Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - LovacNaJelene

1
Izgleda da je posle Cibone pala zastava Delije Sombor  :(  Evo sta je napisao neko na delije.net forumu a pricaju o tome i na tuznifront.com, navodno je Tuzni Front i oteo zastavu:

to je istina.momak iz sombora je izgubio torbu i zastavu su nosili u ruci.i unutra u autobuskoj na peronima jedan momak potpuno sam je prisao tim momcima iz sombora i pricao sa njima...momak na vrlo lukav nacin pricao sa momkom iz soombora oko15 min..kao kad ide bus koji peron i sl i kad ga je pitao koliko ima sati momak da vidi ovaj mu uzeo zastavu..i ova trojica iz sombora pocela da trce za njim ..presli preko rampe i iza coska za njim kad tamo sacekusa njih 20..20 talibana .izvadili nozeve .jednom momku su raskrvarili ruku a drugom skroz pocepali jaknu......na perone nije bilo ni jednog grobara u obelezjima (((jer nemoze da se udje na peron bez zetona))))

ta zastava je bila i u moladviji...ona mala zastava...vidi se na slikama iz moldavije..i jos da dodam da su ti momci iz sombora 86-87godiste


Necu se sad pravim pametan i da kritikujem klince (za mene su ipak klinci) ali ne mogu da verujem da su toliko naivni da nose zastavu u ruci  :o  Posto je zastava manja mogli su da je stekuju nekako, strpaju u neku kesu ili vrecu. Pa i moja baba zna da posle svake vazne tekme jedni drugima pravimo sacekuse kod stajge. Bedak.
2
Северна трибина / Zvezda-Cibona
October 11, 2003, 06:50:47 PM
Bilo gusto a  :D

Najjace su te tesne pobede  :ruke  :sampion

AJDE HOCEMO OPSIRAN IZVESTAJ OD VAS STO STE BILI NA UTAKMICI!

NAPRED ZVEZDO SAMO NAPRED GDE TI IGRAS TU SMO MI....
3
Ortak koji je bio na tekmi mi kaze da je penal bio maksimalno sumnjiv, Je*em ti sve ako smo spali na to da krademo Zemun. Ajde neko ko je bio na tekmi nek napise izvestaj.
4
Evo jednog nesvakidasnjeg presedana. Mislim da ova akcija Grobara (Juznog Fronta)  zasluzuje sve pohvale. Svaka cast!
http://www.juznifront.com/index1.htm

Danas pretstavnici Juznog Fronta bili su na VMA gde su urucili sakupljenu pomoc tesko ranjenom Bogdanu Bukumirovicu iz Gorazdevca. Primljeni smo od strane nacelnika VMA generala-majora dr.Zorana Stankovica sa kojim smo popricali o trenutnom stanju Bogdana. On se posle izlaska iz kome nalazi u zadovoljavajucem stanju i prognoze njegovog daljeg oporavka su dobre. Posebno raduje to sto ce se gotovo svi oduzeti delovi tela povratiti.
Nismo mogli da se vidimo sa Bogdanom jer je on jos uvek na intenzivnoj nezi. Paket u kojem je bila sakupljena materijalna pomoc, majica JF i poruka za Bogdana je urucena nacelniku VMA koji ce predati Bogdanu.


A za kraj porucujem Grobarima da su i dalje kao navijaci smesni :D.
5
Preneto sa www.delije.net foruma

Prvi memorijalni turnir "Nemanja Radonjic 1982-2002" bice odrzan 10.avgusta (ukoliko to dozvole vremenski uslovi),na fudbalskim terenima u "Pioniskom gradu"ul.Kneza Viseslava 27 u Kosutnjaku (ispod vodo tornja;autobuske linije 23 i 53).



Secanje na naseg tragicno nastradalog clana ekipe "Brigate",ne moze i nece prestati.Zato smo se i odlucili da na godisnjicu njegove smrti,organizujemo memorijalni fudbalski turnir u slavu njegovog imena.Sav prihod ce biti prosledjen porodici Nemanje Radonjica.Svaka od ekipa ucesnika turnira simbolicno ce,prema svojim finansijskim mogucnostima prilagati novac,kao prijavu za ucesce na turniru.Kao organizatori ovog memorijalnog fudbalskog turnira,ekipa "Brigate" pobrinuce se za ostale segmente vezane za sto bolju organizaciju turnira.Uz iznenadjenje za svakog ucesnika turnira,specijalne nagrade dobice i najbolja ekipa turnira kao i nabolji strelac.U zavisnosti od broja prijavljenih ekipa,propozicije i pravila fudbalskih utakmica bice naknadno objavljena.Na turnir ce biti pozvane sve glavne ekipe naseg severa.Ocekujemo i ostale delije da nam se pridruze.Bice to,nadamo se lepo celodnevno druzenje delija.
Prijave slati na brigate94redstar@yahoo.com
S postovanjem navijacka grupa "Brigate"
6
Trka za VN Engleske je bila jedna od najzanimljivijih i najboljih u ovogodisnjem prvenstvu Formule, a za dodatnu napetost se pobrinuo jedan gledalac, koji je odjednom u 12. krugu istrcao na stazu i prosto je natrcavao na bolide koji su pored njega prolazili sa brzinom od 300 km/h.  :rofl  :rofl

7
Северна трибина / SAMPIONI
April 12, 2003, 11:11:55 PM
Svaka cast devojke  :megafon !!! Tako se bori za Zvezdu.

8
Северна трибина / KATASTROFA!!!
April 03, 2003, 10:42:50 PM
Je*em ti sunce da ti ne je*bem  :bes . Pojavila se prica da su Tovari oteli nasima iz Banjaluke 3 zastave i neke dresove i salove !!!

Dajte vi iz Banja Luke neke detalje, daj Boze da je sve samo necija glupa sala ili zajebancija ali Tovari se na svom forumu hvale da ce uskoro postaviti slike a te zastave spaliti na njihovom sledecem derbiju. Ne zvuci kao zajebancija.  :(

Je*em ti sve a jos smo upozoravali ljude da ce biti i Torcide i BBB i sa se paze i ne odvajaju od grupe.

Ako je sve istina kako se cini onda je bas katastrofa!!!
9
Dakle, da li je trebalo bacati baklje i praviti sra*a na jednoj ovako vaznoj utakmici?
10
Терен / Fudbalska Goodyear liga!
February 25, 2003, 11:37:42 PM
Kakve su sad to price na sportskojcentrali da je na pomolu fudbalska goodyear liga  :zbunjen Mislim, ne znam sta da mislim, sportskacentrala obicno ima dobre informacije.
11
Пивница / navijacki vic (sinoc smisljen)
February 18, 2003, 05:04:54 PM
he-he,  posto smo ovde zavejani snegom i nije se radilo, a ne radi se ni danas  :ruke, ortak (stari Cigan - 29 godina  :lol:  )  i ja smo odlucili da vece provedemo kod mene na gajbi uz dobru staru sljivovicu  :flasa . I tako podstaknut topikom o glodarskim kradjama pocnem ja pricu o tome kako su ono glodari bili ukrali i vratili transparent "Ultras". I tako malo po malu uz sljivovicu smislismo mi ovaj vic :
______________________________________________________________________
Kao sto to biva u glupo doba noci usunjali se grobari u reviju i ukrali jednu od zastava . Nakon sto im je od strane grupe Incident   :lol:   zapreceno da ako ne vrate zastavu i ako se lepo ne izvine da ce dobiti po usima, vodje grobara se dogovaraju sta da rade. Naravno, uke*aju se i odluce da vrate zastavu i da se izvine. Idu tako Majk i Koprivica ulicom, nose da vrate zastavu i pricaju:

Koprivica: "mislim bate bas je trulo, znas koliko smo planirali ovu kradju da bi na sledecem derbiju imali barem jednu cigansku zastavu da zapalimo, sad nemamo nijednu, obrukacemo se vise nego obicno "

Majk: "ma bate ne brini ti nista glupi su cigani mnogo, nisu ni svesni da cemo za neki dan istu ovu zastavu da im opet ukrademo i vratimo"  :rofl
_______________________________________________________________________

Nije lose a  :lol: A ako je vic glup je*iga, mnooogo smo bili pijani  :flasa  :rofl
12
Пивница / Za razliku od manekena
February 14, 2003, 02:22:26 AM
Za razliku od onih idiota od fudbalera koji nas opet brukaju (za one koji mozda ne znaju izgubili su od nekih Bugara za koje igra Spalevic  :o ) kosarkasi nastavljaju sa dobrim igrama Crvena zvezda
13
Северна трибина / Nova pobeda!!!
February 01, 2003, 08:09:45 PM
Zagreb "razmontiran" u Pioniru

Crvena zvezda - Zagreb 91:64

Kosarkasi Crvene zvezde pobedili su veceras u prepunom "Pioniru" ekipu Zagreba, u mecu 16. kola "Goodyear" lige. Najbolji pojedinac u pobednickom timu bio je Obina Ekezi sa 20 postignutih poena, a njemu uz rame bio je Goran Jeretin sa skorom od 19 poena.

Joj ljudi koji sex  :jebanje. Svaka cas momcima posebno Ekezije-u. Inace za docek Srpske Nove sam bio na istoj zurci sa njim u jednom kaficu na NB. Mnogo gotivan lik doduse drzo se sve vreme po strani posto mu nije bilo bas najjasnije sta se desava (posebno kad je krenulo lomljenje casa  i flasa :lol: ).
14
Opa ajmo, ko je bre sledeci na redu za ka*anje, Barselona, Lejkersi, Sakramento  :rofl

Sta reci nego svaka cast momci, zbog vas je vredno ziveti za Zvezdu.

Ajde izvestaj sto pre.