфер Дарка код њих, што се мислило да је формалност. Кад ја тамо, а оно међутим, Џаја одмах по завршетку првенства најави громогласно како ће се и Звезда упустити у трку за Дарком, што су многи прокоментарисали са подмсевањем, јер се мислило да је прелазак у гробље готова ствар. И тако је време пролазило, кад одједном у свим вестима пуче бомба, Дарко Ковачевић у Звезди, цена 1,2 милиона марака. Тадашњи рекорд у нашем фудбалу.
Те сезоне 94/95 смо имали брука добар тим, а као партнер Дарку у нападу био је предвиђен Горан Стојиљковић кога смо купили из Радничког из Ниша. Међутим те сезоне је бљеснуо Крупниковић и он и Дарко су били убитачан тандем, мислим да су заједно дали близу 50 голова, а ми смо те сезоне освојили дуплу круну.
Један од најзаслужнијих је био управо Ковачевић који је дао изједначујући гол из пенала на 100. дербију, а после његовог шута глупом Пандуровићу се одбила лопта о груди, а у гол ју је спаковао јунак 100. дербија Митко Стојковски.
Иначе последња утакмица у тој сезони је била против Рада на Маракани, знам да је било 7:1 или 8:1, и да је Милоје добио црвени картон пред крај текме, јер је играо руком изван 16-ерца. Пошто смо у међувремену извршили све три измене, на гол је стао нико други до наш немилосрдни егзекутор и јунак ове приче Дарко Ковачевић.
Можете да замислите каква је еуфорија била на стадиону. Сви су молили Бога да радовци што више шутирају да бисмо видели Дарка у акцији.
18
Пивница / Одг: Punk Rock
January 11, 2009, 06:19:01 PM
Је л' има неко СПОТ за песму Пролеће од Директора?
Урбан бејби у тебе гледам  ;D.
19
Пивница / Одг: Svaštara
January 08, 2009, 12:11:40 PM
Погледајте обавезно!!!

http://www.youtube.com/watch?v=bv5x3J_vRIc   ;)

Боро мајсторе!!!!!!!!!!
20
Пивница / Одг: ХРИСТОС СЕ РОДИ !
January 07, 2009, 02:04:02 PM
Ваистину се роди!!! Све најлепше за Божић и после њега, Делије!!!